با سلامبا درود وخسته نباشید بنده یک 9696xpvr دارم که نه قدرت نه سیگنال دارد . کارهای انجام شده تعویض پاور . تعویض lm317 . دراخرتعویض تیونر هیج نتیجه نگرفتم . فقط کابل رووصل کردنی قدرت تا نصف میاد ونوسان داره . اینهم بگم باچندین النبی دیگر تست شده . واقعا موندم چه قطعه ای مشکل داره!! فقط رگلاتور3.3 ولت رو 3.37 ورگلاتور1.5 رو چند رقم بالاتر نشون میده . ایا این طبیعی است ؟یا همین مشکل رومیتونه همین چند رقم ایجاد کرده . لطفا راهنمایی کنید دیگه چیکار میتونم انجام بدم باسپاس
با درود وخسته نباشید بنده یک 9696xpvr دارم که نه قدرت نه سیگنال دارد . کارهای انجام شده تعویض پاور . تعویض lm317 . دراخرتعویض تیونر هیج نتیجه نگرفتم . فقط کابل رووصل کردنی قدرت تا نصف میاد ونوسان داره . اینهم بگم باچندین النبی دیگر تست شده . واقعا موندم چه قطعه ای مشکل داره!! فقط رگلاتور3.3 ولت رو 3.37 ورگلاتور1.5 رو چند رقم بالاتر نشون میده . ایا این طبیعی است ؟یا همین مشکل رومیتونه همین چند رقم ایجاد کرده . لطفا راهنمایی کنید دیگه چیکار میتونم انجام بدم باسپاس
با درود رسیور چینی است .با اخرین نرم افزار مشکل پیدا میکنه .با نرم افزار چینی اپدیت کردم .روی ال ام317هم ولت 14.5هست .سلام
دوست عزیز یه بار با آخرین برنامه آبدیتش بکن
ولتاز ورودی و خروجی lm317 را هم چک کن
13---و 18 ولت به تیونر میرسه؟؟؟
3.3 ولت به پایه های 3و4 تیونر می رسه؟؟؟؟
مدار تیونر که سولفات نشده بر اتر آب خوردگی
بادرود ممنون ازپاسختون ولی شرمنده گرفتاری داشتم که دیر جواب دادم روی پایه 2 تیونر8.7ولت وروی پایه3تیونر3.325ولت هست .وروی پایه وسط ال ام317 هم این عددبود که مولتیمتر روی رنج اتوماتیک بود با تعجب که عدد119.4 شما بزرگوارنظرتون چیه؟در واقع روی 1پایه ال ام317 ولتاز3.3 هست و روی 2پایه دیگر عددی نزدیک به12ولت ممنون از راهنماییتوندرود
روی پایه وسط ال ام 317 چند ولت داری؟
روی پایه دوم تیونر چند ولت؟
درود
روی پایه وسط ال ام 317 چند ولت داری؟
روی پایه دوم تیونر چند ولت؟
بادرود ممنون ازپاسختون ولی شرمنده گرفتاری داشتم که دیر جواب دادم روی پایه 2 تیونر8.7ولت وروی پایه3تیونر3.325ولت هست .وروی پایه وسط ال ام317 هم این عددبود که مولتیمتر روی رنج اتوماتیک بود با تعجب که عدد119.4 شما بزرگوارنظرتون چیه؟در واقع روی 1پایه ال ام317 ولتاز3.3 هست و روی 2پایه دیگر عددی نزدیک به12ولت ممنون از راهنماییتون
ترانزیزیستورها از هم نوع خودش از یک برد دیگه تعویض شد .نتیجه ای حاصل نشد زمانیکه مغزی سیم به تیونر وصل میشه قدرت تا70 میره زمان بستن کامل تا28درصدکاهش میکنه .وروی خازن زردرنگ عدسی وقتی اندازه گیری میکنم ولتی نیست .باسپاساحتمالا مشکل شما از ال ام 317 و قطعات اطرافشه ترانزیستورها و مقامتهای جلوی 317 رو با دقت بررسی کنید
زمانیکه سیم تیونر به ال ان بی متصله دو سر l500 و f 500 رو ولت گیری کنید
مقاومت 300 اهم بین پایه 2 و 3 ال ام 317 رو هم چک کنید
ترانزیزیستورها از هم نوع خودش از یک برد دیگه تعویض شد .نتیجه ای حاصل نشد زمانیکه مغزی سیم به تیونر وصل میشه قدرت تا70 میره زمان بستن کامل تا28درصدکاهش میکنه .وروی خازن زردرنگ عدسی وقتی اندازه گیری میکنم ولتی نیست .باسپاس
درود دوستان من اکثرقطعات مربوط به تیونر وخودتیونرروعوض کردم .دراخر حدس وگمان بنده به cpu ختم میشه که گرمای دست سوزنده است وبیشتراز5 ثانیه نمیشه دوام اورد ایا امکان خرابی cpu هست یا خیر؟
دوست عزیز توضیحات شما کافی نیستسلام دوستتان.دستگاه sun2 گیرندگی نداشت که بعد از عیب یابی متوجه ترکیدن ای سی به شماره ی mp8126 شدم که تعویض شد.تمامی ولتاژ ها درست هستش برد روهم هیت گرفتم اما مشکل پا بر جاست.سپاس
خازن کنار 1117 کنار تیونر را نیز تعویض کن