فايل فلش رسيور فورتك لايف تايم رو از كجا بگيرم؟

majidfx

کاربر
2006-10-21
37
7
لطفا راهنمايي كنيد فايل فلش لايف تايم را از كجا بگيرم
من با فلشي كه در سايت رسمي وجود داره جيتك كردم و وقتي رسيور را به تلويزيون وصل مي كنتم اينفو كانال مي آد ولي كنترل كار نمي كنه و دكمه تعويض كانال روي رسيور را كه مي زنمبعد از 40 ثانيه يه كانال عوض مي كنه و تصوير هم نداره
فكر كنم فايل فلش مشكل داره

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز عیب ریسیورچه بود که جیتک کرده اید امکان دارد عیب از سخت افزار باشد در آرشیو فایل فلش اگر بود فایل رامی گذارم موفق باشید

majidfx

کاربر
2006-10-21
37
7
جون مادرت زودتر من چند روز كه منتظرم
به رسيور برنامه اشتباهي دادن اينجوري شد

majidfx

کاربر
2006-10-21
37
7
39vf800a
روي فلش نوشته
من با فلشي كه در سايت رسمي وجود داره جيتك كردم و وقتي رسيور را به تلويزيون وصل مي كنم اينفو كانال مي آد ولي كنترل كار نمي كنه و دكمه تعويض كانال روي رسيور را كه مي زنمبعد از 40 ثانيه يه كانال عوض مي كنه و تصوير هم نداره
فكر كنم فايل فلش مشكل دارهگير كار من كجاست فقط زودتر ممنونم
آرشيو كجاست كه من فايل را بگيرم
درضمن رسيور لايف تايم فري تو اير است نه اولترا و نه هيچ مدل ديگه
اولين دستگاهي كه در سايت رسيمي هست
يه طرفه مشكيه

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
دوست عزیز
این فایل فلش تست شده می باشد
در آرشیو قرار دادم بردارید
4vqasu8.jpg

استاد.

majidfx

کاربر
2006-10-21
37
7
من اين برنامه را دانلود كردم و رسيور را فلش كردم
اما رسيور را كه روشن مي كنم دوباره همونجوريه يعني روي پنل 8888 مياد و به تلويزيون وصل مي كنم اينفو كانال ميآد و اينبار با دكمه هاي روي رسيور كانال عوض ميكنم بلا فاصله عوض مي شه و لي تصوير نداره و كنترل هم كار نمي كنه مشكل از كجاست آيا فايل ديگه اي بايد بريزم يا مشكل از جاي ديگه ايه
لطفا جواب بديد؟

majidfx

کاربر
2006-10-21
37
7
جناب مهران اين فايلي را كه گذاشتين رسيور قبول نمي كنه
همون فايل قبلي درسته
قكر كنم مشكل از جاي ديگه باشه برسي كنيد مشكل از كجاست
رسيور مشكل زير را دارد
من اين برنامه را دانلود كردم و رسيور را فلش كردم
اما رسيور را كه روشن مي كنم دوباره همونجوريه يعني روي پنل 8888 مياد و به تلويزيون وصل مي كنم اينفو كانال ميآد و اينبار با دكمه هاي روي رسيور كانال عوض ميكنم بلا فاصله عوض مي شه و لي تصوير نداره و كنترل هم كار نمي كنه مشكل از كجاست آيا فايل ديگه اي بايد بريزم يا مشكل از جاي ديگه ايه
لطفا جواب بديد؟

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز عیب مربوطه به دو دلیل است یا ریسیور عیب سخت افزار دارد امکان خراب شدن Cpu است ولی تیونر چنین مشکلی را ایجاد نمی کند2 - از فایل فلش هم می تواند باشد عدم سازگاری نرم افزار با سخت افزار از فایل تست شده استفاده کنید جهت جیتک ازیک ریسیور سالم مانند این مدل فایل فلش را بگیرید موفق باشید

بالا