طرح مشکلات و سئوالات در خصوص gboxفقط در این تاپیک

dilaman

کاربر
2007-10-03
239
180
کاربران عزیز میتوانند سئوالات و مشکلات احتمالی خود را در این تاپیک مطرح نمایند .رعایت این موضوع موجب ایجاد نظم و انضباط در بخش خواهدشد.

لطفأ رعایت نمایید

dilaman

کاربر
2007-10-03
239
180
http://www.irantk.com/forumss/member.php?u=24586
hamoon_69_haha

عزیز شما برای ساخت کانکشن باید از آموزش راه اندازی وی پی ان برای استفاده از جی باکس که در همین بخش هست استفاده کنید و هاست سرور را هم بگذارید نه هاست خودتان را
بعد از کانکت شدن هم با استفاده از آموزش راه اندازی جی باکس در دی وی بی دریم میتوانید مشکلتان را حل کنید

hamoon_69_haha

کاربر
2007-11-09
13
0
43
ببخشید من نتونست ام کانکت بشام من همه کار ها رو کردام :}:
من از برنامه MyTheatre استفاده میکن ام برنامه جی بکس رو داخلش کپی کرد ام برنامه gboxsfriend را داخل پلاگین و فایلی که شما دادین رو هم داخل پوشه MyTheatre کپی کرد ام

در ارتبا ط با VPN نمیتون ام کانکت شم در قسمت هاست هاست خود ام و User - Password همون هایی که به شما دادم رو زد ام در قسمت نتورکینگ هم تغییر دادام به
PPTP VPN و تیک Use default gateway remote network رو هم برداشت ام ولی کانکت نمیشه نمیدون ام دیگه چیکار باید بکون ام لطفا راهنمایی کنید من رو اون فایلی که شما دادین رو هم من دست نزدام همونتوری کپی کرد ام
نوع کارت ام هم SkyView 2
ممنون ام

dilaman

کاربر
2007-10-03
239
180
ببخشید من نتونست ام کانکت بشام من همه کار ها رو کردام :}:
من از برنامه MyTheatre استفاده میکن ام برنامه جی بکس رو داخلش کپی کرد ام برنامه gboxsfriend را داخل پلاگین و فایلی که شما دادین رو هم داخل پوشه MyTheatre کپی کرد ام

در ارتبا ط با VPN نمیتون ام کانکت شم در قسمت هاست هاست خود ام و User - Password همون هایی که به شما دادم رو زد ام در قسمت نتورکینگ هم تغییر دادام به
PPTP VPN و تیک Use default gateway remote network رو هم برداشت ام ولی کانکت نمیشه نمیدون ام دیگه چیکار باید بکون ام لطفا راهنمایی کنید من رو اون فایلی که شما دادین رو هم من دست نزدام همونتوری کپی کرد ام
نوع کارت ام هم SkyView 2
ممنون ام
پست قبلی را بخوانید

hamoon_69_haha

کاربر
2007-11-09
13
0
43
چند سوال

با سلام من از شما سیستم Gbox رو به مدت 10 روز بعنوان Test خریداری کردام ولی کانالهای کمی باز میشاند و Freez داراند و MCT ها که هر 40 ثانیه یک فرم نشون میداند حالا من چند تا سوال داشت ام چون احساس میکن ام که مشکل از طرف من هست نه شما

اول اینکه من از کارت SkyView2 استفاده میکن ام که شنید ام کارت خوبی نیست و اگر مشکل از این هست چه کارتی رو شما پیشنهاد میکنید که بخرام

و دوم اینکه من از اینترنت Adsl 128 استفاده میکن ام آیا اگر اینترنت ماهواره ای با سرعت بالاتر تهیه کن ام ممکنه Freez شدنام کم تر شه یا نه ؟

و جدیدا یک مشکل دیگه هم پیدا کرد ام البته میدون ام جاش اینجا نیست ولی چون همه سوالات ام به هم مربوت اند اینجا سوال میکن ام مشکل اینه که من هنگام نگاه کردان کانال ها برنامه ام هنگ میکنه و بعد که دوباره باز میکن ام Signal ندارام و باید دستگاه رو خاموش کن ام تا درست شه

یستم ام هم بد نیست
CPU :AMD 3000+s
RAM 1 Gb
Grapic: 512Mb
ممنون میش ام که به سوالات من جواب بدین چون من هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارام و آشنایی هم ندارام که از اون کمک بگیر ام

dilaman

کاربر
2007-10-03
239
180
با سلام من از شما سیستم Gbox رو به مدت 10 روز بعنوان Test خریداری کردام ولی کانالهای کمی باز میشاند و Freez داراند و MCT ها که هر 40 ثانیه یک فرم نشون میداند حالا من چند تا سوال داشت ام چون احساس میکن ام که مشکل از طرف من هست نه شما

اول اینکه من از کارت SkyView2 استفاده میکن ام که شنید ام کارت خوبی نیست و اگر مشکل از این هست چه کارتی رو شما پیشنهاد میکنید که بخرام

و دوم اینکه من از اینترنت Adsl 128 استفاده میکن ام آیا اگر اینترنت ماهواره ای با سرعت بالاتر تهیه کن ام ممکنه Freez شدنام کم تر شه یا نه ؟

و جدیدا یک مشکل دیگه هم پیدا کرد ام البته میدون ام جاش اینجا نیست ولی چون همه سوالات ام به هم مربوت اند اینجا سوال میکن ام مشکل اینه که من هنگام نگاه کردان کانال ها برنامه ام هنگ میکنه و بعد که دوباره باز میکن ام Signal ندارام و باید دستگاه رو خاموش کن ام تا درست شه

یستم ام هم بد نیست
CPU :AMD 3000+s
RAM 1 Gb
Grapic: 512Mb
ممنون میش ام که به سوالات من جواب بدین چون من هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارام و آشنایی هم ندارام که از اون کمک بگیر ام
دوست عزیز
سرور سایت از شب گذشته دچار مشکل شده در تلاشیم تا مشکلش را رفع نماییم میزان تاخیر در ارائه سرویس را به اکانتتان اضافه خواهیم نمود
در خصوص سوالاتتان بابد بگویم بهترین کارت دی وی بی اسکای استار 2 هست
اینترنت ماهواره ای اگر داشته باشید میبایست برای sendباز هم از اینترنت معمولی استفاده نمایید لذا من تاین روش را توصیه نمیکنم
در خصوص سوال سومتان باید بگویم که هم مشکل نرم افزاری کارتتان را شامل میشود که میبایست از آخرین ورژن استفاده نمایید و هم تنظیمات را به درستی انجام دهید و از مدیران بخش دی وی بی همین سایت در این مورد سوال نمایید

b-reza

کاربر
2007-11-13
4
1
سلام خدمت مدیر انجمن من رسیور ایکس کروزر 750 دارم
آیا با جی بکس این رسیور می تونه کار بکنه من اکانتش را می خواستم ممنون

dilaman

کاربر
2007-10-03
239
180
سلام خدمت مدیر انجمن من رسیور ایکس کروزر 750 دارم
آیا با جی بکس این رسیور می تونه کار بکنه من اکانتش را می خواستم ممنون
دوست عزیز
من لیست رسیورهایی که جی باکس ساپورت میکنند را در همین بخش گذاشته ام
اگر رسیور شما جزء آنها باشد میتوانید در تاپیک خرید درخواست اکانت نمایید

yoka

کاربر
2007-07-27
15
22
سلام من امروز هر کاری که لازم باشد انجام دادم ولی به سرور وصل نمیشود

strange input data in cwshare.cfg, prefered provider, pos 11943
Total 1 ports to monitor
monitoring port: 9999
CPU 80X86 compatible
TPSCrypt 0 PTS 1/1
mode: any pid
entering main loop
->HelloL to 192.168.1.8 (192.168.001.008:15050)
ReRead pmt.tmp
->Hello1 to 192.168.1.8
->Hello2 to 192.168.1.8
**** hashTableECM 0 elements ****
**** hashTableEMM 0 elements ****
ReRead pmt.tmp

dilaman

کاربر
2007-10-03
239
180
سلام من امروز هر کاری که لازم باشد انجام دادم ولی به سرور وصل نمیشود

strange input data in cwshare.cfg, prefered provider, pos 11943
Total 1 ports to monitor
monitoring port: 9999
CPU 80X86 compatible
TPSCrypt 0 PTS 1/1
mode: any pid
entering main loop
->HelloL to 192.168.1.8 (192.168.001.008:15050)
ReRead pmt.tmp
->Hello1 to 192.168.1.8
->Hello2 to 192.168.1.8
ReRead pmt.tmp
سلام
یوزر نیمتان را تغییر دادم به پیام خصوصی مراجعه نمایید

hamoon_69_haha

کاربر
2007-11-09
13
0
43
آقا این VPN من هنوز درست نشده الان فکر کن ام 3 روز بیشتر ای دی یاهو هم دادام با من تماس نگرفتین هر چند فکر کن ام که اکانت ام تلان دیگه تموم شده اگه اکانت من داره هنوز وقت درست کنیدش من این اکانت رو برا تست گرفته بودام لطفا درست کنیدش اگه درست میشه که من برام تمدید کن ام آدرس domain میگه وارد کن
ممنون

dilaman

کاربر
2007-10-03
239
180
آقا این VPN من هنوز درست نشده الان فکر کن ام 3 روز بیشتر ای دی یاهو هم دادام با من تماس نگرفتین هر چند فکر کن ام که اکانت ام تلان دیگه تموم شده اگه اکانت من داره هنوز وقت درست کنیدش من این اکانت رو برا تست گرفته بودام لطفا درست کنیدش اگه درست میشه که من برام تمدید کن ام آدرس domain میگه وارد کن
ممنون
ایدی شما را ادد نمودم
در یاهو منتظرتان هستم

hosein_8888

کاربر
2006-10-27
5
0
با عرض سلام من دستگاه 9500 سامسونگ دارم البته اینترنت​
DIALUP دارم اگر با DIALUP میشه وصل شد یه اکانت تست به من بدید
M: { hossein3631.dyndns.org { AABB7788 }}

dilaman

کاربر
2007-10-03
239
180
با عرض سلام من دستگاه 9500 سامسونگ دارم البته اینترنت​
DIALUP دارم اگر با DIALUP میشه وصل شد یه اکانت تست به من بدید
M: { hossein3631.dyndns.org { AABB7788 }}
دوست عزیز اکانت تست رایگان نمیدیم
به تاپیک خرید مراجعه و یکی از تعرفه ها رو انتخاب و درخواست شماره حساب نمایید

hamoon_69_haha

کاربر
2007-11-09
13
0
43
سوال

با سلام
من چند تا سوال در ارتباط با G-Box داشت ام البته نمیدونم اینجا جای این سوال است یا نه
من میخواست ام بدون ام اگر کسی کارت داشته باشه و بخواد در اختیار دوستانش بگزاره چطور میتونه share کنه آیا برنامه ای میخواد یا رسیور مخصوص باید داشته باشد
اگر امکان داره کمی اطلاعات به من بدین و اگر این کار میشود به چند نفر میشه

و شک سوال دیگر من اکانت ام تموم شده ایا امکان دارد که شارژ بشه من شنبه پرداخت کن ام البته اگر امکان داره چون فراموش کردام که داره تموم میشه امروز متوجه شدام
متشکرام

بالا