فلاش مموری usb

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
نرم افزار برای تعمیر فلش مموری سوخته transcend

نرم افزار ترمیم و تعمیر آنلاین فلش دیسک های ترنسند:

دوستان عزیز اين نرم افزارها خيلي كميلب ميباشند و براي تعمير نرم افزاري بكار ميروند يعني دوباره فلش مموري رو ريسيت ميكند ودر ضمن از اصل بود فلش خود هم مطمئن ميسازد .

توجه: در فلش مموريهاي ديگر تست نشود چون اسيب ميرساند.

پیوست‌ها

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام

این هم ورژن جدید تر این نرم افزار بسیار مفید خدمت شما دوستان عزیز.

این نرم افزار مخصوص تعمیر و بازیابی فلش های سوخته ترنسند هست. این نرم افزار ۹۰ درصد احتمال بازیابی فلش معیوب دارد. عملیات بازیابی به صورت آنلاین و با اتصال به اینترنت هست. کار با این نرم افزار بسیار آسان است کافیست که فلش مموری سوخته را به پورت یو اس بی PC وصل کنید و سپس به اینترنت متصل باشید حجم فلش مموری که سوخته را مشخص میکنید و استارت . با اجرای نرم افزار خواهید دید که عملیات بازیابی و تعمیر فلش شروع میشه. این نرم افزار مخصوص فلش های Transcendساخته شده و در تست های بسیار زیادی که از این نرم افزار گرفته شده توانایی بازیابی این نوع فلش ها را دارا بوده. خود من 100% فلش مموری هایی که مشکل داشته تونستم با همین درست کنم.

jetflash-1.jpg

jetflash-2.jpg

:s13:

پیوست‌ها

H03in

عضو فعال
2012-02-27
106
517
سلام آقاي تيستو من اين برنامه رو اجرا كردم اما اما صفحه باز نشد
پيغام no detect ميده جريان چيه كمكم كنيد
با سلام
دوست عزیز یه تذکر بدم که این برنامه برای فلش مموریهای ترنسندی استفاده میشه که بر روی کامپیوتر شناخته میشن(درایو ایجاد میکند) و به هر دلیلی فرمت یا ..........نمیشوند با این برنامه درست میشود.
در مورد فلش شما اینو عرض کنم یا تقلبی هست یا اینکه اصلا مموری شما سوخته است و روشن نمیشود که ایراد و از لحاظ سخت افزاری چک کنید.

یا علـــــــــی

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
کليه سؤالها -مشکلات - عيوب و نرم افزارهای مربوط به انواع فلاش مموری usb در اين فسمت مطرح گردد.
با تشکر از کليه دوستان که همکاری لازم را انجام ميدهند و اطلاعات خوبي ارسال ميکنند.

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
اين هم سه نرم افزار برای رفع مشکلات فلاش مموری usb

اين سه برنامه برای رفع بعضی از مشکلات فلاش usb کاربرد دارد اميدوارم به دردتون بخورد

پیوست‌ها

msh.27

کاربر
2013-05-02
6
19
سلام دوستان من یک فلش مموری از میدان توپ خانه گرفتم مثل اینکه تقلبی هستش هر چی توش میریزی فلش درمیاری دوباره میزاری فقط فولدر ها میمونه نرم افزاری هست که بشه کاری کرد که از حافظه اصلیش استفاده کرد از طریق سایت روسی نشد کاری کنم اگه کسی محبت کنه راهنمایی کامل کنه ممنون میشمHP V175w 32G

H03in

عضو فعال
2012-02-27
106
517
با سلام

usb3ها بگونه ای طراحی شده اند که در usb2 هم کار میکنند به نظر من فلش ایشون تقلبیست و با باز کردن فلش مشخص میشود.....

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
یک برنامه بسیار کاربردی و مفید برای فلاشهایی که فرمت نمیشوند و یا قفل میشود . به نام Find and Mount

بالا