ضبط کانالهای کارتی روی فلش

honismack

کاربر
2009-08-23
3
1
34
با سلام خدمت تمام دوستان
من یه رسیور دوتیونره ی oc-1000 plus دارم که قابلیت ضبط برنامه هارو روی یک حافظه ی خارجی داره ولی وقتی برنامه های کانالهای کارتی مثل showtime رو ضبط میکنم player های کامپیوتر نمیتونن اجراش کنن و codecش رو پیدا نمیکنن میخواستم بدونم چجوری میشه این فایلها رو کامپیوتر اجرا کرد.
پیشاپیش از کمک شما متشکرم.:eek:ky:

larsulrich

کاربر
2008-04-03
87
131
با سلام خدمت تمام دوستان
من یه رسیور دوتیونره ی oc-1000 plus دارم که قابلیت ضبط برنامه هارو روی یک حافظه ی خارجی داره ولی وقتی برنامه های کانالهای کارتی مثل showtime رو ضبط میکنم player های کامپیوتر نمیتونن اجراش کنن و codecش رو پیدا نمیکنن میخواستم بدونم چجوری میشه این فایلها رو کامپیوتر اجرا کرد.

سوالت واضح نیست . آیا فقط کانالهای کارتی رو بعد از ضبط کردن نمی تونی تو کامپیوتر ببینی یا همه ی کانالها رو ؟؟؟با نرم افزار the km player میتونی تقریبا تمامی فرمت های ضبط شده رو بوسیله رسیورهای مختلف داخل کامپیوتر مشاهده کنی . حجم زیادی هم نداره . میتونه با یه سرچ تو گوگل دانلودش کنی .

honismack

کاربر
2009-08-23
3
1
34
فقط کانالهای کارتی ضبط شده رو اجرا نمیکنه
من از gomplayer استفاده میکنم که اونم تموم فایلها رو باز میکنه تازه اگه یه موقعی هم یه فایلی رو نتونه باز کنه همون موقع آنلاین دنبال کدکش میگرده

majidtaxi

کاربر
2010-03-12
13
15
با سلام شما ميتوانيد از نرم افزار رفع مشكل ضبط كانال كارتي استفاده كنيد در صورت نداشتن نرم افزار به من اطلاع دهيد تشكر كه يادت رفت

majidtaxi

کاربر
2010-03-12
13
15
با سلام خدمت تمام دوستان
با سلام شما ميتوانيد از نرم افزار رفع مشكل ضبط كانال كارتي استفاده كنيد در صورت نداشتن نرم افزار به من اطلاع دهيد تشكر كه يادت رفت

بالا