خب درسته منم قبول دارم کش و سرعت تو کامپیوتر و لپ تاپ فرق داره ولی خب برا اینکه تو
هر 2 تا کاراییشون زیاد تغییر نداشته باشه تو کامپیوتر های دسکتاپ میان سرعت کلاک رو میبرن بالا چون مشکل حرارت و مصرف برق نداره ولی تو لپ تاپ سرعت کلاک رو میارن پایین بخاطر حرارت و ذخیره انرژی در عوض کش رو میبرن بالا بخاطر همینم کش تو سرعت لپ تاپ خیلی مهمه ولی خب تو بنچمارک هایی که میگیرن من شنیدم حتی لپ تاپ قوی تر از پی سی ظاهر میشه الان مثلا همین cpu core i7 8m cache 3.99 GHz بخوای بخریش در میاد 1 میلیون و 400 هزار تومن زیاد نیست بابت یه cpu فقط !!! مشابه همینو تو لپ تاپ ارزون تر نمیشه داشت ؟؟؟
سلام دووستان
من لپ تاپم نه شارژ ميكنه نه برقو عبور ميده شارژره ديگه اي هم امتحان كردم درست نشد وقتيشارژر رو وصل ميكنم نوره حاشيه شارژر خيلي كم ميشه,باتري رو هم وقتي در ميارم سيستم روشن نميشه
اگه دووستان تجربه اي دارن ممنوون ميشم بگن
باسلام خدمتت اساتیدمحترم
موضوع کند شدن سیستم وهم مشکل خاموش نشدن سیستم
دوستان وقتی که دراستارت منو باturn off compiuter را خاموش میکنم بجای اینکه سیستم به حالت آف برود برعکس ریستارد میشود این یک مشکل ومشکل دیگر چندوقتی است که سیستم من خیلی کند شد الخصوص موقعی که سیستم را استارت میکنم وبعد که بالا آمد مثال وقتی یک برنامه را اجرا میکنم فرض مازیلا دیر اجرا میشه مقداری زمان میبرد تا اجرا شود البته چندبارهم که ویندوز را عوز کردم مشکل حل نشده دوستان اگر راهنمایی کنند که مشکل چیست ممنون میشوم ضمنن cpuقبلی را عوض کردم +مادربرد البته دسته دوم گذاشتم
حال بنز شما دوستان اشکال از چه قسمتی میتونه باشه تااینکه تعویض کنم
ومشخصات سیستم
windows servis pack3
cpu lntel(R) pentium for 3.2GHZ
3.21GHZ 1.00 GB of ram
hard sata 321 GB samsung
modar bord Gigabit 945