شما از چه مدل فلش مموری و هارد اکسترنال برای رسیور ایکلاس خود استفاده میکنید؟؟؟

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام دوستان گل علیرضا

بسیاری از دوستان به من و همکاران پیام خصوصی و سوال میکنند که از چه مدل هارد و فلش مموری برای ایکلاس استفاده کنیم

بنده هم تصمیم گرفتم تا از شما کاربران سوال کنم که شما از چه مدل فلش و هارد اکسترنال استفاده می کنید و در اینجا بهترین مدل و برند را برای این نوع رسیورها مطرح کنیم ممنون میشوم همه شرکت کنید

Ehsan98-SAT

کاربر
2010-04-20
154
468
35
lمن از کول دیسک sandisk 32 گیگ با سرعت 80 مگ استفاده میکردم که یک دوست دخترم از کانادا برام اورد و یک دوست پسر نامرد ازم کش رفت . الان دیگه از فلش زیاد استفاده نمیکنم ولی یه adata 16 امریکایی اصل با سرعت 25 مگ بعضی مواقع وصل میکنم وعالیه.(اونرو پسر خالم از ترکیه اورد : لاکردار قیمت یک رسیو رو داشت).

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
با سلام دوستان به نظر من اگه بخواین از فلش مموری استفاده کنید میتونید hp رو انتخاب کنید . چون فعلا بدل نداره ! گارانتی شرکتی داره ! و از لحاظ سرعت پخش و ظبط hi speed هستش و ولتاژ این فلش مموری ها 220 هستش . بعنوان مثال میتونید برید رو کانال fox در مسیر ترکست و امتحان کنید . با فلش اچ پی از نوعه 220 ولتش میتونید تا ساعت ها ریکورد داشته باشید بدون حتی یک فریز و مشکل ولی با اکثر فلش مموری ها نمیشه از این کانال ریکورد داشت و بعد از چند دقیقه فلش فریز میندازه و هنگ میکنه . موفق باشید

بالا