قابل توجه کلیه کاربران که اقدام به ثبت نام میکنند!

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
دوستان گرامی اشتباه نمی کنید بله کاربران ثبت نام میکنند!!
امروز تا بحال 2کاربر یوزر جدید درست کردند که بلافاصله شناسایی واخراج شدند
:sadwalk:
​این ارسال هم به عنوان آخرین گوشزد میباشد کلیه کاربران که ایدی درسایت دارند ثبت نام مجدد خلاف قوانین است ویوزر جدید اخراج شده ایدی قدیمی هم برای 7روز موقوف میشود ودر صورت تکرار برای همیشه از سایت اخراج خواهد شد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
مثل اینکه کاربران شوخی میدانند!
ثبت نام برای کسانی که در سایت ایدی دارند خلاف قوانین میباشد وبلافاصله یوزر تکراری شناسایی واخراج خواهدشد
کاربر nasser1346 اقدام به ثبت نام کرده بود که ایدی دوم برای همیشه اخراج شد وخود کاربر برای 7 روز موقوف
در صورت تکرار برای همیشه از سایت اخراج خواهد شد

آخرین ویرایش:

denasafid

کاربر
2010-05-29
39
53
50
با سلام .ازسایت بسیارجالبتون دراین مدت نهایت استفاده روبردم وامیدوارم که همیشه موفق وسربلند باشید.مدت اشتراکم تاپایان همین ماه می باشد.ممنون میشم منوراهنمایی کنیدکه برای ادامه چه کنم .

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام .ازسایت بسیارجالبتون دراین مدت نهایت استفاده روبردم وامیدوارم که همیشه موفق وسربلند باشید.مدت اشتراکم تاپایان همین ماه می باشد.ممنون میشم منوراهنمایی کنیدکه برای ادامه چه کنم .
با سپاس از لطف شما دوست گرامی
به تاپیک زیر مراجعه کنید پست اول مربوط به آدمین سایت راهنمایی وشماره حساب موجود هست:

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=48897

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
اخطار:
کاربرانی که اقدام به ایجاد ایدی جدید درسایت میکنند برای بار اول 7روز موقوف ودر صورت تکرار هم ایدی دوم هم ایدی قدیمی از سایت اخراج خواهد شد.
دوستانی که از سایت اخراج بشوند متاسفانه برای همیشه از داشتن ایدی محروم هستند واگر ثبت نام کنند سیستم بازهم ایدی جدیدشون را اخراج خواهد کرد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
اخطار:
کاربرانی که اقدام به ایجاد ایدی جدید درسایت میکنند برای بار اول 7روز موقوف ودر صورت تکرار هم ایدی دوم هم ایدی قدیمی از سایت اخراج خواهد شد.
دوستانی که از سایت اخراج بشوند متاسفانه برای همیشه از داشتن ایدی محروم هستند واگر ثبت نام کنند سیستم بازهم ایدی جدیدشون را اخراج خواهد کرد.
تذکر جدی:
بارها تذکر دادیم وگوشزد کردیم داشتن بیشتر از یک ایدی در سایت ممنوع بوده وبراحتی کشف میشود وایدی دوم موقوف دایم وایدی اصلی برای بار اول 7روز از امکانت سایت محروم میشود ودر صورت ثبت نام اضافی برای بار دوم برای همیشه از سایت اخراج خواهد شد.
همین امروز3 نفر کاربر قدیمی ثبت نام دوباره داشتن وایدی دومشان اخراج شده وخودشان هم یک هفته موقوف شده اند!

+2raj

کاربر
2009-11-09
287
883
35
یکی منو راهنمایی کنه من می خوام ثبت نام کنم تا بتونم دانلود کنم ولی تو قسمت ثبت نام میرم با اینکه عضو هستم میگه باید عضو بشی من کارم ماهوارست و بعضی وقتا موقع ها لنگ یه فایل می مونم لطفا سری راهنماییم کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
یکی منو راهنمایی کنه من می خوام ثبت نام کنم تا بتونم دانلود کنم ولی تو قسمت ثبت نام میرم با اینکه عضو هستم میگه باید عضو بشی من کارم ماهوارست و بعضی وقتا موقع ها لنگ یه فایل می مونم لطفا سری راهنماییم کنید
با درود
دوست گرامی شما یک نام کاربری فعال دارید ونباید ثبت نام مجدد کنید اینکار خلاف هست وایدی جدید اخراج شده وایدی فعلی شما هم برای 7روز بن خواهد شد
پس صبر کنید تا آدمین شماره حساب های جدید انجمن را اعلام کنند وبتوانید حق عضویت بپردازید برای کاربری vip

+2raj

کاربر
2009-11-09
287
883
35
من که نمی خوام ایدی جدید بسازم من از ای دیم راضی هستم می خوام فقط بتونم از تمام امکاناته سایت استفاده کنم وبه راحتی بتونم دانلود کنم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
تذکر بسیارجدی
بارها توضیح دادیم که داشتن بیش از یک آیدی در سایت خلاف قوانین ثبت نام بوده وبراحتی کشف شده وبامشخص شذن اینکه کاربری با داشتن آیدی بازهم اقدام به ثبت نام کرده یا با ایدی شخص دیگری وارد سایت شده هر2 آیدی برای همیشه از سایت اخراج خواهند شد.
مشخصات ورود به سایت خود را در اختیار شخص دیگری قرار ندهید وبه هیچ عنوان از ایدی دیگران استفاده نکنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
تذکر بسیارجدی
بارها توضیح دادیم که داشتن بیش از یک آیدی در سایت خلاف قوانین ثبت نام بوده وبراحتی کشف شده وبامشخص شذن اینکه کاربری با داشتن آیدی بازهم اقدام به ثبت نام کرده یا با ایدی شخص دیگری وارد سایت شده هر2 آیدی برای همیشه از سایت اخراج خواهند شد.
مشخصات ورود به سایت خود را در اختیار شخص دیگری قرار ندهید وبه هیچ عنوان از ایدی دیگران استفاده نکنید
به اطلاع کلیه کاربران می رسانیم که
بخاطر درخواست های مکرر دوستان برای ثبت نام در سایت آقای محمودی ثبت نام در انجمن راباز کردند اما دوباره یک عده با داشتن آیدی اقدام به ثبت نام مجدد نمودند!
​این کار خلاف مقررات هست وبراحتی کشف وهر2آیدی برای همیشه بن خواهد شد وهیچگونه بهانه ای هم پذیرفته نیست

saeidata_133

مدیر بازنشسته
2009-07-15
4,883
6,052
44
اقای محمودی با سلام اینجانب با نام کاربری bitlo عضو vipسایت irantk هستم لطف بفرمایید vipسایت برادرirantks2 را نیز برای من فعال نمایید با تشکر

بادرود

دوست عزیز این تاپیک ربطی به در خواست شما ندارد در خواست خود را در تاپیک
فعال سازی عضویت مطرح کنید تا رسیدگی شود.

آخرین ویرایش:

ali2094

کاربر
2013-12-24
3
5
فعال سازی

سلام آقا شهرام. دو روز است در این سایت تبت نام کردم ولی یوزر من فعال نشده و برایم ایمل هم نشد . شما لطف کنید ببینید چرا؟ و راهنماییم کنید. تشکر از شما

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام آقا شهرام. دو روز است در این سایت تبت نام کردم ولی یوزر من فعال نشده و برایم ایمل هم نشد . شما لطف کنید ببینید چرا؟ و راهنماییم کنید. تشکر از شما
سلام
دوست عزیز شماره پیگیری و تاریخ فیش بانکی را به یوزر ذیل ارسال کنید خصوصی

[h=4]admin[/h]

mory43

کاربر
2020-03-03
2
1
سلام .کاربرجدید هستم امیدوارم بتوانم ازمطالب سودمندسایت بهره مندشم.مشکلی که الان دارم .می خوام اخرین نرم افزاراسترانگ 4620x11رادانلود کنم میگه حق اشتراک بده اقدام به واریزی حق اشتراک می کنم ازسایت خارج میشه راهنمایی فرمایید.مچکرم

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
سلام .کاربرجدید هستم امیدوارم بتوانم ازمطالب سودمندسایت بهره مندشم.مشکلی که الان دارم .می خوام اخرین نرم افزاراسترانگ 4620x11رادانلود کنم میگه حق اشتراک بده اقدام به واریزی حق اشتراک می کنم ازسایت خارج میشه راهنمایی فرمایید.مچکرم
سلام دوست عزیز
به این پست مراجعه کنید کامل توضیح داده شده است
http://forum.irantk2.com/showthread.php?t=84179

بالا