با تشکر از دوستان عزیز مشکل من برطرف شد.مرسی از زحمات شما
دوست عزیز مشکل من با این کارها حل نشد
دوست عزیز اگه مشکلت باراهنمایی اساتید حل نشد یک ورژن قدیمی میکرو2 روبه دانگلت بده سپس بلافاصله ورژن قدیمی میکرو1 که حالت دامپ باشه تزریق کن من فقط یک دونه دانگل روتونستم اینجوری درستش کنم راه حل منطقی نیست ولی به امتحانش می ارزهدوست عزیز مشکل من با این کارها حل نشد
باسلام
من همه راههاي موجود رو امتحان كردم ولي به هيچ صراطي مستقيم نشد كه نشد .كلين بوت ايريز فلش دامپ دانلود و ... ! لطفا اگه راه حلي هست بفرماييد .حتي اگه با پروگرام كردن كردن با پروگرامر .فقط اگه ممكنه با تصوير بگيد كدوم آي سي ؟ خودم ميتونم آي سي رو از مدار خارج كنم .
باسلام وتشكر از همه اساتيد محترم
من بالاخره تونستم با صبر وحوصله ميكرو 2صفحه سياه رو زنده كنم و الان هربرنامه و هر ورژني رو راحت قبول ميكنه .ولي مشكل اينه كه :كنترل دستگاه به هيچ عنوان كار نميكنه كه بتونم تنضيمات رو انجام بدم آيا اين مشكل به نحوه آپگريد كردن مربوطه يا نه ؟مشكل از سنسور گيرنده دستگاه ست ؟(مشكل سخت افزاريه )
باتشكردوست عزیز اگه منو دانگل رو دارید ربطی به اپگرید نداره و این مشکل به احتمال زیاد از سنسور و یا از کنترل میباشد
لودر وفایلها را بزاریدلطفا تشکر از شما
اقا برنامه gxdump.exeجواب داد. كافي ورژن 2.28 ميكرو 2 را بدون ايجاد تغيير در برنامه به ميكرو بديد.البته بايد modeروي
AT26df321 باشه. و از روش تو عكسها نرويد.
خوب ورژن 2.28را بزارید