عيوب مربوط به تيونر استارست

elnino909

کاربر افتخاری
2007-12-03
1,371
5,553
سلام دوست عزیز
اره تیونر هر دو یکی است و پایه شماره یک ان به مقاومت SMd کنار تیونر به شماره شاسی R5 و ظرفیت صفر که مانند مقاومت فیوزی عمل میکند و طرف دیگر مقاومت به دیودی که از سمت ترانزیستور تامین کننده ولتاژ تیونر که شمارش یادم نیست متصل است
با سلام خدمت دوستان من مدار x97usb titanum مد نظرم هست که اصلا R5 در ان وجود ندارد دوستان لطفا راهنماییم کنید که ایا تیونرشان یکی هستند و پایه یک تیونر به کجا وصل هست

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام

مهم مهم :

نرم افزار x95usb با x97usb را میتوانید برای یکدیگر استفاده کیند.
نرم افزار x95usb تیتانیوم با x97usb تیتانیوم را هم میتوانید برای یکدیگر استفاده کنید.
اما نمیتوانید نرم افزار مدل usb را برای مدل usb تیتانیوم یا سایر مدلهای دیگر استفاده کنید.
موفق باشید.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
بنده برای گنجکاوی میپرسم شما گفتید :اگر خروجی تیونر برق کافی دارد وبا تعویض کانالهای 13-18 تغییرات روی خروجی اعمال میشود به احتمال زیاد خود تیونر باید تعویض بشود

اگر با تعویض کانالهای ورتیکال و هوریزنتال خروجی تیونر به 13 ولت و18 ولت تغییر میکند باید تیونر سالم باشد پس چرا در پست ذکر شده اعلام نمودید که خود تیونر باید تعویض شود؟

با تشکر
درود
مگر 13-18 شدن ولتاژ ورودی را تیونر انجام میدهد!
صحبت همینه وقتی ولتاز ورودی تیونر تامین باشه وسیگنال نباشه اگر نرم افزار اشتباهی نزده باشند ومورد مثل این تاپیک بعلت اتصال کوتاه قطع سیگنال پیش آمده باشد باید قطعات smd دوروبر تیونر بدقت چک شود ودر نهایت هم خودتیونر مشکل دار شده چون ولتاژ dc به سمت lnb میرود وبرگشت ac سیگنال هست که برای شما تصویر وصدا خواهد ساخت.
کلا هم با راهنمایی از راه دور با مواردی که کاربر اعلام میکنه خیلی سخت هست ایراد را درآورد.

آخرین ویرایش:

sina4312

مدیر بازنشسته
2010-01-27
1,427
5,840
نداشتن سیگنال ال ان بی در استارست 550

دوستان خسته نباشید
استارست 550 دارم که برای تنظیمات ازش استفاده میکنم
اما زمانی که روی یه ماهواره مثلا هاتبرد میرم تا اونو تنظیمش کنم هیچ گونه سیگنالی در قسمت بالا وجود نداره که بفهمم جهتش دقیقا کجا هست .
با دیش تنظیم شده از قبل مشکلی نداره و بخوبی هم سیگنال میده . ال ان بی هم لیزر وتازه خریدم
با 550 یکی از دوستان تست کردم و مشکلی نداشت سیگنال ال ان بی بخوبی دریافت میشد وتونستم تنظیمش کنم
مشکل از کجا می تونه باشه؟

آخرین ویرایش:

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,406
17,779
40
دوستان خسته نباشید
استارست 550 دارم که برای تنظیمات ازش استفاده میکنم
اما زمانی که روی یه ماهواره مثلا هاتبرد میرم تا اونو تنظیمش کنم هیچ گونه سیگنالی در قسمت بالا وجود نداره که بفهمم جهتش دقیقا کجا هست .
با دیش تنظیم شده از قبل مشکلی نداره و بخوبی هم سیگنال میده . ال ان بی هم لیزر وتازه خریدم
با 550 یکی از دوستان تست کردم و مشکلی نداشت سیگنال ال ان بی بخوبی دریافت میشد وتونستم تنظیمش کنم
مشکل از کجا می تونه باشه؟

وقتی جهت رو پیدا میکنه سیگنالش تا 98 در صد میره ؟

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
دوست عزیز مشکل نرم افزاری است و توصیه میکنم یک بار ریست فکتوری کنید و با اخرین پچ که براش حدود دو سال پیش اومده ابگرید کنید و دوباره با دیش تنظیم دقیق شده کانالها رو سرچ کنید مشکل سیگنال حل میشود من بارها برام این مشکل در رسیورهای مختلف پیش اومده

P E N D A R

کاربر
2010-01-21
101
405
دوستان خسته نباشید استارست 550 دارم که برای تنظیمات ازش استفاده میکنم اما زمانی که روی یه ماهواره مثلا هاتبرد میرم تا اونو تنظیمش کنم هیچ گونه سیگنالی در قسمت بالا وجود نداره که بفهمم جهتش دقیقا کجا هست . با دیش تنظیم شده از قبل مشکلی نداره و بخوبی هم سیگنال میده . ال ان بی هم لیزر وتازه خریدم با 550 یکی از دوستان تست کردم و مشکلی نداشت سیگنال ال ان بی بخوبی دریافت میشد وتونستم تنظیمش کنم مشکل از کجا می تونه باشه؟

این تاپیک هر از گاهی بالا میاد جوابی هم نگرفت

راستش علتش رو نمیتونم بگم اما من هم با این مشکل روبرو بودم و وقتی صدای فایندر بیشتر میشد یه سرچ میزدم دیگه مشکلی تا اخر کار نداشتم
و فکر میکنم کلا استارست این مشکل رو داره حتی با x95 به مشکل خوردم
اگه حتما میخوای از خود استارست استفاده کنی خودش فایندر سر خود داره که
اول : MENU
دوم : 2580
سوم : EXIT
چهارم: دكمه صفردیگه اون مشکل رو نداره
والبته الان دم دست ندارم اما یه میانبر داره دقیق یادم نیست اگه خواستید بگید میذارم

آخرین ویرایش:

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,406
17,779
40
وقتی جهت رو پیدا میکنه سیگنالش تا 98 در صد میره ؟

من هم به چنین دستگاه هایی برخورد کردم

با پروگرام مشکل حل نمیشود مشکل سخت افزاری است

و احتمال زیاذ از تیونر دستگاه می باشد

این دستگاه برای کار تنظیم شما مناسب نیست

2007-06-19
1,872
19,347
عيوب مربوط به تيونر و سيگنال

سلام

شايد تا به حال دستگاه سري Starsat X97 USB داشتيد که کانال هايي که سيگنالش ضعيف تر هست رو اصلا نميگيره يا به صورت خش دار نشون ميده ، البته اين ايراد ميتونه از جاهاي ديگه اي هم باشه ، مثلا تنظيم نبودن ديش يا خرابي سيم يا ضعيف بودن تيونر يا خرابي تغذيه ، اما اين دستگاه ها ايراد ديگه اي دارند ، چون اگر روي همون ديشي که دستگاه با اون تست شده مدل ديگه اي قرار بديد مشکلي نيست ........

فايل ضميمه را دانلود کنيد تا متوجه قطعه خرابکار باشيد .

موفق باشيد .

پیوست‌ها

cyb3rboy

کاربر
2009-01-06
23
90
ببین در اون موقع خروجی ال ان بی ولتاژ داری اگه نداشتی ولتاژ 24 ولت رو چک کن نهایتا خازن ثانویه تغذیه 24 ولت را تعویض کن.

kh.a

کاربر
2010-09-18
111
215
40
مشکل نداشتن سیگنال در استارست x95 usb

چند روز پیش هنگام استفاده از x95 usb برای تنظیم سیم از چک lnb کنده شده و روی زمین افتاد و سیم ها به هم چسبید .
بعد هنگام تنظیم سیگنال و کوالیتی هر دو صفر هستند .
مشکل از چیست ؟ و قابل تعمییر هست ؟ و چه مقدار هزینه دارد ؟ آیا تیونر این مدل رسیور گیر می اید ؟

hamid2346

کاربر
2008-10-01
97
427
چند روز پیش هنگام استفاده از x95 usb برای تنظیم سیم از چک lnb کنده شده و روی زمین افتاد و سیم ها به هم چسبید .
بعد هنگام تنظیم سیگنال و کوالیتی هر دو صفر هستند .
مشکل از چیست ؟ و قابل تعمییر هست ؟ و چه مقدار هزینه دارد ؟ آیا تیونر این مدل رسیور گیر می اید ؟[/QUOTEسلام دوست عزیز شما ولتاژ lm317رابگیرید ببین ولتاژداره احتمال اینکه تیونرسوخته باشه خیلی کمه

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
درود دوست گرامی
قبلا هم توضیح داده شد شما باید ولتاژ 23 تیونر رااز پاور تا ایسی 317 کنترل کنید نباید افت داشته باشد
بعد باید خروجی این ایسی را تا تیونر چک کنید
اگر خروجی تیونر برق کافی دارد وبا تعویض کانالهای 13-18 تغییرات روی خروجی اعمال میشود به احتمال زیاد خود تیونر باید تعویض بشود.

kiumarth

کاربر
2008-10-23
94
199
درود دوست گرامی
قبلا هم توضیح داده شد شما باید ولتاژ 23 تیونر رااز پاور تا ایسی 317 کنترل کنید نباید افت داشته باشد
بعد باید خروجی این ایسی را تا تیونر چک کنید
اگر خروجی تیونر برق کافی دارد وبا تعویض کانالهای 13-18 تغییرات روی خروجی اعمال میشود به احتمال زیاد خود تیونر باید تعویض بشود.

با سلام
بنده برای گنجکاوی میپرسم شما گفتید :اگر خروجی تیونر برق کافی دارد وبا تعویض کانالهای 13-18 تغییرات روی خروجی اعمال میشود به احتمال زیاد خود تیونر باید تعویض بشود

اگر با تعویض کانالهای ورتیکال و هوریزنتال خروجی تیونر به 13 ولت و18 ولت تغییر میکند باید تیونر سالم باشد پس چرا در پست ذکر شده اعلام نمودید که خود تیونر باید تعویض شود؟

با تشکر

بالا