سیگنال ندادن استارست 150 بعد از ابگرید

HOSEIN

کاربر
2006-10-06
57
234
با سلام.
بنده یکدستگاه sr-x150v7 دارم که فرکانسهایی را که سیمبول ریت آنها 27500 میباشد را کیفیت سیگنال نمیدهد و سرچ نمیکند اما فرکانسهایی با سیمبول ریت پایین را بخوبی سرچ میکند و پخش میکند مانند شبکه های استانی روی اینتل ست902 یا شبکه صدای آمریکا بر روی هاتبرد که چندی پیش سیمبول ریتش را کاهش دادند.در ضمن دستگاه از نوع چینی میباشد و پچ آن12.90 اصلی استارست است.اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون میشوم.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام.
بنده یکدستگاه sr-x150v7 دارم که فرکانسهایی را که سیمبول ریت آنها 27500 میباشد را کیفیت سیگنال نمیدهد و سرچ نمیکند اما فرکانسهایی با سیمبول ریت پایین را بخوبی سرچ میکند و پخش میکند مانند شبکه های استانی روی اینتل ست902 یا شبکه صدای آمریکا بر روی هاتبرد که چندی پیش سیمبول ریتش را کاهش دادند.در ضمن دستگاه از نوع چینی میباشد و پچ آن12.90 اصلی استارست است.اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون میشوم.
با درود دوست گرامی
پرسش شما مربوط به مشکلات سخت افزاری میشود وباید در بخش تعمیرات استارست مطرح شود
که استفاده از ان برای کاربران ویژه مجاز است:eek:k:

rahman.kh

کاربر
2009-02-21
9
5
42
درود
دوستان بنده یک استارست 150 امگ دارم که یک مدتی تا از برق قطع یا کلید پشتشو خاموش روشن میکردم همه کانالها میپرید تا یک چند روز پیش کانالهاش پرید و هی خاموش روشن میشد تا با کامپیوتر فلش نصفه کردم و هیچ پچی اعم از اورجینال استارست البته با کلین نصفه وووووو...... را امتهان کردم که فقط کندور را قبول کرد.
sdx هم که روش میریزم و کانالهای مجانی را فقط سرچ میکنه چون کانالها زیاد هست بجای سیو ریست میکنه اما فرکانس که دستی دادم و فقط چند کانال را که باهاش میگیرم مشکلی نداره.
حالا دوستان راهنمایی بفرماین مشکل از کجاست،چکار باید بکنم.
ممنون و سپاسگزارم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
درود
دوستان بنده یک استارست 150 امگ دارم که یک مدتی تا از برق قطع یا کلید پشتشو خاموش روشن میکردم همه کانالها میپرید تا یک چند روز پیش کانالهاش پرید و هی خاموش روشن میشد تا با کامپیوتر فلش نصفه کردم و هیچ پچی اعم از اورجینال استارست البته با کلین نصفه وووووو...... را امتهان کردم که فقط کندور را قبول کرد.
sdx هم که روش میریزم و کانالهای مجانی را فقط سرچ میکنه چون کانالها زیاد هست بجای سیو ریست میکنه اما فرکانس که دستی دادم و فقط چند کانال را که باهاش میگیرم مشکلی نداره.
حالا دوستان راهنمایی بفرماین مشکل از کجاست،چکار باید بکنم.
ممنون و سپاسگزارم
با درود دوست گرامي
فلشي كه بجاي ذخيره ريست ميكنه وهنگامي كه خاموش وروشن دستگاه پيش بياد كانالها را از دست بدهد خراب شده وبايد تعويض شود:eek:k:

emrah2

کاربر
2010-01-18
1
0
38
سلام.امروز شنیدم اپگرت کانالهای اکشن اومده اگه داری برام بزارید.

تذکر:
پست شما ارتباطی به این تاپیک ندارد!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا