شما برنامه اشتباهي دادي اول ببين دستگاه ورزن 2 يا 7 بعد كلين نصفه بزن بعد برنامه خود دستگاه رو بريز درست ميشه:hed:سلام کمکم کنید لطفا من یگ دستگاه استارست 150 دارم که بعد از برنامه دیگه سیگنال نداد خاهشن کمکم کنید
با سلام:سلام ممنون از این که کمکم کردید ولی من این کار هم کردم ولی جواب نمی دهد وقتی روشن میشود شماره 305 روی پنل دستگاه میزند
با سلام و تشکر از مسعولان محترم سایت.من با یک دستگاه استار ست 150 مواجه شدم که بعد از آپگرید اصلاگ فرکانس نمیدهد .کلین کردم و برنامهقدیمی زدم ولی درست نشد چند بار هم این کار را کردم ولی جواب نداد آیا احتمال سوختن تیونر وجود دارد . خواهش میکنم کمکم کنید. با تشکر .franki
با سلام و تشکر از مسعولان محترم سایت.من با یک دستگاه استار ست 150 مواجه شدم که بعد از آپگرید اصلاگ فرکانس نمیدهد .کلین کردم و برنامهقدیمی زدم ولی درست نشد چند بار هم این کار را کردم ولی جواب نداد آیا احتمال سوختن تیونر وجود دارد . خواهش میکنم کمکم کنید. با تشکر .franki
با سلام دوست گرامي اگه شما حرفه ات اين است بايد بدانيد كه تيونر بلند مخصوص استارست غير ورژن7 ميباشد چه 1مگ چه2مگ فلش
اصلا این یک چیز عجیب است که تا کنون برای من که حرفه ام این است
استار ست
ورژن7 مدل 124دیگر درجه سیگنال به صفر می رسدواین در دستگاه استارست
تیونر بلند دیده می شود.
با سلام خدمت شهرام خان
1-چون نمی دانستم سئوال کردم
2-چون دستگاه 150 ورژن7 تیونر بلند مادارای فلش به شماره at49bv162atبود گفتم ورژن7
3-اگر برایتان قابل قبول نیست می توانم عکسش را در سایت بگذارم
با سلام دوست گراميبا سلام خدمت شهرام خان
1-چون نمی دانستم سئوال کردم
2-دستگاه 150 ورژن7 تیونر بلند مادارای فلش به شماره at49bv162atبود من من گفتم ورژن7
3-اگر برایتان قابل قبول نیست می توانم عکسش را در سایت بگذارم
سلام شما ننوشتید ریسیورتان 1 مگ است یا 2 مگ یا ورزن7 ولی یک پچ قدیمی بریزید مشکلتان حل میشودباسلام من دستگاه150 دا رم نمایشگر جلوش چشمک زن بود اپگرت کردم خوب شد ولی سیکنال نمیده چیکار باید کنم راهنمایی کنید