فایل فلش هایویون 9696hdmi جهت رفع ارور

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام

این فایل باید توسط پروگرامر یا از طریق جیتگ به ای سی فلش منتقل شود و فقط برای رفع ارور معروف تقلبی بودن رسیور و برای مدل hdmi کاربرد دارد
بسیاری مصرف کنندگان و تعمیرکاران و حتی خود شرکت هایویون برای رفع این مشکل راه کارهای متفاوتی ارائه دادند مانند تعویض ای سی دریم تعویض ای سی فلش استفاده از نرم افزار تغییر ایدی که هیچ کدام تا به حال این مشکل کاملا رفع نمی کند

فایل پیوست شده در این تاپیک با توجه به الگوریتم ای سی دریم توسط اینجانب تهیه شده و 100% مشکل رفع خواهد کرد این فایل برای رسیورهای کاربرد خواهد داشت که ای سی دریم اصلی تعویض نشده باشد در غیر این صورت ممکن مجدد ارور مشکل داشتن بخش امنیتی ظاهر شود

کپی با ذکر منبع

پیوست‌ها

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
علی آقا یک دستگاه9696HD داشتم پیغام چینی میداد ولی دستگاه اصلی هست با راه حل های تغییر ایدی کارخانه از129به126 تبدیل شد ولی پیغام چینی بودن سرجاش بود.
فایل شما را با پروگرامر به فلش دستگاه29lv160dtt
منتقل کردم دستگاه بالا آمد ورژن نرم افزاری 11232 شد ولی ایندفعه پیغام ایسی محافظتی چیپ شما باید تعویض شود را میده
اما پیغام چینی بودن دیگه نیامد

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با درود
علی آقا یک دستگاه9696hd داشتم پیغام چینی میداد ولی دستگاه اصلی هست با راه حل های تغییر ایدی کارخانه از129به126 تبدیل شد ولی پیغام چینی بودن سرجاش بود.
فایل شما را با پروگرامر به فلش دستگاه29lv160dtt
منتقل کردم دستگاه بالا آمد ورژن نرم افزاری 11232 شد ولی ایندفعه پیغام ایسی محافظتی چیپ شما باید تعویض شود را میده
اما پیغام چینی بودن دیگه نیامد

با سلام شهرام جان برای رفع این مشکل ای سی دریم از یک رسیور معمولی 9696 جایگزین کنید به احتمال زباد رسیور از نوع تقلبی

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
با سلام

این فایل باید توسط پروگرامر یا از طریق جیتگ به ای سی فلش منتقل شود و فقط برای رفع ارور معروف تقلبی بودن رسیور و برای مدل hdmi کاربرد دارد
بسیاری مصرف کنندگان و تعمیرکاران و حتی خود شرکت هایویون برای رفع این مشکل راه کارهای متفاوتی ارائه دادند مانند تعویض ای سی دریم تعویض ای سی فلش استفاده از نرم افزار تغییر ایدی که هیچ کدام تا به حال این مشکل کاملا رفع نمی کند

فایل پیوست شده در این تاپیک با توجه به الگوریتم ای سی دریم توسط اینجانب تهیه شده و 100% مشکل رفع خواهد کرد این فایل برای رسیورهای کاربرد خواهد داشت که ای سی دریم اصلی تعویض نشده باشد در غیر این صورت ممکن مجدد ارور مشکل داشتن بخش امنیتی ظاهر شود

کپی با ذکر منبع

با سلام

من دستگاهم رو با فایل فلش شما هم پروگرام زدم ولی بازم پیغام از بین نرفت با آی سی دریم خودش پیغام تقلبی میاد یه آی سی دریم دیگه روش گذاشتم پیغام رفت ولی خود به خود کانال عوض میکنه.

mohammad_gm2000

کاربر
2007-05-03
111
530
با سلام

کپی با ذکر منبع

با عرض سلام خدمت علی رسیور من این فایلی رو که شما گذاشته بودیدو رختم ولی رسیور من فقط 3 دقیقه دروست کار کرد و مجدداٰ پیغام امنیتی روی صفحه ظاهر شد لطفاٰ راهنمایی کنید

mohammad_gm2000

کاربر
2007-05-03
111
530
با سلام

من دستگاهم رو با فایل فلش شما هم پروگرام زدم ولی بازم پیغام از بین نرفت با آی سی دریم خودش پیغام تقلبی میاد یه آی سی دریم دیگه روش گذاشتم پیغام رفت ولی خود به خود کانال عوض میکنه.

با سلام خدمت دوست عزیزم اگه میشه یک تصویری از ای سی دریم در همین پست قرار بدید چون من نیمی دونم ایسی دریم کدوم ایس سی هستش با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سطح استفاده کننده گان از مطالب آموزشی مادرچه حدی است؟

با سلام خدمت دوست عزیزم اگه میشه یک تصویری از ای سی دریم در همین پست قرار بدید چون من نیمی دونم ایسی دریم کدوم ایس سی هستش با تشکر
با درود
من نمیدانم دوستان ما چگونه پروگرامر دارند وفلش پروگرام میکنند ولی نمی دانند ایسی دریم چیست وکجاست؟
حتی اگر یک کابل جیتگ هم خودشان درست کرده باشند لابد باید قادر به خواندن کلمه dream برروی یک ایسی8پایه کنار پردازنده دستگاه باشند؟؟؟:sadwalk:

elkteronikemodern

کاربر
2007-04-15
59
103
ارور تقلبی 9696hdmi

علی رسیورعزیز9696hdmi را با فایل فلشی که شما گذاشته بودید فلش کردم ولی باز ارور تقلبی بودن زد این دستگاه بعدیک روز کار کردن به صورت فابریک ارور ی غیر از تقلبی بودن را نمایش داده
بازدن برنامه ارور تقلبی زد دستگاه از نوع اصلی است ایا راهی برای این مشکل هست با تشکر:eek:ky:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
متاسفانه فعلا پيغام چيني بودن دستگاه اصلي قابل رفع نيست!!

علی رسیورعزیز9696hdmi را با فایل فلشی که شما گذاشته بودید فلش کردم ولی باز ارور تقلبی بودن زد این دستگاه بعدیک روز کار کردن به صورت فابریک ارور ی غیر از تقلبی بودن را نمایش داده
بازدن برنامه ارور تقلبی زد دستگاه از نوع اصلی است ایا راهی برای این مشکل هست با تشکر:eek:ky:
با درود
دوست گرامي تابحال اكثر دستگاه هاي9696HD كه آپگريد شده اند پيغام تقلبي بودن داده وديگه رفع نشده كساني هم كه ادعا ميكردند نماينده هستند باهشون كلي بحث كرديم جوابي نداشتند فعلا محكوم هستند كسي هم اين مدل را نميخرد وروي دستشون باد كرده وبايد فكري بكنند!!
شما هم به دستگاه بيخودي كاري نداشته باشيد فقط اگر خودبخود كانال عوض ميكنه يا پيغام ايسي حفاظتي چيپ شما اسيب ديده به مركز تعميرات مراجعه كنيد را داد بايد ايسي دريم تعويض بشود والا پيغام چيني بودن فعلا كاري نميشود كرد روي دستگاه اصلي:blow:

f_b_p

کاربر
2010-08-01
1
4
دوست عزيز من هركاري ميكنم اين ارور را ميده (SPI-mode selected
DevID = 0002; VendorID = 0000
Error detecting SPI ID
Done)
اگه ممكنه راهنمايي كنيد در ضضمن من چند دفعه 9696 xpvr را برنامه ريزي كردم ولي نه 9797 را ونه 9696hdmiرا نميشه با اين اين خطا روبه رو ميشم

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
من چنین مشکلی داشتم چند بار هم فلاش کردم اما بعد از پروگرام اخطار چینی بودن میومد تا اینکه آی سی دریم را تعویض کردم و مشکل حل شد صد در صد جواب میده

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

دوست عزيز ali.risiver لطفا طريقه جيتگ اين رسيور رو در صورت امكان توضيح بديد؟

با تشكر

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان عزيز وبا تشكر از علي اقا . اين فايل اصلا كاربرد ندارد .

دوستاني كه اين مشكل را دارند ایسی دریم رسیور خراب است واگر فروشنده رسیور را از شما پس نمیگیرد و یا ایسی دریم به شما تحویل نمی دهد منتظر باشید تا برای شما و امثال شما نماینده شرکت به زودی راه حلی خواهند داد ممنون از همه دوستان ...

تنها راه كه من خودم امتحان كردم اين هست . يكبار ريست فاكتوري كنيد واز ورژنهاي پاينتر استفاده كنيد تا دوستان وخود نماينده شركت فكري بحال اين دستگاهابكنند .
با تشكر از علي اقا وشهرام خان ....

آخرین ویرایش:

d-z

کاربر
2008-03-18
10
12
با سلام فعلا برای از بین رفتن این ایراد باید دوستان دستگاه خودشان را به 9696 معمولی تبدیل کنند واز نرم افزار 11050 استفاده کنند .در غیر این صورت دستگاه درست نمیشود فعلا -----ایسی dream را من با قیمت 5000 هزا تومان از جمهوری -پاساژ امجد طبقه دوم خریدم -قابل ذکر است بعد از تعویض ایسی برنامه را با کابل rs232 با ورژن 230 hdmi بزنن عیب به صورت کلی برطرف میشود در غیر این صورت باز نوشته میافتد---علت اصلی افتادن پیغام برای این است که با usb اپدیت میکنند -اگر دستگاه تا بحال برنامه نرخورده باشد با ورژن 230 به هیچ عنوان پیغام نمیافتد-ایسی dream یک ایسی حفاظتی است که نمیتوان ان را پروگرام کرد پس مساله مهم بار اول است که برنامه میزنید-

بالا