كليه مشكلات و سوالات سخت افزاري كامپيوتر در اين قسمت

mehdi soft

کاربر
2010-10-02
25
173
باطری رو که در آوردی پریز تو برق بود؟
1 آنتی ویروس نصب کرده بودی یا 2 تا
رم رو چک کردی به احتمال زیاد از همینه
و اگه از رم نبود
ممکنه سیستمت بایوس خالی کرده باشه و باید مینتو ببری یه تعمیرگاه که وارد باشه و اونو آپدیت کنه
:dast::dast:
بله یه انتی ویروس بوددیرم پاک شدبعدریستارت خواست یس روزدم اینجوری شد.کیبوردمم ازاین کیبورداست که دوسرداره هم یواس بس هم پی اس تو من پی اس توروزدم.رمم دراوردم جازدم نشدبازجاشوعوض کردم بازم نشدلطفا کمکم کنیدامانته اورده بودم یه سی دی رایت کنم ممنون میشم:sadwalk::051:

amiryazdani138

کاربر
2010-11-16
70
124
سلام دوستان یه سوال داشتم.من می خواستم یه کارت گرافیک بگیرم مادر بردم هم g31m-s2l می باشد که می خواستم ati 4350 بگیرم که نوشته بود pci express 2.0 رو ساپورت می کنه مادر برد من هم دارایpci express می باشد ولی نمی دونم 1 یا2 می باشد روی مادر برد هم ننوشته حالا می خواستم ببینم می تونم این گرافیک رو روی مادربردم نصب کنم یانه؟ باتشکر
واگه نمی تونم لطفا مرا در خرید یه کارت گرافیک خوب مناسب برای بازی های جدید راهنمایی بفرمایید.باتشکر.درضمن رم من 2گیگ ddr 2وcpu دوهسته ای می باشد

iman iman

کاربر
2009-10-19
4
3
سلام دوستان
من مشکلی دارم که شاید برای شما هم پیش اومده ولی هنوز از آن بی خبرید :آیا تاکنون وقتی دوشاخه کیس رو به پریز میزنید ولی کیس رو روشن نکردید با 1 فازمتر بدنه (پشت)کیس خود را بررسی کرده اید ؟ من متوجه شدم که بیشتر کیس ها دارای برق خفیفی در بدنه هستند که ما از آن بیخبریم. که در واقع این برق خفیف از پاور است یعنی اگر پاور را با تنهایی امتحان کنید بدنه آن دارای برق است که نهایتا آن را به کیس نیز منتقل میکند.سوال : ایا این برق برای رایانه ضرر دارد؟ در خانه های بدون ارت این مشکل را چگونه برطرف کنیم؟من محافظی دارم که بدلیل همین برق خفیف کارایی خود را کامل نشان نمیدهد.با تشکر

Microsystem

کاربر
2010-07-08
312
856
سلام دوستان
من مشکلی دارم که شاید برای شما هم پیش اومده ولی هنوز از آن بی خبرید :آیا تاکنون وقتی دوشاخه کیس رو به پریز میزنید ولی کیس رو روشن نکردید با 1 فازمتر بدنه (پشت)کیس خود را بررسی کرده اید ؟ من متوجه شدم که بیشتر کیس ها دارای برق خفیفی در بدنه هستند که ما از آن بیخبریم. که در واقع این برق خفیف از پاور است یعنی اگر پاور را با تنهایی امتحان کنید بدنه آن دارای برق است که نهایتا آن را به کیس نیز منتقل میکند.سوال : ایا این برق برای رایانه ضرر دارد؟ در خانه های بدون ارت این مشکل را چگونه برطرف کنیم؟من محافظی دارم که بدلیل همین برق خفیف کارایی خود را کامل نشان نمیدهد.با تشکر
آره همه اينطورند
بهتره بايه سيم به لوله آب وصلش كني

mohamad 100

Banned
2010-12-11
58
77
كمك از دوستان . فلش ويروسي شده.

دوستان من يك فلش 8گيگ دارم ويروس New Folder2 درست ميكرد بانورتون پاك كردم حالا هيچي نميشه داخلش بريزي ايا راحلي جود داره فرمت كرد به هيج وج فرمت نميشه كرد :sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk:

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
دوست عزیز میتونی نرم افزار Flash memory Tool Kit رو تهیه کنی و با استفاده از این نرم افزار مشکلتو حل کنی.

saberkhan

ali_gg

کاربر
2007-04-17
37
38
کمک در مورد کمرنگ بودن چاپ پرینتر لیزری

سلام خدمت دوستان
من یک چاپگر لیزری سیاه و سفید مدل 1005 دارم .کیفیت چاپش پایین امده .ایا برای افزایش کیفیتش قطعه ای باید عوض کنم یا راحل دیگری هم داره .ضمنا از قسمت تنظیماتش هم وارد شدم و کیفیت را افزایش دادم ولی باز هم تغییری نکرد .

busher_2006

کاربر
2006-10-03
46
65
سلام
باید کاررتریجت رو شارژ کنی بخاطر اینکه تونر یا به قول خودمون مرکبش سوخته دیگه
مال من نصفه چاپ میکرد .کارتریج شانسی شارژ میشه به نظر من باید کارتریجت رو عوض کنی

ali_gg

کاربر
2007-04-17
37
38
باتشکر از دوست عزیزم

من کارتریج را شارژ کردم بار اول خوب بود .وقتی تمام کرد برای بار دوم شارژ کردم ولی از بار قبل کمرنگتر چاپ میکنه میخواستم بدونم اگر نخواهم کارتریج و عوض کنم میتونم قطعه دیگه ای را عوض کنم .

ali_gg

کاربر
2007-04-17
37
38
من کارتریج را شارژ کردم بار اول خوب بود .وقتی تمام کرد برای بار دوم شارژ کردم ولی از بار قبل کمرنگتر چاپ میکنه میخواستم بدونم اگر نخواهم کارتریج و عوض کنم میتونم قطعه دیگه ای را عوض کنم .

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

كارتريج اين مدل را ميشه بارها شارژ كرد كيفيتش هم خوبه
ولي بعضي از مواد خوب استفاده نميكنند و يكم كمرنگه
ضمنن در تنضيمات پرينت يا برنامه هاي گرافيكي ديگر امكان پرنگ كردن هم وجود داره

omid59

کاربر
2007-09-22
53
88
مودم سيم كارتي

سلام
مي خواستم اطلاعاتي راجع به قيمت و مدل هاي مودم سيم كارتي داشته باشم و كسي از دوستان اگر استفاده كرده نظرش رو بگه؟

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
راهنمایی ؟

با سلام . دوستان اگه کسی در مورد ارتقاء کامپیوتر تجربه و اگاهی داره به سوالات من جواب بده :

از کجا بفهمیم که تا چه اندازه میتوان رم - کارت گرافیک - سی پی یو را ارتقاء داد ؟ سیستم من گیگابایت : با رم 512 مگابایت از نوع ddr و کارت گرافیک 512 از نوع agp و سی پی یو 3 گیگا هرتز از نوع اینتل سله روم هست ؟ ایا در ارتقاء سیستم باید همه قطعات در یک حد ارتقاء یابند یا نه ؟ میتوان مثلا رم را 1 گیگ کرد و به چیز دیگری دست نزد ؟ یا کارت گرافیک را 1 گیگ کرد و به رم دست نزد و سی پی یو را دو هسته ای کرد ؟ کلا چه نوع قانونی داره :eek:k:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام . دوستان اگه کسی در مورد ارتقاء کامپیوتر تجربه و اگاهی داره به سوالات من جواب بده :

از کجا بفهمیم که تا چه اندازه میتوان رم - کارت گرافیک - سی پی یو را ارتقاء داد ؟ سیستم من گیگابایت : با رم 512 مگابایت از نوع ddr و کارت گرافیک 512 از نوع agp و سی پی یو 3 گیگا هرتز از نوع اینتل سله روم هست ؟ ایا در ارتقاء سیستم باید همه قطعات در یک حد ارتقاء یابند یا نه ؟ میتوان مثلا رم را 1 گیگ کرد و به چیز دیگری دست نزد ؟ یا کارت گرافیک را 1 گیگ کرد و به رم دست نزد و سی پی یو را دو هسته ای کرد ؟ کلا چه نوع قانونی داره :eek:k:

بادرود
دوست گرامی اول اینکه پایه همه چیز رایانه مادربرد هست وشما با توجه به امکانات اون وسقف ارتقاء بقیه را باید در نظر بگیرید
برای سیستم های DDRII 2گیگ رم لازم هست ولی گرافیک بالا فقط برای بازی استفاده میشود
بنظر من اولین ارتقاء اگر مادربرد اجازه بدهد برای رم کارساز هست پردازنده تان بد نیست بازهم با کسی که سیستم میبندد مشورت کنید چون اون ها عملا میدانند چه قطعه هایی با هم مچ میشوند:eek:k:

shagy

کاربر
2009-10-09
12
36
38
با سلام
من یه کارت pci پورت کام خریدم چون مادربردم پرت کام رو نداشت حالاهم به سیستم وصله ولی ویندوز 7 انگار درایوشو نمیشناسه
با ویندوز ایکس پی اینو شناخت ولی موقعی که میخوام با این پرت رو دانگل برنامه بریزم هیچ اتفاقی نمی افته
مشکل چیه؟ از درایوش هست یا این کار کلا امکان پذیر نیست؟ اینم مدل مادربرد p7h55

en.ghg

کاربر
2009-05-16
111
341
58
با سلام و آرزوی موفقیت و سلامت لطفا در مورد رفع اشکالات فلش دیسک های ظرفیت بالای چینی (۱ ترابایت و ۶۴ گیگابایت) وچگونگی آنها زاهنمایی بفرمایید.
اشکالات : بعضی وقت ها خوانده نمی شوند و وقتی خوانده شود قسمتی از فایلها موجود نیست.

بالا