كليه مشكلات و سوالات سخت افزاري كامپيوتر در اين قسمت

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
درود وتشکرمن کابل را تونستم وصل کنم.................حالا سواله من اینه که ایا کیفیت کابل dvi نسبت به کابل composite..بهتره یا تفاوتی نداره....در کل میخواستم بدونم کدومشون را استفاده کنم و کدوم بهترهممنون
با درود
دوست گرامی با این خروجی ها زیاد فرقی نمی کنه برای تصاویر معمولی تقریبا در یک حد هستند هر کدام راحت تر گیرتون آمد تهیه کنید

satsatsat

کاربر
2011-12-10
5
11
درود وعرض معذرت از اینکه دوباره مزاحم شدم میشه قابلیتهای dvi را نسبت به کابل قدیمی کامپیوتر به طور ساده بگید .... اسم کابل قدیمی را نمیدونم درست چیه تو پست قبلی هم بهش ذکر کردم ولی نمیدونم اسمش را درست گفتم یا نه در کل منظوره من کابل dvi و کابل قدیمی یا ابی رنگی است که وجود داردممنون میشم توضیح دهید

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
Digital Visual Interface

dvi مخفف
Digital Visual Interface

میباشد

یکم توضیح در مورد دی وی ای و اچ دی این دو تا حدی شبیه هم میباشند

در سیستم ای وی صدا و تصویر جدا ارسال میشد
با امدن سیستمهای جدید از نظر کیفیت تصویر وصدا سیستم هایانتقال جدید طراحی شد
در کابل وی جی ای مانند کامپونت فقط رنگها تفکیک شده ارسال می شوند
در سیستم اچ دی و دی وی ای
رنگها تفکیک شده تر ارسال میشود و ضمنن چند سیگنال دیگر که یکی سینک بین رنگها و تصویر و یک ولتاژ 5 ولت هست هم ارسال میشه
غیر از سیگنالهای سینک انالوگ و دیجیتال همچنین دیتا قابل انتقال هست

خوب یک توضیح در خیلی از دستگاه ها با این وجود فعلن فقط رنگها یا بعضن سیگنال سیسنک تفکیک شده ارسال میشه

حتی کابل اچ دی و این کانکتور قابلیت ارتباط بین تی وی و وصیله دیگر رو با قابلیت تاچ میده
مثلن تی وی شما تاچ داره و همینطور لپ تاپ یا همان کابل اچ دی قابلیت تاچ صدا و تصویر انتقال پیدا میکنه
ولی همانطور که گفتم خیلی از این قابلیتها استفاده نمیشه

آخرین ویرایش:

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
مشکل پرینتر !!!samsung

با سلام خدمت همه اساتید یک پرینتر سامسونگ بود که بعد از شارژ تونر اخطار می داد باز رفتم و گشتم فهمیدم که کانتر داخلی بعد از 2500 برگ گیر می کنه با جستجو فهمیدم یا باید بره نمایندگی یا چیپست عوض بشه یا اینکه با نرم افزار کانتر صفر بشه با کابل usb خود دستگاه !!!دوستان اگر کسی این کار رو کرده بگه چطوری می شه یا نرم افزار و مراحل کاری رو بیان کنه خیلی از همه متشکر م ؟؟؟هر اطلاعاتی که ممکنه کمک کنه لطفا بگید

shasasa

کاربر
2008-06-13
65
127
شر منده این سوال اینجا می پرسم تایپ dvb مشکل داره باز نمشه .من یک کارت مدل Skystar HD2 CI دارم تا دیروز سیکنال داشت ولی دیگه سیکنال نداده با Driver جدید نصب کردم نشد با قدیم نصب کردم باز نشد راهنمایی کنیید مشکل از کارت یا سیتم دیش هم تنظیم با ریسور معمولی سیکنال داره . اگر مشکل از کارت باشه مشه درست کرد .اسلات کارتت را عوض کردم روی یه سیستم دیگه تستش کردم باز نشد . اگر از کارت باید چه کارش کنم برای تمعیرش . اصفهان باتشکر

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
درود
دوست عزیز روی یک پی سی دیگر تست کنید بهتره با ایکس پی باشه و سیم مستقیم بدون سویچ
اگر سیگنال ندارید و درایو نصب میشه
تعمیرکار رسیور یا مادربرد میتونه کمکتون کنه

ضمنن دی وی بی قسمت مخصوص داره میتوانید از کارت خود عکس بزارید تا دوستان بیشتر راهنمایی کنند

آخرین ویرایش:

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام
دوستان من میخوام ویندوز کامپیوترم رو تعویض کنم ولی نمیشه لطفا راهنماییم کنید.ببینید مراحل زیر رو انجام دادم ولی...
کامپیوتر را روشن کردم بعد قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد دکمه f11 رو گرفتم...صفحه آبی رنگ امد و سه گزینه که من روی این آیکون cd/dvd اوکی کردم ولی هیچ اتفاقی نمیافته...درضمن cd تعویض ویندوز در یکی از درایوها وجود داره ولی اصلا انگار cd رو موقع تعویض ویندوز نمیشناسه.ولی به صورت عادی میشناسه.
این اتفاق موقعی پیش امد که ویروسی شد.البته الان با تعویض آنتی ویروس مشکلات دیگش برطرف شده ولی این مشکل هنوز وجود داره.
کاش دوستان یه تاپیک برای تعویض ویندوز و مشکلات اون باز میکردند.من که هر چی گشتم چیزی در این رابطه پیدا نکردم.ممنمون.

لطفا راهنماییم کنید خیلی فوری

کسی نیست ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
درود
دوست گرامی شما باید وارد منوی set upبشوید قبل از بالا امدن رایانه وممکن هست با f2-tab-f12-del
باشد موقعیکه سیستم می خواد بیاد بالا زیر صفحه لوگو می نویسه
اما وارد منو که شدید باید در قسمت bootروی dvd romتعیین کنید وذخیره کرده خارج بشوید
مورد دیگر هم این هست شما باید یک cd-dvdویندوز توی درایو رایانه داشته باشید تا از روی اون بوت شده ودرایو رایانه که ویندوز داره فرمت ودوباره در همون درایو ویندوز جدید نصب کنید خودش که نمی تونه بره داخل رایانه دنبال ویندوز بگرده
بعد از نصب ویندوز هم باید دوباره توی ست آپ رفته گزینه بوت را روی هارد گذاشته خارج بشوید

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
درود
دوست عزیز ضمنن بعضی دی وی دی ها بوتیبل نیست و فقط از روی ویندوز ستاب و نصب میشه و همینطور یکسری دی وی دی ها با این که بوتیبل هستند منظورم این پکهای نرم افراری و مجموعه ها مثل لرد آچرفرانسه... رو بعضی سیستمها بوت نمیشن و باید از یک ویندوز جدا استفاده کرد

babaks

کاربر
2008-02-25
4
7
سلام
زمانی که کارت گرافیک از کارمی افته آیا قابل تعمیر است یا نه ؟اگر جواب آره است آیا مقرون به صرفه است که تعمیر شود ؟
باتشکر

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
باسلام خدمت اساتید گرامی
من یک دی وی دی رایتربا مارک یاماها با تعریف وتوصیف یکی از دوستان خریدم الان تمام سی دی ودی وی دی ها را می خونه ل وقتی که می خوای رایت کنی یک درصد رایت می کنه به دیگه نه دیسک از رایتر می اد بیرون نه رایت می کنه رو تموم سیستم ها هم آزمایش کردم مارک دیسکش را هم عوض کردم جواب نداد لطفا راهنمایی کنید

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
دوستان مانیتورLGفلترون من در حالت چشمک زن باقی می ماند و بعداز درآوردن کابلش پیغام no signal روی صفحه مانیتور ظاهر می شود یکی از دوستان به من گفت مشکل از مانیتور است و باید تعمیر شود و دیگر دوست گفت : چون پیغام no signal روی صفحه می آید مانیتور مشکلی ندارد و باید فرکانس کارت گرافیک را با استفاده از مانیتور دیگر تغییر دهی ... بنظر اساتید مشکل چیست؟لطفا راهنمایی کنید.( در ضمن نحوه تغییر فرکانس کارت گرافیکم که G FORCE5500 می یاشد را به من آموزش دهید . با تشکر)

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
دوستان مانیتورLGفلترون من در حالت چشمک زن باقی می ماند و بعداز درآوردن کابلش پیغام no signal روی صفحه مانیتور ظاهر می شود یکی از دوستان به من گفت مشکل از مانیتور است و باید تعمیر شود و دیگر دوست گفت : چون پیغام no signal روی صفحه می آید مانیتور مشکلی ندارد و باید فرکانس کارت گرافیک را با استفاده از مانیتور دیگر تغییر دهی ... بنظر اساتید مشکل چیست؟لطفا راهنمایی کنید.( در ضمن نحوه تغییر فرکانس کارت گرافیکم که G FORCE5500 می یاشد را به من آموزش دهید . با تشکر)

درود
کامپیوتر رو با یک مانیتور دیگر و مانیتور را با یک پی سی دیگر امتحان کنید
کابل رو چک کنید
ربطی به فرکانس نداره چون حداقل باید صفحه قبل از بوت ویندوز رو نشون بده
ممنون

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
ممکنه کابل مانیتور هم مورد داشته باشه و بخاطر استفاده زیاده فرکانس مناسب رو متقل نکنه..
مواردی داشتم که با تعویض کابل درست شدن..

sempron

کاربر
2012-04-13
27
75
سلام-میخام win xp نصب کنم ولی نمی شه به یه زوری بوت میشه بعد مراحل اول نصب ویندوز رد می کنه بعد ریست می شه به جایی که بره مراحل بعد بازم میاد از
اول -مشکل ار کجا بید .با تشکر

mikhak_a

کاربر
2009-03-25
70
191
37
[h=5]سلام یه سوال داشتم
چرا قیمت cpu core i7 تو کامپیوتر ها نسبت به لپ تاپ ها گرون تره از نظر کارائی با هم فرق دارن ؟
[/h]

بالا