فعال نشدن عضویت

bbehrooz22

کاربر
2022-02-04
3
3
باسلام بنده درتاریخ۲۴ساعت۱۲/۳۵دقیقه آنلاین حق عضویت را واریز کردم(۴۰۰۰۰۰)ریال برای اشتراک یکساله ولی تا الان مراحل ثبت نامم انجام نشده اگه درثبت نامم مشکلی هست درخواستم را کنسل کنید..تشکر

bbehrooz22

کاربر
2022-02-04
3
3
سلام این روز سوم هست که حق اشتراک ۴۰۰۰۰تومن واریز کردم ولی اکانتم فعال نشده چرا جواب نمیدین یعنی چی؟؟ واریز مبلغ ۴۰۰۰۰تومان تاریخ۲۴/۴ ۱۴۰۱ساعت۱۲/۳۵ دقیقه شب دورقم کارتم ۱۸۴۹

bbehrooz22

کاربر
2022-02-04
3
3
سلام ۷۲ساعت از واریز مبلغ۴۰۰۰۰تومان بابت حق اشتراکم گذشته ولی هنوز عضویتم تایید نشده ۲بار هم اطلاع رسانی کردم ولی نتیجه نگرفتم اصلا این روند درست نیست ۲۴/۴/۱۴۰۱ساعت۱۲/۳۵دقیقه چهار رقم کارتم ۱۸۴۹.صادرات لطفا پیگیری کنید تشکر

مهدی مرندی

مدیر بخش استار مکس
2013-07-12
361
1,007
44
سلام این روز سوم هست که حق اشتراک ۴۰۰۰۰تومن واریز کردم ولی اکانتم فعال نشده چرا جواب نمیدین یعنی چی؟؟ واریز مبلغ ۴۰۰۰۰تومان تاریخ۲۴/۴ ۱۴۰۱ساعت۱۲/۳۵ دقیقه شب دورقم کارتم ۱۸۴۹

درود
بزودی عادل عزیز آنلاین میشه براشون پیام دادم

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
باسلام بنده درتاریخ۲۴ساعت۱۲/۳۵دقیقه آنلاین حق عضویت را واریز کردم(۴۰۰۰۰۰)ریال برای اشتراک یکساله ولی تا الان مراحل ثبت نامم انجام نشده اگه درثبت نامم مشکلی هست درخواستم را کنسل کنید..تشکر

سلام دوست عزیز
چرا شلوغ بازی در میارید
چندین پست ارسال کردید
دوست گرامی اولا کدوم حساب پول واریز کردید به نام کی؟
دوما اشتراک این سایت ۳۰ هزارتومان نه ۴۰ هزارتومان
سوما اشتراک این سایت اصلا به صورت آنلاین نیست فقط به صورت کارت به کارت انجام می شود
که شماره حساب تو سایت موجود است و مبلغش ۳۰ هزار تومان است
درضمن تو تاریخ و این ساعت این مبلغ تو حساب بنده نیامده است
شما احتمال داره تو سایت irantk مبلغ اشتراک پرداخت کردید که مبلغ اونجا ۴۰ هزارتومان است و انلاین پرداخت میشه و ربطی به این سایت نداره
لطفا به این پست مراجعه کنید می بینید شما اشتباه کردید

http://forum.ir3at.com/showthread.php?t=84179

آخرین ویرایش:

abba_ne

کاربر VIP
2009-10-06
4
5
65
سلام
مدتی است که سایت شما تعطیل بود
و حا لا که باز شده ما که عضویتمان فعال بود
دیگر ما را نمی شناسید حتی دکمه پرداخت عضویت هم کار نمی کند لطفا راهنمایی کنید متشکرم

ck5

سرپرست تالار ریسیور
2008-04-09
2,905
2,890
دوست گرامی اولا سایت یه وقفه چند روزه داشت و دوما زمان اشتراک شما به پایان رسیده بود و در آخر نوشتی ما رو دیگه نمیشناسید :a04IRSAT:انگار باهم تو یه سفره بودیم. در کل یه پیام به ادمین بدید تا ادرس درگاه رو ارسال کنن.

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
سلام
مدتی است که سایت شما تعطیل بود
و حا لا که باز شده ما که عضویتمان فعال بود
دیگر ما را نمی شناسید حتی دکمه پرداخت عضویت هم کار نمی کند لطفا راهنمایی کنید متشکرم
سلام دوست عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه
مثل اینکه شما خیلی وقته سر نزدی به سایت
شماره حساب و نحوه پرداخت و اطلاعات کامل توی این پست داده شده است

http://forum.ir3at.com/showthread.php?t=84179

بالا