شروع مجددمیکروباکس 1

kopenhak84

کاربر
2009-06-27
160
417
54
متاسفانه مطالب بسبار پراکنده و گمراه کننده شده یه روز میگن دانکل با قطعه جدید بازه و یک جای دیگه میگن نرم افزار جدید اومده چیکار باید کرد ما شدیم موش ازمایشگاهی یکی دقیق جواب بده میکرو با سریال 0974 باید چه خاکی تو سرمون بریزیم اقای علی ریسیور تو که ادعا میکنی با شرکتها در تماسی چرا این ملتو سر کار گذاشتی بابا دیونه شدم از بس رو اینترنت دنبال نرم افزار گشتم بعد برای خلاص شدن میکرو 2 خریدم اونم قطعه میترسیم یه قطعه جدید بگیرم بازم همین اش و کاسه ببخشبد تند رفتم

A.Z.A.R

کاربر
2010-06-15
456
1,390
15
***متاسفانه.کسی جوابگو نیست.***

متاسفانه مطالب بسبار پراکنده و گمراه کننده شده یه روز میگن دانکل با قطعه جدید بازه و یک جای دیگه میگن نرم افزار جدید اومده چیکار باید کرد ما شدیم موش ازمایشگاهی یکی دقیق جواب بده میکرو با سریال 0974 باید چه خاکی تو سرمون بریزیم اقای علی ریسیور تو که ادعا میکنی با شرکتها در تماسی چرا این ملتو سر کار گذاشتی بابا دیونه شدم از بس رو اینترنت دنبال نرم افزار گشتم بعد برای خلاص شدن میکرو 2 خریدم اونم قطعه میترسیم یه قطعه جدید بگیرم بازم همین اش و کاسه ببخشبد تند رفتم

:eek:
متاسفانه.کسی جوابگو نیست.
:bs_iloveyou:
مرسی.
:eek:k:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150

دوست عزیز تنها راه تعویض قطعه منتظر نرم افزار برای راه اندازی مجدد دانگلهای قدیمی نباشید فعلا فقط توسط ماهواره اینتلست 1002 و انتخاب گزینه am از لیست سرویس ها شرینگ برقرار البته این مورد به دلیل باگ نرم افزار 1.71a و دوام زیادی نخواهد داشت قبلا هم قرار بر این بود که شرینگ فقط با استفاده از قطعات جدید وصل باشد و به همین منظور از تاریخ 1/1/2011 شرینگ برای دانگلهای قدیمی با سریال 090-90 تمام دانگلهای دارای شماره سریال 9 رقمی قطع شد و فقط طی یک ماه مجدد این دانگلها فعال شدند دلیل هم فقط تاخیر در توزیع قطعه بود از 10 روز قبل قطعه جدید به تعداد زیاد وارد بازار تجهیزات ماهواره ای شده کاربران هم در ایران و حتی کشورهای عربی می توانند قطعه تهیه و مجدد از دانگلها استفاده کنند اگر هم می دانید به صرفه نیست بهتر دانگل میکرو باکس کنار گذاشته و دانگل دیگری تهیه کنید قصد من به هیچ وجه سرکار گذاشتن شما و دیگران نیست اگر خاطرتان باشد یک ماه قبل هم دقیقا همین مطالب در تاپیک اعلام وضعیت قرار دادم

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=44340&p=214775&viewfull=1#post214775

آخرین ویرایش:

hamidia1

کاربر
2008-03-19
48
187
ورژن 1.71 برروی اینتلست 1002شیرینگ به خوبی بر قرار میباشد .
برای فعال سازی اینتلست 1002برروی منو رفته وجهت am راانتخاب کنید.
فرکانس برای گرفتن اینجهت واقع در 1درجه غربی
11093
h
15551

بالا