صفحه سیاه میکروباکس خداحافظ برای همیشه

mehdi.zara

کاربر
2010-08-24
21
94
40
این دو فایل رو دانلود کنید
اولی نرم افزار پروگرام کردن آی سی میکرو باکس 2 هست
و دومی هم آموزش کامل برای پروگرام کردن آی سی میکروباکسه
دانلود کنید خودتون متوجه سیر تا پیاز ماجرا میشید
این روش بی برو برگرد جواب میده و اگر دفعه اول نشد چند دفعه تکرار کنید(حداکثر 3 دفعه) 100% جواب میگیرید.

پیوست‌ها

eshgheabadi

کاربر
2008-10-23
45
197
رفع مشکل نداشتن تصویر

رفع مشکل نداشتن تصویر
من شخصا با این روش دانگمو درست کردم و شرینگ با نرم افزار Micro box II-W3-C1 برقرار است.

1-دوستان اول دانگل رو اِریز کنید(لودر را روی Erase قرار دهید)
2-فایل دامپ را با لودرش گذاشتم،لودر را به جای Erase بر روی Dump قرار داده،تکرار میکنم بر روی Dump ، و فایل دامپ را انتخاب کرده که بعد یه سوال از شما میپرسد که Yes میزنید و صبر کنید تا 100% برود.
تمام شد.حال هر فایلی میخواهید به دانگل منتقل کنید.(برای برقراری شرینگ)

آخرین ویرایش:

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,408
17,781
40
این دو فایل رو دانلود کنید
اولی نرم افزار پروگرام کردن آی سی میکرو باکس 2 هست
و دومی هم آموزش کامل برای پروگرام کردن آی سی میکروباکسه
دانلود کنید خودتون متوجه سیر تا پیاز ماجرا میشید
این روش بی برو برگرد جواب میده و اگر دفعه اول نشد چند دفعه تکرار کنید(حداکثر 3 دفعه) 100% جواب میگیرید.

روش تست شد بخ خوبی جواب داد باتشکر از کاربر محترم

en.ghg

کاربر
2009-05-16
111
341
58
سلام

جناب mehdi.zara و دیگر دوستان گرامی دمتون گرم که با روش های ذکر شده این دانگل سیاه ها رو راه انداختین .
من خودم با روش دوستمون mehdi.zara تونستم ده ها دانگل میکرو II رو زنده کنم . کافیه pdf رو بخونین و دقیقا از روی ان انجام بدین و بدین وسیله دانگل احیا شده و کار تمام است .

دوستان سلامت و موفق باشید در پناه حق

بدرود

en.ghg

کاربر
2009-05-16
111
341
58
سلام و درود

ببینید دوستان بهتره فعلا از نرم افزار ۲.۲۰ و یا ۲.۲۸ و از اینتل ست استفاده کنید تا بلکه بعدا وضعیت بهتر شود ........ در ضمن نرم افزار ۲.۳۰ که نیاز به کنترل برای استندبای دارد , چند روزیه که قطع می باشد : پس ان را به دانگل انتقال ندهید .

دوستان عزیز به لینک زیر بروید و پست شماره یک رو مطالعه و pdf اموزشی و mx fix رو دانلود بفرمایید :

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=53677

والله بالله اگر طبق pdf مراحل رو به ترتیب بروید .......باید........باید.........حتما جواب بدهد . در غیر اینصورت مشکل سخت افزاریه و باید قطعه ای سی نو تهیه بفرمایید .

موفق و موید باشید

بدرود

hasa2005

کاربر
2006-10-04
225
1,074
دوستان به نظر من که حدودا بیست سالی هست که از امدن اولین دستگاههای انالوگ به بازار دارم در زمینه رسیور فعالیت میکنم دستگاههای میکرو خیلی خوب طراحی وساخته شده اند اما نه برای مدت زمان طولانی وچند سال نرم افزارهای منتشر شده اخیر برای از کار انداختن تعدادزیادی حدود 90درصد از دانگلها منتشر شده ونرم افزاری که شرینگ را برقرار کند دیگر منتشر نخواهد شد به این زودیها چون گفته میشود فلش وحافظه میکرو 1و2 انقدر جا ندارن که نرم افزارهای حجیم جدید را درخود براحتی جای دهند به همین دلیل میکروها ی موجود در بازار دیگر قابل استفاده نمیباشند حتی با تعویض ایسی وقطعه رسیورهای قدیم را بیاد اورید که اخرین نرم افزارها انها را هم از کا میانداخت و یا هنگ میکرد مجبور بودیم جی تگ کنیم ونرم افزار قدیمیتر بزنیم ودر نهایت نسل جدید ان را تهیه میکردیمحالا هم من وخیلیها مثل من تمام تلاشمان را کردیم تا این میکروهای روی دستم مانده را هر جور شده روبراه کنم وبدم به مشتری اما درنهایت به این مطلب رسیدم باید مشتریهام را قانع کنم دیگر این میکروها قابل استفاده نیست وبرای چند نفرشان رسیور که هم دانگل هوایی هم شرینگ اینترنتی دارد دادم رفتند راضی هم هستند قیمت این نوع هم خیلی مناسب است دیگر اسم میکرو راهم از ذهنم بیرون کردم دوستان خودتان راعلاف نکنید من که راهش را پیدا کردم شما هم به نظر من همین کار را بکنید به امید امدن نرم افزار نمانید که نرم افزاری که بتواند شرینگ را برقرار کند دیگر منتشر نخواهد شد ممنون از صبر وحوصله شما

آخرین ویرایش:
بالا