طریقه فعال سازی شرینگ رایگان K9K9 full hd

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
ابتدا توسط فایل های زیر به ترتیب رسیور آپدیت کنید ترجیحا توسط لودر انجام شود بعد از آپدیت جهت بروز رسانی فرکانس ها و لود شدن سرور رسیور باید یک بار تنظیم کارخانه شود پیشنهاد می شود قبل از ریست از تنظیمات بکاپ تهیه شود آخرین مرحله جهت فعال سازی شرینگ رایگان انجام مراحل زیر توسط کنترل

انتخاب منو -قسمت سایر تنظیمات (other) تنظیمات شبکه network setup

1-در بخش تنظیمات شبکه 3 گزینه مشاهده می شود گزینه اول انتخاب نوع کانکشن جهت برقراری ارتباط سخت افزار رسیور با اینترنت از این قسمت حالت auto detect pppoe یا auto detect انتخاب شود (حالت مودم باید به صورت روتر باشد )

2-گزینه دوم نیاز به دست کاری ندارد مرتبط به بروز رسانی رسیور از طریق اینترنت

3-گزینه سوم از این قسمت می توان تنظیمات جهت برقراری شرینگ اعمال کرد cc camیا new cam که ربطی به شرینگ رایگان ندارد از این قسمت گزینه host to stb انتخاب کنید و در پایان رسیور ریست کنید یکی از کانالهای کارتی پکیج نوا انتخاب و چند ثانیه صبر کنید تا شرینگ وصل شود

از جمله پکیج هایی که به طور رایگان قابل دریافت

هاتبرد : نوا- اسکای- سیفرا -کانالهای پو ر نو - کانالهای سوئیس و تعدادی از کانالهای hd پکیج اسکای در دیگر ماهواره ها مانند یوربرد 9 نیلست هم برخی کانالها باز می شوند

مشاهده فایل‌پیوست 48250
pencil.png

پیوست‌ها

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
کاربرانی که دارای این رسیور هستند می توانند وضعیت شرینگ در همین تاپیک اعلام کنند

طبق اعلام شرکت هایویون شرینگ رایگان این دستگاه تا پایان سال 2011 اعتبار دارد و ممکن در آینده کانالهای بیشتری اضافه شود

mohammad_d_h

کاربر
2007-05-21
49
269
کاربرانی که دارای این رسیور هستند می توانند وضعیت شرینگ در همین تاپیک اعلام کنند

طبق اعلام شرکت هایویون شرینگ رایگان این دستگاه تا پایان سال 2011 اعتبار دارد و ممکن در آینده کانالهای بیشتری اضافه شود
سلام من طبقه دستور عمل شما تمامی موارد را انجام دادم ولی کانالی باز نشد نمی دونم مشکل از کجاست منظور شما از اینکه مودم در حالت روتر باشه چیست؟ مودم من الان به صورت اتوماتیک زمانی که سیستمم روشن میشه به نت وصل میشه ایا تنظیم خاصه دیگری دارد؟ ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام من طبقه دستور عمل شما تمامی موارد را انجام دادم ولی کانالی باز نشد نمی دونم مشکل از کجاست منظور شما از اینکه مودم در حالت روتر باشه چیست؟ مودم من الان به صورت اتوماتیک زمانی که سیستمم روشن میشه به نت وصل میشه ایا تنظیم خاصه دیگری دارد؟ ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید

مودم شما به صورت روتر کار می کند دلیل وصل نشدن شرینگ عدم دریافت user id&pass از طرف سرور جهت رفع مشکل مجدد نرم افزار 11310 به رسیور انتقال دهید سپس تنظیم کارخانه و بعد توسط آخرین ورژن 11324 دستگاه آپدیت و دوباره تنظیم کارخانه کنید در قسمت تنظیمات شبکه تغییرات انجام دهید و یک کانال کارتی انتخاب و صبر کنید در صورتی که شرینگ قطع بود چندین بار دستگاه خاموش و روشن کنید شرینگ وصل می شود

mohammad_d_h

کاربر
2007-05-21
49
269
مودم شما به صورت روتر کار می کند دلیل وصل نشدن شرینگ عدم دریافت user id&pass از طرف سرور جهت رفع مشکل مجدد نرم افزار 11310 به رسیور انتقال دهید سپس تنظیم کارخانه و بعد توسط آخرین ورژن 11324 دستگاه آپدیت و دوباره تنظیم کارخانه کنید در قسمت تنظیمات شبکه تغییرات انجام دهید و یک کانال کارتی انتخاب و صبر کنید در صورتی که شرینگ قطع بود چندین بار دستگاه خاموش و روشن کنید شرینگ وصل می شود
با تشکر از شما جناب علی اقا با راهنمایی شما شرینگ اینترنتی این دستگاه راه افتاد . پچ های اسکای سفیرا .پرنو. و اچ دی ها باز هستند البته با فریز کم و نسبت به دانگل ها از سرعت پایینی بر خوردار هستند البته با سرعت 512 تست کردم . بازم تشکر میکنم از لطف شما

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
ببخشید کابل استفاده برای شیرینگ از نوع rs232 هست یا همان کابل شبکه استفاده می کنند
درود بر شما عزیز به مودم کابل شبکه وصل می شود برای برقراری شرینگ باید مودم را در حالت روتر قرار دهید و طبق آموزش بالا که علی آقا قرار دادند انجام دهید

aminsat2000

کاربر
2009-05-15
159
499
44
مودم کابل شبکه چیه دوست عزیز من به وسیله کابل شبکه دسگاه رو به کامپیوتر وصل کردم البته از خط اینترنت خانگی استفاده می کنم نه adsl یا وایرلس اگه ممکنه بهتر راهنمایی کنید تمام کارهایی که آقا علی گف انجام دادم اما هنوز کانال کارتی باز نشده

hichkass

کاربر
2010-04-04
21
67
42
سلام
من فكر ميكردم بدون نياز به اينترنت كانالها باز ميشن و يدونشو ديروز خريدم . حالا لطف كنين بگين كه حتما بايد به اينترنت وصل باشم و آيا حتما بايد adsl داشته باشم يا با اينترنت dial up هم ميشه.
ممنون

msamsa

کاربر
2011-04-21
3
6
سلام و عرض خسته نباشید به استادان عزیز من یه iclass full hd خریدم اما پورت شبکه نداره میخواستم اگر امکان داره به طور کامل توضیح بدید که چیکار کنم تا شیرینگم فعال بشه
یکی از دوستان این سوالو کرده بود که آیا با دایال اپ هم میشه یا حتما باید adsl داشت.
با تشکر

mohammad_gm2000

کاربر
2007-05-03
111
530
مودم کابل شبکه چیه دوست عزیز من به وسیله کابل شبکه دسگاه رو به کامپیوتر وصل کردم البته از خط اینترنت خانگی استفاده می کنم نه adsl یا وایرلس اگه ممکنه بهتر راهنمایی کنید تمام کارهایی که آقا علی گف انجام دادم اما هنوز کانال کارتی باز نشده

دوست من شما باید حتماً مودم adsl داشته باشید در غیر این صورت کانکت شدن شما غیر ممکن است

klmasoud

کاربر
2009-04-28
11
24
علی اقا سلام من یک ریسیور k9k9 full hd را با لودر ابگرید کردم ولی سافتکم های داده شده را با لودر قبول نکرد در صورتی تمام ایکاس ها که با لودر ابگرید میکنم بعد سافتکم ها را با همان لودر به دستگاه انتقال می دهم مجبور شدم با یو اس بی سافتکم را انتقال بدم دلیلش چیست

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
علی اقا سلام من یک ریسیور k9k9 full hd را با لودر ابگرید کردم ولی سافتکم های داده شده را با لودر قبول نکرد در صورتی تمام ایکاس ها که با لودر ابگرید میکنم بعد سافتکم ها را با همان لودر به دستگاه انتقال می دهم مجبور شدم با یو اس بی سافتکم را انتقال بدم دلیلش چیست

درود
دوست من با این دریم لودر سافتکم رو انتقال دهید
:eek:k:
dreamloader_V2_16.zip‏

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
با سلام میشه دقیقا یکی اعلام وضعیت و یک چیز دیگه آیا این رسیور دارای سخت افزاری مناسب هست یا نه از ای استار2000 یا تیتانیوم یا اکسکروزر کیفیت تصویرش بهتر هست یا نه با تشکر

بالا