فایل بوت و نرم افزار حل مشکل نگرفتن برنامه و صفحه سیاه میکروباکس 2

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
دوست عزیز مشکل من با این کارها حل نشد
دوست عزیز اگه مشکلت باراهنمایی اساتید حل نشد یک ورژن قدیمی میکرو2 روبه دانگلت بده سپس بلافاصله ورژن قدیمی میکرو1 که حالت دامپ باشه تزریق کن من فقط یک دونه دانگل روتونستم اینجوری درستش کنم راه حل منطقی نیست ولی به امتحانش می ارزه

nsahzabi

کاربر
2010-01-08
58
159
باسلام
من همه راههاي موجود رو امتحان كردم ولي به هيچ صراطي مستقيم نشد كه نشد .كلين بوت ايريز فلش دامپ دانلود و ... ! لطفا اگه راه حلي هست بفرماييد .حتي اگه با پروگرام كردن كردن با پروگرامر .فقط اگه ممكنه با تصوير بگيد كدوم آي سي ؟ خودم ميتونم آي سي رو از مدار خارج كنم .

en.ghg

کاربر
2009-05-16
111
341
58
باسلام
من همه راههاي موجود رو امتحان كردم ولي به هيچ صراطي مستقيم نشد كه نشد .كلين بوت ايريز فلش دامپ دانلود و ... ! لطفا اگه راه حلي هست بفرماييد .حتي اگه با پروگرام كردن كردن با پروگرامر .فقط اگه ممكنه با تصوير بگيد كدوم آي سي ؟ خودم ميتونم آي سي رو از مدار خارج كنم .

سلام و درود

دوست عزیز به لینک زیر بروید و پست شماره یک رو مطالعه و pdf اموزشی و mx fix رو دانلود بفرمایید :

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=53677

والله بالله اگر طبق pdf مراحل رو به ترتیب بروید .......باید........باید.........حتما جواب بدهد . در غیر اینصورت مشکل سخت افزاریه و باید قطعه ای سی نو تهیه بفرمایید .

موفق و موید باشید

بدرود

nsahzabi

کاربر
2010-01-08
58
159
باسلام وتشكر از همه اساتيد محترم
من بالاخره تونستم با صبر وحوصله ميكرو 2صفحه سياه رو زنده كنم و الان هربرنامه و هر ورژني رو راحت قبول ميكنه .ولي مشكل اينه كه :كنترل دستگاه به هيچ عنوان كار نميكنه كه بتونم تنضيمات رو انجام بدم آيا اين مشكل به نحوه آپگريد كردن مربوطه يا نه ؟مشكل از سنسور گيرنده دستگاه ست ؟(مشكل سخت افزاريه )

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
باسلام وتشكر از همه اساتيد محترم
من بالاخره تونستم با صبر وحوصله ميكرو 2صفحه سياه رو زنده كنم و الان هربرنامه و هر ورژني رو راحت قبول ميكنه .ولي مشكل اينه كه :كنترل دستگاه به هيچ عنوان كار نميكنه كه بتونم تنضيمات رو انجام بدم آيا اين مشكل به نحوه آپگريد كردن مربوطه يا نه ؟مشكل از سنسور گيرنده دستگاه ست ؟(مشكل سخت افزاريه )

دوست عزیز اگه منو دانگل رو دارید ربطی به اپگرید نداره و این مشکل به احتمال زیاد از سنسور و یا از کنترل میباشد

nsahzabi

کاربر
2010-01-08
58
159
دوست عزیز اگه منو دانگل رو دارید ربطی به اپگرید نداره و این مشکل به احتمال زیاد از سنسور و یا از کنترل میباشد
باتشكر
اگه منظورتون همون صفحه دانگله ؟عرض كنم كه بله فقط بمدت چندثانيه اول صفحه informationمياد وبلافاصله بالاي صفحه مينويسه no informatin!
خود ريموت رو با دوربين موبايل تست كردم سالمه. شما راهي روبراي تست سنسور بدون عوض كردنش بايكي سالم پيشنهاد ميكنيد ؟چون فعلا دم دستم ندارم .!

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
لودر وفایلها را بزاریدلطفا تشکر از شما

درود:

لطفاً جواب سوالهاتون رو بخوانید گاهی کلی وقت میزاریم تا درخواست سوالها رو پاسخ میدیم شما هرچه خواستید همون انجام دادیم .....

به این لینک مراجعه کنید پست الوش و طبق آموزش تصویری که آموزش داده شده لودر رو تنظیم کنید هدایت به لینک مورد نظرتون روی هر جای همین خط قرمز لطفاً کلیک کنید

آخرین ویرایش:

ganji

کاربر
2010-12-16
23
18
بالا