كليه مشكلات و سوالات سخت افزاري كامپيوتر در اين قسمت

saeedss

کاربر
2008-01-01
35
61
Dvd رایترم درش باز نمیشود .وداخل آن سی دی خا نواد گی است. و نمیشود به تعمیرکار داد .لطفا راهنمایی کنید.مدل suzuki sl-60

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
dvd رایترم درش باز نمیشود .وداخل آن سی دی خا نواد گی است. و نمیشود به تعمیرکار داد .لطفا راهنمایی کنید.مدل suzuki sl-60

دوست عزیز اگر توجه کنید یک سوراخ ریز مجاور درب رایتر قرار دارد توسط یک سوزن نسبتا باریک داخل سوراخ فشار دهید درب باز می شود البته احتیاج نیست رایتر روشن باشد اگر مشکل رفع نشد باید کاملا رایتر باز شود

OksanaGolo

کاربر
2009-05-01
1
0
Re:подскажите, есть вопросы

не пойму, теперь утром захожу на форум, эта тема пропала, откат что-ли был, или я что не поняла?
этот

Shahram.

کاربر
2009-05-05
1
1
49
چراکامپورتRs232کارنمیکنه؟

سلام به دوستان وهمکاران عزیز،کی میدونه چراپورت(Rs232)کام پورت کارنمیکنه تمام مراحل درست انجام میشه باهرلودری برای هردستگاهی درظاهرهیچ مشکلی وجودنداره ولی بادستگاه کانکت نمیشه.سیم سالمه وارتباط درست برقرارمیشه ولی خبری ازآبگریدنیست.:sadwalk:

majid_tech

کاربر
2007-04-04
7
8
محاسبه پاور مناسب

سلام
دوستان میتونید با وارد کردن مشخسات سیستم از قبیل "cpu ,ram,"

توان real مورد نیاز برای تغذیه سیستم را محاسبه و پاور مورد نیاز را

انتخاب کنید

http://www.msi.com/index.php?func=power

majid_tech

کاربر
2007-04-04
7
8
icon9.gif
مشكل در بالا آمدن كامپيوتر ... هي ري استارت ميشه؟/!!
كامپيوتر من هميشه هر وقت كه مي خواهد بياد بالا دچادر چندين بار ري استارت پي در پي ميشه؟؟!!! البته وقتي كه هوا گرم ميشه بطور كامل اين عيب رفع ميشه!!!!!! يا توي اتاق بخاري روشن باشه دماي اتاق به 25 درجه برسه ... ولي وقتي اينطور نباشه و اتاق سرد و زير 25 يعني حدود 18 درجه باشه درچار مشكل ميشه؟؟!!!!!!!!
من نمي دونم كه مشكل اصلي كامپيوتر من چه ؟؟؟؟؟!!!!!!! چندين بار ويندوز عوض كردم...
وغير... بازم نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!
جالب اينه كه هر وقت كه هوا گرم ميشه حال و احوال اش بهتره . وقتي كه تابستون ميشه اصلا"
چنين مشكلي نداره؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
حالا شما دوستان ميشه به من بگيد كه من چكار بايد بكنم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
اسم مادربرد:GA-8IE2004P
intel: 845 chipset
cpu 2.4 celeron(R)---intel .... هارد: 80 ... رم:256...گرافيك:64:}: :}: :}: :confused: :confused: :confused: :}: :}:

با سلام
روی مادربرد را نگاه کن ببین خازنی باد نکرده حتی اگه جزئی باد کرده باشه حتما عوض کن در غیر اینصورت
پاور را باز کنید 2 تا خازن در ورودی 220 بعد از دیود های یکسوساز هست اونها را ببینین باد نکردهو خازن های خروجی در مسیر ولتاژ های خروجی مثلا 5ولت را چک کنید
در نهایت این را یاد آور بشم که اگر مطمئن شدی مشکل از پاور هست باید این را بگم که سیستم شما نیاز به پاور گران قیمت نداره وشما میتوانید با تعوض پاور خیال خوتون را راحت کنید
بهترین انتخاب برای شما next p4500 هست
موفق باشید !

سما مبین

کاربر
2009-06-30
1
0
با سلام . من سفارش دادم به یک بنده خدایی که دستگاه دی وی دی رایتری روی سیستمم نصب کنه که قابلیت لیبل زدن را داشته باشه ولی الان نمی دونم باید چطور کار کنم . در ضمن کار ما به نحوی است که باید برنامه های اجرا شده را روی سیدی ریخته ویک تصویر از برنامه را روی سیدی حک کنیم لطفا راهنمایی کنید

rgg

کاربر
2007-11-10
85
174
به نظر من این تاپیک رو هرچه سریعتر ببندید
تا این دوست عزیز 123321 بیشتر از این ابروریزی نکرده .

زودتر این تاپیک روقفل کنید
که این دوست محترم اصلا حواسش نیست
وتا از دستش در نرفته و یهو ادرس این فروم وفروم مسلمان را جاش عوض نکرده
حالا از ما گفتن

خود دانی

ABADANSAT

کاربر
2006-10-09
6
7
کمک در مورد اشکال در هاردیسک مکستور (فوری)

سلام
دوستان من روی سیستمم دوتا هارد 80 و 40 گیگ مکستور نصب هست که الان بعد از مدتها برای دوتا هاردم یک مشکل مشترک به وجود اومده اونم اینکه هر دوتا هارد آخرین درایوشون ارور میده ارورشم به این شکله که تا حد واندازه خواصی میشه تو شون اطلاعات ذخیره کرد برای مثال از 10 گیگ حافظه فقط میشه 1 گیگشو استفاده کرد بجز این هارد80 گیگم هم 10گیگش پریده نیست نه تو پاتیشن نشون میده نا جای دیگه

دوستان راهنمایی کنید و راه حل صحیح رو بهم بدید با تشکر فراوان
:dast::dast::dast::busted_red::busted_red::busted_red:

negin3soot

کاربر
2009-09-08
1
0
39
چاپ طرح روی سی دی cd

سلام
یه سوال دارم در مورد پرینتر های جوهر افشان
چجوری می تونم با پرینتر های جوهر افشان چاپ پشت سی دی انجام بدم؟

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
دوست عزیز برجسب هایی برای این کار موجود هست
ابتدا طرح خودتون را روی برجسب چاپ میکنید و بعد از چاپ قسمتی که چسب دار را جدا میکنی و روی سیدی میگذاری

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
با تشکر از جناب محمودی. توصیه می کنم از پرینت رجوهر افشان برای چاپ پشت سی دی استفاده نکنید چون بر اثر رطوبت چاپ جوهر افشان از بین می رود و برای تمیز کردن سی دی همیشه مشکل دارید. در ضمن غیر از رطوبت کلا چاپ جوهر افشان حساسیت زیادی دارد و به راحتی کیفیت خود را از دست می دهد

essi_star

کاربر
2009-09-09
1
0
38
همونطور که دوستان هم گفتن استفاده از اینگونه پرینترها مشکلات زیادی داره
اول اینکه برای چاپ به سی دی مخصوص نیاز دارید
یکی دیگه از این مشکلات اینکه به سادگی رنگ روی سیدی پاک می شه و برای جلو گیری کردن از پاک شدن رنگ ها حتما باید یه لایه یو وی بکشی که پیدا کردن جایی که این کارو واست انجام بده کار ساده ای نیست
برای شارژ کارتریج هزینه نسبتا بالا هست
در صورتی که به طور مرتب از پرینتر استفاده نکنی هد پرینتر خراب می شه و پس از چند دفعه شارژ ممکنه دچار نشتی رنگ بشه

Mohamad_sina

کاربر
2009-09-10
1
0
34
من خودم شخصا واسه تهیه لیبل از یه بسته مخصوص تهیه لیبل استفاده میکنم و خیلی هم ازش راضی هستم

که شامل نرم افزارفارسی برای طراحی لیبل هست که امکانات خوبی داره
خیلی ساده هست کار کردن باهاش خیلی راحته فارسی رو هم خیلی خوب ساپورت می کنه، می تونی تصاویرت رو ویرایش کنی و از این قبیل کارا، آخرکار هم می تونی طرحت رو ذخیره کنی یا رو کاغذ مخصوص لیبل چاپ کنی

بعد از اینکه لیبل آماده شد میتونی با دستگاهی که تو بسته هست و مخصوص برش لیبله برش بدی

ضمنا برای راحتی کاردر چسباندن لیبل پشت سی دی یه ابزاری داره که خیلی ساده لیبل رو در مرکز سی دی بادقت بالا می چسبونه
اگه اطلاعات دقیق تری بخوای می تونی از سایتش ببینی http://www.CDM.ir

Poopa

کاربر
2009-09-08
1
0
40
سلام دوستان
پرینتر های مخصوص اینکار هست ولی اکثرا به صرفت نیست یا به وسط کار به مشکل بر میخوره
اما یه بسته دیدم مخصوص تهیه لیبل سی دی که باهاش می تونی طرحتو خودت آماده کنی برش بدی و بچسبونی روی سی دی
فکر می کنم این بسته هم چیز جالبی باشه
اینم سایتشه بد نیست یه سری بهش بزنی http://www.CDM.ir

EERSHAB

کاربر
2009-09-14
2
0
با سلام
اونی که روی سی دی اورجینال هست لیبل نیست بهش می گن چاپ
که اگه تعداد بالایی بخواهید قیمتش ارزونتر در می یاد چونکه اونها هم زینگ می شه
این مبحث وارد صنعت چاپ می شه اگه می خواهین بیشتر توضیح می دم
برای دستگاه تکثیر سی دی و دی وی دی هم الان دیگه همه دابل دی وی دی انتخاب می کنن
حدود قیمت مین دستگاه 170 هزار هست و پیشنهاد می کنم دستگاهی با تعداد زیر 1 به 10 انتخاب نکنین
چون از 1 به 10 به بالا هست که خودش کیس مخصوص داره
مثلا اگه 1 به 7 بردارین همین کیس کامپیوتر رو بر میدارن قسمتهاییش رو می برن و آمادش می کنن
مجبور نیستین اول کار تموم دستگاه رو پر دی وی دی رایتر کنین می تونین مثلا 3 عدد رایتر بزارین ولی حتما بالای 1 به 10 بگیرین
مین های ایسوز بهترین مدل و مین های آکارد بی خودی ترین اونها برای دابل هست
رایتر هم که الان پایونر و ایسوز بهترین هستند
بی خودی فریب قیمت پایین رو نخورین چون شما می خواهید یه عمر با این دستگاه تکثیر کنین
حسابش رو بکنین چقدر سی دی و دی وی دی می سوزه اگه جنس آشغال بر دارین
دستگاه آماده هست اگه خواستین پیغام بدین

بالا