كليه سوالات سخت افزاري dvb فقط اينجا

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

گرافها برای اجرای روان و کیفیت بهتر تصویر و همینطور کد گشایی تصویر میباشد
و بستگی به کانفیک پی سی و...
یک سری از گرافها با نصب پلیر ها نصب میشود مثل پاور دی وی دی و K-Lite Codec Pack یک سری هم تک
برای تعویض گراف به این قسمت بروید عکس

پیوست‌ها

• 65.7 کیلوبایت بازدیدها: 78

sat2020

کاربر
2008-10-28
196
387
دمت گرم ...خیلی اقایی ...پس prog dvb روی اسکای استار2 مشکلی نداره با کارت گرافیک 128 ؟رم کامپیوترم خوبه 1gig ولی گرافیک128..ممنون

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

فکر کنم اگر از گراف الکارت استفاده کنید مشکلی نباشه
من با گرافک وین فست 128 و گراف انویدا تست کردم مشکلی نبود سیپی یو 3 و رم 512

کارت اسکای استار اچ دی اس توکانالهای اچ دی نایل ست
اگر کارت شما اچ دی نیست و معمولی مشکلی نداره کلن

آخرین ویرایش:

shasasa

کاربر
2008-06-13
65
127
ایا کارت ریسور مدل Skystar HD2 CIمشه تعمیر کرد از من سیگنال نمیده دیش تنظیم با کارت دوستم تست زدم سگنال داره با انواع برنامهای dvbdream و ProgDVB تست زدم با کارت خودم سیگنال نداشت راهنمایی کنید باید چه کار کنم تا درست بشه .باتشکر

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
درود
قابل تعمیره

اگر آشنایی به تعمیرات ندارین
به تعمیر کار خوب مادر برد یا رسیور....

abod

کاربر
2006-10-21
90
529
سوختن

ایا کارت ریسور مدل skystar hd2 ciمشه تعمیر کرد از من سیگنال نمیده دیش تنظیم با کارت دوستم تست زدم سگنال داره با انواع برنامهای dvbdream و progdvb تست زدم با کارت خودم سیگنال نداشت راهنمایی کنید باید چه کار کنم تا درست بشه .باتشکر

بعلت رعایت نکردن قوانین استفاده از dvb زدی کارت رو سوزوندی
حالا باید 2 تا آی سی رگلاتور آن را عوض و تعویض کنی تا کارت زنده بشه

پیوست‌ها

amir190d

کاربر
2009-02-25
2
4
با سلام خدمت دوستان میبخشید که این تاپیک قدیمی رو دوباره بالا ااوردم من یک مشکلی با کارت کیوباکس 8920 خودم پیدا کردم که در تمامی فروم ها پرسیدم اما هیچ کس جواب درستی بهم نمیده و اصلا نمیدونن مشکل چیهست من کارتم تا چند وقت پیش خوب کار میکرد اما به یک باره با اینکه سیگنال دارم ان هم متفاوت اما هر چ سرچ میکنم کانالی پیدا نمیکنه بر روی تمامی فرکانس ها همین طوری هستش تمامی کار های ممکن کردم بر روی سیستم دیگه چک کردم جدیدترین درایور ریختم جای اسلات کارت عوض کردم و همه کارهای ممکن کردم نمیدونم مشکل ازچی هست و در ضمن من به یک موردی که پی بردم اینه که قبلا در تمامی ویندوز ها که نصب میکردم درایورش کامل نصب میشه یعنی دو فایل هم زمان نصب میشد(qbox 8920 dvbs &qbox 8920 capture) اما در حال حاضر هر کار میکنم فقط یکی از ان نصب میشود qbox 8920 dvbs

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
با سلام خدمت دوستان میبخشید که این تاپیک قدیمی رو دوباره بالا ااوردم من یک مشکلی با کارت کیوباکس 8920 خودم پیدا کردم که در تمامی فروم ها پرسیدم اما هیچ کس جواب درستی بهم نمیده و اصلا نمیدونن مشکل چیهست من کارتم تا چند وقت پیش خوب کار میکرد اما به یک باره با اینکه سیگنال دارم ان هم متفاوت اما هر چ سرچ میکنم کانالی پیدا نمیکنه بر روی تمامی فرکانس ها همین طوری هستش تمامی کار های ممکن کردم بر روی سیستم دیگه چک کردم جدیدترین درایور ریختم جای اسلات کارت عوض کردم و همه کارهای ممکن کردم نمیدونم مشکل ازچی هست و در ضمن من به یک موردی که پی بردم اینه که قبلا در تمامی ویندوز ها که نصب میکردم درایورش کامل نصب میشه یعنی دو فایل هم زمان نصب میشد(qbox 8920 dvbs &qbox 8920 capture) اما در حال حاضر هر کار میکنم فقط یکی از ان نصب میشود qbox 8920 dvbs

درود
یکبار با آخرین درایو که تو سایت رسمی هست تو ویندوز سون امتحان کنید حتمن مستقیم از سایت اصلی بگیرین درایو رو
و بعد به تعمیر کار رسیور نشون ببدین ممکنه درست بشه

reza.ln

کاربر
2020-06-08
3
1
با سلام.
من یه کارت skystar hd2 دارم که سیگنال نمیده،البته سیستم کارت را میشناسه ولی کارت سیگنال نمیگیره،از تعمیر کار پرسیدم گفت آی سی تیونر به احتمال زیاد خراب شده،دوستان اگه کسی در خصوص تعمیر این کارت آشنایی داره اعلام فرماید تا کارت برای تعمیر خدمتشون ارسال شود.
با تشکر.

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
با سلام.
من یه کارت skystar hd2 دارم که سیگنال نمیده،البته سیستم کارت را میشناسه ولی کارت سیگنال نمیگیره،از تعمیر کار پرسیدم گفت آی سی تیونر به احتمال زیاد خراب شده،دوستان اگه کسی در خصوص تعمیر این کارت آشنایی داره اعلام فرماید تا کارت برای تعمیر خدمتشون ارسال شود.
با تشکر.

درود :
شما نرم افزار اون کارت رو روی سیستمتون نصب کردید و یا ویندوس اون رو به صورت اتات شناخته بود ....بعد سوال دوم آیا شما اون کارت رو قبلا روی سیستمتان استفاده میکردید و حالا با این مشکل مواجه شده بود توضیح بفرمایید ...
بعد در خصوص تعمیر این کارت بنظرم بایدکیس همراه باشه تا به شکل صحیحتر تست شود .

reza.ln

کاربر
2020-06-08
3
1
سلام.
این کارت را من حدود 11 سال پیش به صورت مستقیم از خود شرکت skystar خریدم و باهاش اینترنت آفلاین کار میکردم،بعد از حدود 1 سال کارت خراب شد و دیگه کار نکرد،برای تعمیر به تعمیر کار مراجعه کردم ولی آنها اصلا نمیدونستند این کارت چیه و زیر بار تعمیر نمیرفتند ،الان به صورت اتفاقی دوباره کارت را روی سیستم نصب کردم و دیدم همان مشکل قبل پابرجا است درایور شناسایی میشه کارت نصب میشه ولی در خروجی برق نداره و سیگنال نمیده،مجدد به تعمیر کار رجوع کردم اونم بدونه این که تستی انجام بده گفت از آی سی تیونر دستگاه است که اونم اصلا گیر نمیاد،به هر مکافاتی بود آی سی تیونر را پیدا کردم و همین امروز عوض کردم،بازم چک کردم و دیدم مشکل حل نشده،اگه نکته ای به نظرتون میرسه راهنمایی فرماید،ممنونم.

reza.ln

کاربر
2020-06-08
3
1
سلام.
این کارت را من حدود 11 سال پیش به صورت مستقیم از خود شرکت skystar خریدم و باهاش اینترنت آفلاین کار میکردم،بعد از حدود 1 سال کارت خراب شد و دیگه کار نکرد،برای تعمیر به تعمیر کار مراجعه کردم ولی آنها اصلا نمیدونستند این کارت چیه و زیر بار تعمیر نمیرفتند ،الان به صورت اتفاقی دوباره کارت را روی سیستم نصب کردم و دیدم همان مشکل قبل پابرجا است درایور شناسایی میشه کارت نصب میشه ولی در خروجی برق نداره و سیگنال نمیده،مجدد به تعمیر کار رجوع کردم اونم بدونه این که تستی انجام بده گفت از آی سی تیونر دستگاه است که اونم اصلا گیر نمیاد،به هر مکافاتی بود آی سی تیونر را پیدا کردم و همین امروز عوض کردم،بازم چک کردم و دیدم مشکل حل نشده،اگه نکته ای به نظرتون میرسه راهنمایی فرماید،ممنونم.

درود :
شما نرم افزار اون کارت رو روی سیستمتون نصب کردید و یا ویندوس اون رو به صورت اتات شناخته بود ....بعد سوال دوم آیا شما اون کارت رو قبلا روی سیستمتان استفاده میکردید و حالا با این مشکل مواجه شده بود توضیح بفرمایید ...
بعد در خصوص تعمیر این کارت بنظرم بایدکیس همراه باشه تا به شکل صحیحتر تست شود .

Priapus

کاربر
2020-08-05
4
4
سلام
یه کارت DVB مارک Technisat SkyStar USB 2 HD CI دارم که هر چی توی نت گشتم تا درایورشو برای ویندوز 8.1 و ویندوز 10 پیدا کنم موفق نشدم
کسی راه حلی داره؟

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
سلام
یه کارت DVB مارک Technisat SkyStar USB 2 HD CI دارم که هر چی توی نت گشتم تا درایورشو برای ویندوز 8.1 و ویندوز 10 پیدا کنم موفق نشدم
کسی راه حلی داره؟

درود :

میتونید از cd to all find drives همچی اسمی از خدمات کامپیوتری تهیه کنید و با استباده از اون در جستجو اینترنتی میتونید فایل درایورشو پیدا کنید

آخرین ویرایش:
بالا