شروع برای تازه کارها، دوستان کمک کنند لطفا

PARSSAT2013

کاربر
2013-07-19
5
20
با سلام
دوستان من تازه ماهواره گرفتم، کلا تازه کارم
چند تا سوال دارم،
1- اول اینکه با x99 super میشه اینترنت offline داشت ؟
2- این جای شبکه برای چیه؟ shareکردن اینترنت برای کامپیوتر یا اینکه برای share کردن اینترنت کامپیوتر برای ریسیور؟
3- این دانگل و .. رو میشه بگید چیه ؟ بابا همه که با تچربه نیستند؟ ما تازه کارا از کجا باید شروع کنیم؟
مرسی

2009-05-15
0
28,977
باسلام.......
دوست گرامی اینترنت انلاین وآفلاین باکارت دی وی بی که برروی بردکیس رایانه نصب میشه انجام میشه وبوسیله رسیورشمانمیشه...
2-برای وصل شدن رسیوربه اینترنت برای شیرینگ یااستفاده ازسیسیکم ازاون لن رسیورت استفاده میشه برای بازکردن کانالهای کارتی.
3-مایه نوع دانگل وای فای داریم براوصل شدن به اینترنت بدون سیم ودیگه لازم نیست ازاون لن وکابل شبکه استفاده شه...
یه دانگل هم داریم مثل دانگل مینی1ومیکروباکس که بوسیله کابل به پشت رسیوروصل میشه وبوسیله دیش مجزافرکانس های دیتارو دریافت وکانالهای کارتی مثل الجزیره اسپورت وغیره روبازمیکنه...

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,406
17,779
40
با سلام
دوستان من تازه ماهواره گرفتم، کلا تازه کارم
چند تا سوال دارم،
1- اول اینکه با x99 super میشه اینترنت offline داشت ؟
2- این جای شبکه برای چیه؟ shareکردن اینترنت برای کامپیوتر یا اینکه برای share کردن اینترنت کامپیوتر برای ریسیور؟
3- این دانگل و .. رو میشه بگید چیه ؟ بابا همه که با تچربه نیستند؟ ما تازه کارا از کجا باید شروع کنیم؟
مرسی

سلام دوست من

1.خیر

2.شما می توانید به وسیله این قسمت و با استفاده همیشگی از نت کانال ها را باز نمایید شیرنگ رایگان دارد

3. دانگل یک وسیله است برای باز کردن کانال های کارتی که در انواع مختلف وجود دارد و یک جهت برای دیتا نیز نیاز دارد

سوال بعدی در لینک زیر

[h=2]تاپيك سوالات و مشكلات Istar X99[/h]

[h=2][/h]

آخرین ویرایش:

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
سلام دوست عزیز

اولا شما ماهواره نخریدید بلکه رسیور خریدید
دوما x99 super ؟؟؟ چرا برندشو نوشتید مثلا آی استار یا استارست؟؟؟؟
اون جای شبکه برای اینه که شما به سرور به خصوصی وصلشین و کانالهای پولی رو باز کنید
دانگل وسیله اییه که با اون میشه کانالهای پولی رو از طریق شرینگ هوایی ( اشتراک شدن)
نگاه کنید که اونم بحث خاص خودشو داره..........
شما حالا حالا ها باید توی همین سایت زیاد مطالعه بفرمایید تا اطلاعاتتون نسبت به انواع رسیور
و نوع کار کردشونو یاد بگیری
در ضمن بهت بگم که این سایتی که شما توش عضو شدی شاید شانسی گیر آورده باشی
ولی خیلی خوش شانس بودی که الان اینجایی به جرات بگم کاملترین سایت به زبان فارسیه
راجع به رسیور اگه علاقه داری از دستش نده.

PARSSAT2013

کاربر
2013-07-19
5
20
از تمامی دوستان ممنونم بابت پاسخگویی
خوب پس اینترنت آفلاین رو پس فعلا بیخیال تا یه کارت dvb بخریم
اما این شبکه، من الان اینترنت adsl یا wifi رو برای ریسیور با کابل شبکه share کنم خودش شبکه هارو باز میکنه ( البته حتما این کارو نمیکنه :p ) و اما چه تنظیماتی باید انجام بدم
راستی مدل ریسیور هم istar x99 super هستش که آخرین نرم افزار سایت رو روش ریختم با فلش
بازم از دوستان پاسخ گو ممنونم

PARSSAT2013

کاربر
2013-07-19
5
20
راستی اون سوال مشکلات و .. واسه کسایی هست که به مشکل بر وردن اما من اصلا نمیدونم چکار باید بکنم که ببینم مشکلم چیه؟!!! :d
مثلا با این ریسیور دقیقا چه کارهایی میشه کرد؟ اگه یه سری کارهای اولیه و تنظیمات مثل یه دفترچه راهنما نوشته بشه خیلی خوب میشه

2009-05-15
0
28,977
باسلام .....
گرامی تمام اموزشهاموجودهست.این رسیورهای آی استارتوسط یکی ازمدیران سایت آی استارh.l.aومدیربخش آی استار همین سایت پشتیبانی میشه .پس به لینک زیربرویدواونهاروبخونید....
http://1.irantks.biz/forumdisplay.php?f=652

reza195

کاربر
2009-01-03
158
404
39
با درود به مدیران و کار بران این سایت عالی از همه دوستان خواهشمندم تمنا دارم عاجزانه میخوام امراعات این سایت عالی را بکنندچیزهای ننویسند که موجب شوند مشکل برای این سایت درست کنند بهتر از این سایت فعلا نیست در سایتهای فارسی که همه نوع به مانند باد جواب دوستان را میدهد دست گل مدیرانش درد نکند

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,406
17,779
40
با درود به مدیران و کار بران این سایت عالی از همه دوستان خواهشمندم تمنا دارم عاجزانه میخوام امراعات این سایت عالی را بکنندچیزهای ننویسند که موجب شوند مشکل برای این سایت درست کنند بهتر از این سایت فعلا نیست در سایتهای فارسی که همه نوع به مانند باد جواب دوستان را میدهد دست گل مدیرانش درد نکند

سلام خدمت اقا رضای گل

و با تشکر از شما

وظیفه ما کمک خدمت به شماست

موفق باشید

mohammad59

مدیر بازنشسته
2013-05-05
9,302
14,967
44
واقعا" حق با دوست عزیزمان است.من خودم مدیریت بخش تالار عکس و مسابقات سایت همسایه (......)را دارم و

واقعا" حق با دوست عزیزمان است.من خودم مدیریت بخش تالار عکس و مسابقات سایت همسایه (به خاطر اینکه تبلیغ نشه اسمش را ننوشتم)را دارم و چند ماهی است با این سایت آشنا شدم و فعالیت را آغاز کردم برخورد مدیران سایت و سرعت عملشان با کاربران خوب است .امیدوارم در کارهایشان موفق باشند.:s13::s13:
فقط یک مشکل دارم امیدوارم مدیران راهنمایی کنند. من نوشته هام را نمیتوانم را بزرگتر یا رنگی کنم.به خاطر همین اکثر مواقع تو سایت خودم نوشته ها بزرگتر و رنگی میکنم بعد پست میکنم. البته شاید چون کاربر عادی هستم نمیشه .لطفا" را هنمایی کنید .ممنون از قسمت ابزار با لا که رنگ و سایز است استفاده میکنم ولی نمیشه. ممنون از راهنمایی شما.

http://1.irantks.biz/newreply.php?p=347726&noquote=1

یک مشکل دیگه اینه که اندازه و حجم آپلود سایت خیلی کمه و نمیتونم عکسهای با کیفیت بالا و حجم 2 یا 3 مگ بگذارم.
بازم ممنون از همه عزیزان.:s13::s13::s13::s13:

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,406
17,779
40
واقعا" حق با دوست عزیزمان است.من خودم مدیریت بخش تالار عکس و مسابقات سایت همسایه (به خاطر اینکه تبلیغ نشه اسمش را ننوشتم)را دارم و چند ماهی است با این سایت آشنا شدم و فعالیت را آغاز کردم برخورد مدیران سایت و سرعت عملشان با کاربران خوب است .امیدوارم در کارهایشان موفق باشند.:s13::s13:
فقط یک مشکل دارم امیدوارم مدیران راهنمایی کنند. من نوشته هام را نمیتوانم را بزرگتر یا رنگی کنم.به خاطر همین اکثر مواقع تو سایت خودم نوشته ها بزرگتر و رنگی میکنم بعد پست میکنم. البته شاید چون کاربر عادی هستم نمیشه .لطفا" را هنمایی کنید .ممنون از قسمت ابزار با لا که رنگ و سایز است استفاده میکنم ولی نمیشه. ممنون از راهنمایی شما.

http://1.irantks.biz/newreply.php?p=347726&noquote=1

یک مشکل دیگه اینه که اندازه و حجم آپلود سایت خیلی کمه و نمیتونم عکسهای با کیفیت بالا و حجم 2 یا 3 مگ بگذارم.
بازم ممنون از همه عزیزان.:s13::s13::s13::s13:

از طریق پیام خصوصی با ادمین هماهنگ کنید

PARSSAT2013

کاربر
2013-07-19
5
20
ممنون دوست من
من خودم تو همین بخش فک کنم تاپیک زدم، اما من تمام این بخش هارو نگاه کردم، دوستان پاسخ دادند ، خیلی هم خوب، اما پاسخ ها از جایی هست که طرف یه چیزایی میدونه، مثلا همین دانگل، دوستان میان میگن این مدل دانگل داریم، اما من میخوام کمی دقیق تر ، یعنی الان من با این istar x99 که دارم و یه اینترنت مثلا adsl چطور میتونم شبکه هارو باز کنم؟
اصلا چه شبکه هایی باز میشن؟ و تنظیماتش چجوریه؟ من الان کابل شبکه رو وصل کردم و تو قسمت ip server کانکت شده اما نمیدونم اعتبارش کجا باید تست بشه و ...

بالا