پست قبلی را بخوانیدببخشید من نتونست ام کانکت بشام من همه کار ها رو کردام :}:
من از برنامه MyTheatre استفاده میکن ام برنامه جی بکس رو داخلش کپی کرد ام برنامه gboxsfriend را داخل پلاگین و فایلی که شما دادین رو هم داخل پوشه MyTheatre کپی کرد ام
در ارتبا ط با VPN نمیتون ام کانکت شم در قسمت هاست هاست خود ام و User - Password همون هایی که به شما دادم رو زد ام در قسمت نتورکینگ هم تغییر دادام به PPTP VPN و تیک Use default gateway remote network رو هم برداشت ام ولی کانکت نمیشه نمیدون ام دیگه چیکار باید بکون ام لطفا راهنمایی کنید من رو اون فایلی که شما دادین رو هم من دست نزدام همونتوری کپی کرد ام
نوع کارت ام هم SkyView 2
ممنون ام
دوست عزیزبا سلام من از شما سیستم Gbox رو به مدت 10 روز بعنوان Test خریداری کردام ولی کانالهای کمی باز میشاند و Freez داراند و MCT ها که هر 40 ثانیه یک فرم نشون میداند حالا من چند تا سوال داشت ام چون احساس میکن ام که مشکل از طرف من هست نه شما
اول اینکه من از کارت SkyView2 استفاده میکن ام که شنید ام کارت خوبی نیست و اگر مشکل از این هست چه کارتی رو شما پیشنهاد میکنید که بخرام
و دوم اینکه من از اینترنت Adsl 128 استفاده میکن ام آیا اگر اینترنت ماهواره ای با سرعت بالاتر تهیه کن ام ممکنه Freez شدنام کم تر شه یا نه ؟
و جدیدا یک مشکل دیگه هم پیدا کرد ام البته میدون ام جاش اینجا نیست ولی چون همه سوالات ام به هم مربوت اند اینجا سوال میکن ام مشکل اینه که من هنگام نگاه کردان کانال ها برنامه ام هنگ میکنه و بعد که دوباره باز میکن ام Signal ندارام و باید دستگاه رو خاموش کن ام تا درست شه
یستم ام هم بد نیست
CPU :AMD 3000+s
RAM 1 Gb
Grapic: 512Mb
ممنون میش ام که به سوالات من جواب بدین چون من هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارام و آشنایی هم ندارام که از اون کمک بگیر ام
دوست عزیزسلام خدمت مدیر انجمن من رسیور ایکس کروزر 750 دارم
آیا با جی بکس این رسیور می تونه کار بکنه من اکانتش را می خواستم ممنون
ببخشید اکانت Vpn ام از کار افتاده میشه مشکل رو رسیدگی کنید
ایدی یاهوتونو برام بفرستید تا اونجا کمکتون کنمهنوز Error میده Error :691
Access was denid because the user name and / or
password was invalid on the domain
سلامسلام من امروز هر کاری که لازم باشد انجام دادم ولی به سرور وصل نمیشود
strange input data in cwshare.cfg, prefered provider, pos 11943
Total 1 ports to monitor
monitoring port: 9999
CPU 80X86 compatible
TPSCrypt 0 PTS 1/1
mode: any pid
entering main loop
->HelloL to 192.168.1.8 (192.168.001.008:15050)
ReRead pmt.tmp
->Hello1 to 192.168.1.8
->Hello2 to 192.168.1.8
**** hashTableECM 0 elements ****
**** hashTableEMM 0 elements ****
ReRead pmt.tmp
**** hashTableECM 0 elements ****
**** hashTableEMM 0 elements ****
ایدی شما را ادد نمودمآقا این VPN من هنوز درست نشده الان فکر کن ام 3 روز بیشتر ای دی یاهو هم دادام با من تماس نگرفتین هر چند فکر کن ام که اکانت ام تلان دیگه تموم شده اگه اکانت من داره هنوز وقت درست کنیدش من این اکانت رو برا تست گرفته بودام لطفا درست کنیدش اگه درست میشه که من برام تمدید کن ام آدرس domain میگه وارد کن
ممنون
دوست عزیز اکانت تست رایگان نمیدیمبا عرض سلام من دستگاه 9500 سامسونگ دارم البته اینترنتDIALUP دارم اگر با DIALUP میشه وصل شد یه اکانت تست به من بدید
M: { hossein3631.dyndns.org { AABB7788 }}