عيوب و مشکلات مربوط به تيونر آی کلاس

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
من در این مدل ایکلاس 9696pvrبا مشکل نداشتن سیگنال مواجه بودم یعنی ولتاژ خروجی تیونر صفر بود و سلف کنار خازن زرد رنگ ولتاژ تیونر سوخته بود که عوض کردم ولتاژ اومد ولی فرکانسها جا به جا بود که تیونر تعویض شد و سیگنال اومد اول همه کانالهای عرب جستجو شد ولی بعد از خاموش روشن باند ورتیکال یا عمودی قطع شد ولی افقی سالم میباشد و کانالهای این باند قابل روئیت است
دوست عزیز ابتدا در تننظيم آنتن رفته و برق ال ان بی را ببييید که فقط بر روی افقی يعنی 18 ولت نباشد يعنی روی 13 و 18 ولت بايد باشد در اين حالت وقتی روی فرکانس عمودی هستيم برق خروجی تيونر بايد 13 ولت و در حالت افقی 18 ولت ميباشد در حالتی که ولتاژ فقط 18 ولت یا بالاتر بود آی سی lm317 و يا يکی از چهار ترانزيستورهای smd ريز کنار آی سی سوختخه است

2007-06-19
1,872
19,347
سلام

اون خازن زرد رنگ خازن نيست ، يک جور PTC Thermistor هست .

در حالت عادي مثل يک مقاومت با اهم بسيار پايين و تقريبا در حالت اتصال کوتاه عمل ميکنه ، اما اگر شما خروجي تيونر که ولتاژ 13 و 18 ولت داره رو اتصال بديد اين قطعه داغ ميشه و اهمش بالا ميره و با بالا رفتن مقاومت اين قطعه ولتاژ تيونر قطع ميشه و بايد تا سرد شدن مجدد قطعه صبر کنيد تا ولتاژ دوباره برقرار بشه ، در اين مدار مثل يک محافظ عمل ميکنه در واقع در اين حالت اگر سيم آنتن يا Lnb اتصال داشته باشه اين قطعه باعث ميشه به مدارات داخلي صدمه اي وارد نشه ....

PTC.jpg

PTC-Resistor-60V-WH60-075-.jpg

در نهايت اگر مشکلتون رفع نشد به اين تاپيک سري بزنيد :

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=45672

M

mehdi_amir

Guest
مشكل عدم وجود سيگنال در رسيور ايكلاس مدلa9a9

سلام دوستان و همكاران ببخشيد سوالم رو تو تاپيك جدا مطرح ميكنم
برام يه ايكلاسa9a9اوردن وقتي رسيور سرده همه كانالها نشون ميدن ولي بعد از گذشت حدودا نيم ساعت سيگنال همه كانالها خود به خود صفر ميشه و ديگه هيچ كانالي نشون نميده چه ورديكال چه هوريزانتال از دو شاخه در ميارم بعد از اينكه رسيور خنك شد همه چي رو دوباره وصل ميكنم نشون ميده اما باز بعد از نيم ساعت سيگنال خود به خود ميره
منبع تغذيه رو چك كردم ظاهرا همه ولتازها درسته اما ايسي روبروي تيونر بشدت داغ ميكنه lm317هموني كه به يه تيكه اهن وصله
يه بار هم سيم ال ان بي رو از پشت تيونر در اوردم ديدم سيگنال قدرت تو95درصد مونده در حالي كه بايد بعد از در اوردن سيم ال ان بي از پشت تيونر قدرت هم صفر بشه اما صفر نشد
دوستان و همكاران لطفا راهنمايي كنيد
ممنون

FLASH_TNM

کاربر
2011-02-24
89
540
بادرود

دوست عزیز فکرکنم شما تعمییرکارنیستید.بهتره به یک تعمیرکارمجرب بسپارید اما به هرحال من پاسخ خواهم داد.شماهنگام قطع شدن سیگنال گرمای سی پیو ورگلاتور lm317رو بسنجید.اون آهن نیست اون یه تیکه المینیومه که بهش میگن هدسینگ برای گرفتن گرمای رگلاتور.رسیوررویکبارریسیت فکتوری نمایید برنامه ورزن قدیمی به رسیورتزریق نمایید.یک خنک کننده برای سی پیو تعبیعه نماییدطوری که هوای فن به رگلاتور هم اثابت کنه.میتوانید ازفن های تک سی دی استفاده نمایید.موفق باشید

M

mehdi_amir

Guest
بادرود

دوست عزیز فکرکنم شما تعمییرکارنیستید.بهتره به یک تعمیرکارمجرب بسپارید اما به هرحال من پاسخ خواهم داد.شماهنگام قطع شدن سیگنال گرمای سی پیو ورگلاتور lm317رو بسنجید.اون آهن نیست اون یه تیکه المینیومه که بهش میگن هدسینگ برای گرفتن گرمای رگلاتور.رسیوررویکبارریسیت فکتوری نمایید برنامه ورزن قدیمی به رسیورتزریق نمایید.یک خنک کننده برای سی پیو تعبیعه نماییدطوری که هوای فن به رگلاتور هم اثابت کنه.میتوانید ازفن های تک سی دی استفاده نمایید.موفق باشید
سلام
ممنون از جوابتون
بله من تعميركار نيستم حالا اين مشكل از چي ميتونه باشه؟يعني فقط به خاطر گرم كردن رگلاتور و سي پي يو هستش اين گرم كردن هم حتما علتي داره
در ضمن موقع قطع سيگنال سي پي يو و ايسي رگلاتور زياد از حد داغ ميكنن
ممنون ميشم بقيه دوستان هم يه راهنمايي بكنن

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
دوست گرامی شما یک تکه الومینیم خنک کننده قطعات کامپیوتر گیر بیاورید وروی پردازنده دستگاه بچسبونید بدون اینکه به پایه ها یا قطعات دیگه اتصال کنه
ببینید زمان کار بیشتر میشود؟
البته من موارد زیادی داشتم که اگر سیم لنتن را از تیونر جدا کنیم خط بالای سیگنال بازهم 95نشون میداد پردازنده خراب بود وتعویض کردیم
روی ایسی بزرگ نوشته Ali

FLASH_TNM

کاربر
2011-02-24
89
540
بادرود

دوست عزیز گرمای بیش ازحد رگلاتور بخاطر عبور جریان مصرفی ولتاز هستش.بهترین روش نصب فن هستش چون هدسینگم براش تعبیه شه ازنظرشخصی بنده تایید نمیشه چرا؟چون گرما به هدسینگ انتقال یافته وحرارت دوچندان خواهد شداما میتونید ازهدسینگ های کارت های گرافیکی کامپیوتر که دارای فن های مرغوب هستند استفاده کنید طوری که به مقاومت وخازن های دوروبراثابت نکنه وباعث اتصالی نشه بهترین روشم چسب دوقول هستش چون بااستفاده از چسب قطره ای با گذشت زمان و با منتقل شدن حرارت دچار مردگی چسب خواهدشد وباعث افتادن هدسینک به ماین برد ودراخر اتصالی وسوختن ماین.فکرکنم توضیحاتم کامل بود.موفق باشید

M

mehdi_amir

Guest
سلام
خيلي ممنون از جواب دو استاد عزيز
:s13:
موارد گفته شده رو تست ميكنم جواب رو بهتون اطلاع ميدم

mohammad_gm2000

کاربر
2007-05-03
111
530
دوستان یه آیکلاس k9k9 که قسمت کیفیت و قدرت صفر ولی ولتاز تیونر درست مشکل چی

دوست عزیز یا مشکل از پاور دستگاه شماست اگر پاور ولتاژهاش دروست بود 100 در صد مشکل از تیونر شماست

arman2011

Banned
2006-11-12
26
93
مشکل نبود سیگنال حتی با تعویض تیونر در آیکلاس 9696 فول اچ دی

سلام دوستان من دوروز پیش هم سوالم مطرح کردم جواب درستی نگرفتم یه آیکلاس 9696 فول اچ دی که از طریق سیم به داخل تیونر آب رفته و من برد کاملا شستشو و تیونر عوض کردم و همچنین lm317 از دستگاه سالم عوض کردم و آیسی 1117 تعویض شد ولی همچنان قدرت و کیفیت صفر و پاور هم تمام ولتاژ ها میده ایراد چی

از تیتر مناسب استفاده کنید بجای....
اساتید چرا جواب نمیدید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
درود شما از سال 2006تا بحال 24 پست زدید کاربریتون هم که ویژه کردند که فعالیت کنید ولی ماشالله همش پرسش!
کاربر افتخاری باید فعالیت داشته باشه وبه دیگران وبروز بودن انجمن کمک کنه که شما با ارسال های کم خود کاری نکردید
به اندازه ای هم که بشود از راه دور کمک کرد راهنمایی شدید اگر تعمیرکار باشید باید بتوانید عدم سیگنال دهی را ردیابی کنید
قطعات smdدور و بر تیونر وتغذیه ان را که مدیران نمی توانند چک کنند وقتی قطعه اصلی عوض کردید جواب نداده باید دنبال قطعات ریز و موثر مسیر باشید

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
معمولا مشکل سیگنال اکثر رسیورهای هایویون مربوط به پردازنده شما ابتدا مدارهای مربوط به تیونر و ولتاژ خروجی دو حالت v/h بررسی کنید و نتیجه در همین تاپیک اعلام نمایید

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
دوست عزیز در زیر تیونر مدارهایی که به پایه های تیونر وصل میگردد در کنار اتصال خوردگی خیلی ریز پیدا میکند که باید یا با ذره بین آن مدار ها را دید یا با اهمتر اتصال مدار ها را حتمی چک کنید در ضمن چند پایه تیونر توسط سوراخهای ریز به پشت مدار وصل شده اند که ممکن است بر اثر نفوذ آب سولفاته شده باشند و اتصال مدار قطع شده باشد

Ebrahim2008

کاربر
2008-06-23
64
123
نداشتن سیگنال در ای کلاس مدل 9696xpvr

با سلام رسیور ای کلاس مدل 9696xpvr جهت تعمیر آورده اند که قدرت و کیفیت سیگنال صفر است فقط موقع وصل LNB قدرت روی 95 می رود و کیفیت صفر باقی می ماند پاور سالم است و تیونر نیز آب خوردگی ندارد همکاران لطفا" راهنمایی بفرمایند با تشکر.

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
دوست عزيز . قبل از هر چيز باید ولتاژ های مورد نياز تیونر و همچنین ولتاژ خروجی تيونر را چک کنيد و بعد از اطمینان از درست بودن ولتاژها به سراغ تيونر برويد

tda2030

کاربر
2009-07-30
105
1,107
56
با سلام رسیور ای کلاس مدل 9696xpvr جهت تعمیر آورده اند که قدرت و کیفیت سیگنال صفر است فقط موقع وصل LNB قدرت روی 95 می رود و کیفیت صفر باقی می ماند پاور سالم است و تیونر نیز آب خوردگی ندارد همکاران لطفا" راهنمایی بفرمایند با تشکر.
با سلام . دوست عزيز دستگاه شما از نوع چيني مي با شد . ومشكل روي 95 ماندن اين نوع دستگاها فقط با تعويض cpu حل خواهد شد با سپاس .

بالا