عدم دریافت کانال و کیفیت صفر در رسیور ای کلاس مدل 9696x pvr

shamei

کاربر
2010-09-16
16
80

سلام خدمت اساتید محترم
رسیور ای کلاس مدل 9696x pvr برای تعمیر اوردن مشکل ان
عدم دریافت کانال و کیفیت روی صفر مونده و حتی ال ان بی وصل نیست قدرت سیگنال روی 95 درصد می باشد
ولتاژهای خروجی تغذیه درست هستند
و ولتاژهای ای سی رگلاتور نیز درسته
لطفا در این زمینه راهنمایی بفرمایید
با تشکر

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40

سلام خدمت اساتید محترم
رسیور ای کلاس مدل 9696x pvr برای تعمیر اوردن مشکل ان
عدم دریافت کانال و کیفیت روی صفر مونده و حتی ال ان بی وصل نیست قدرت سیگنال روی 95 درصد می باشد
ولتاژهای خروجی تغذیه درست هستند
و ولتاژهای ای سی رگلاتور نیز درسته
لطفا در این زمینه راهنمایی بفرمایید
با تشکر
سوال خود را در بخش تعمیرات مطرح میکردید تا جنا حیدری عزیز شما را راهنمایی نمایند

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
با سلام . ابتدا smd کنار تيونر 3.3 ولتی به شماره 1117 را قطع کن ببين قدرت سیگنال صفر ميشود يا نه اگر صفر شد آن را با قطعه سالم عوض کن و مسیر آن را تا تيونر چک کن

shamei

کاربر
2010-09-16
16
80
با سلام . ابتدا smd کنار تيونر 3.3 ولتی به شماره 1117 را قطع کن ببين قدرت سیگنال صفر ميشود يا نه اگر صفر شد آن را با قطعه سالم عوض کن و مسیر آن را تا تيونر چک کن

سلام
ای سی رگلاتور smd 3.3 ولت را قطع کردم
اما باز قدرت سیگنال روی 95 درصد مونده تغییری نکرد

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935

سلام
ای سی رگلاتور smd 3.3 ولت را قطع کردم
اما باز قدرت سیگنال روی 95 درصد مونده تغییری نکرد

با درود دوست گرامی

اگر پردازنده دستگاه زیادتر از معمول داغ میشود وسیگنال دایم بدون سیم95% هست مشکل پردازنده میباشد
برای آخرین تست هم تیونر تعویض کنید بازهم سیگنال نداد قدرت ال ان بی 95 بود دیگه باید پردازنده تعویض کنید سابفه داشته اینمورد

amiric

سرپرست فروشگاه امیر آی سی
2007-09-29
670
6,121
سلام
تمامی نزرات دوستان درست وکامل است
اگر مشگل حل نشد دو عدد خازن الکترولیتی پشت تیونر {داخل تیونر نه} قرار دارد تعویض کنید احتمالا مشگل حل شود

shamei

کاربر
2010-09-16
16
80
با درود دوست گرامی

اگر پردازنده دستگاه زیادتر از معمول داغ میشود وسیگنال دایم بدون سیم95% هست مشکل پردازنده میباشد
برای آخرین تست هم تیونر تعویض کنید بازهم سیگنال نداد قدرت ال ان بی 95 بود دیگه باید پردازنده تعویض کنید سابفه داشته اینمورد

سلام
با تشکر از شما
تیونر را هم از مدار خارج کردم باز قدرت سیگنال روی 95 در صد بود
گرمای ای سی پردازنده هم طبیعی نیست
دستگاه دو روز هم کار نکرده حدس من هم ای سی پردازنده هست

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
دوست عزیز - با عرض سلام و خسته نباشید در مطالب قبلی نیز ذکر کردم که جهت عیب یابی ابتدا باید ولتاژ قسمتهای معیوب را اندازه گیری کنیم مثال برای عیب مورد نظر شما باید کلیه ولتاژهای تیونر که دارای چندین ولتاژ مختلف میباشد را باید اندازه گیری کرد تا از تغذیه کامل تیونر مطمعن شوید

shamei

کاربر
2010-09-16
16
80
دوست عزیز - با عرض سلام و خسته نباشید در مطالب قبلی نیز ذکر کردم که جهت عیب یابی ابتدا باید ولتاژ قسمتهای معیوب را اندازه گیری کنیم مثال برای عیب مورد نظر شما باید کلیه ولتاژهای تیونر که دارای چندین ولتاژ مختلف میباشد را باید اندازه گیری کرد تا از تغذیه کامل تیونر مطمعن شوید
سلام
کلیه ولتازهای تیونر موجود هست چک شده
حتی 317 را هم تعویض کردم
ای سی فلش را هم پروگرام کردم
ترانزیستورهای اطراف تیونر را با اهمتر چک کردم سالم بود

jalal2011

عضو جدید
2011-02-01
99
291
سلام
دوستان همین جور که استاد حیدری و استاد شهرام عزیز فرمودند باید همه موارد تغذیه تیونر کاملا تست بشه و هیت کشی و شستشو هم لازمه اما در برندهای اصلی آیکلاس اگر این اتفاق رخ بده و با گرمایه بیش از حد cpu همراه باشه پردازنده باید تعویض بشه ودر برند چینی هم میتونه موارد ریز مسیر دیتا cpu تا تیونر باشه اما هنوز در 70 درصد این عیوب راه حل قطعی ارائه نشده
بر قرار و پیروز باشید.................................
پاینده ایران

بالا