كليه مشكلات و سوالات سخت افزاري كامپيوتر در اين قسمت

Mahyar.FF

کاربر
2007-12-20
4
2
KB PS2 Pinout

سلام. من نقشه سوكت كيبرد ps2 رو مي خواستم .

2005394348675313685_rs.jpg

ali_gg

کاربر
2007-04-17
37
38
خواهش میکنم کمک کنید

من یک هارد 200 ساتا دارم.
امروز 2 دفعه در هنگام کار با سیستم دیدم که سیستم هنگ کرده. بعد متوجه شدم کابل برق هارد شل شده و اونو محکم کردم.حالا که سیستم را روشن میکنم بغیر از درایو c که هیچ مشکلی نداره بقیه درایوها علاوه بر اینکه باز نمیشوند.فرمان فرمت کردن می دهند.منم چون دارو ندارم توی این هارد هست نمیخواهم فرمت بشه .لطفا یه راهی پیش پام بزارید که محتویات هاردم از دست نره.
متشکرم

ma_bazrafshan

کاربر
2008-01-20
2
1
سلام
من میخواستم در مورد پرسسور داخل کارت گرافیکی اطلاعاتی پیدا کنم یعنی ما وقتی میخوایم یه کارت گرافیکی بخریم چه فاکتور هایی رو باید مد نظر داشته باشیم؟

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام
من میخواستم در مورد پرسسور داخل کارت گرافیکی اطلاعاتی پیدا کنم یعنی ما وقتی میخوایم یه کارت گرافیکی بخریم چه فاکتور هایی رو باید مد نظر داشته باشیم؟

دوست عزیز شما برای خرید کارت گرافیک باید این موارد را مد نظر داشته باشید1- نوع چیپ روی گرافیک 2- نام کارت گرافیک که خیلی مهم است مثلا کارت گرافیک ASUS از نظر قطعات جزء بهترین کارت گرافیک ها حساب می شود 3 -سازگار بودن گرافیک با سیستم شما معمولا سیستم های دارای مادربرد قدیمی کارت گرافیک را تا یک حدی ساپورت می کنند مثلا 128 بیشتر جواب نمی دهد و اگر 256 یا 512 بخواهید استفاده کنید ساپورت نخواهد کرد موفق باشید

آخرین ویرایش:

mkm

کاربر
2007-10-17
2
2
امروز 2 دفعه در هنگام کار با سیستم دیدم که سیستم هنگ کرده. بعد متوجه شدم کابل برق هارد شل شده و اونو محکم کردم.حالا که سیستم را روشن میکنم بغیر از درایو c که هیچ مشکلی نداره بقیه درایوها علاوه بر اینکه باز نمیشوند.فرمان فرمت کردن می دهند.منم چون دارو ندارم توی این هارد هست نمیخواهم فرمت بشه .لطفا یه راهی پیش پام بزارید که محتویات هاردم از دست نره.
متشکرم

سلام

دوست عزیز فایل سیستم پارتیشنهای شما damage خورده.

روش Right click و Properties بگیرید. فال سیستمش اگه RAW شده که 90 درصد شده باید از این لینک استفاده کنید:
http://www.easeus.com/datarecoverywizard/recover-raw-drive.htm

با سپاس

kevan2006

کاربر
2008-01-21
3
0
سلام کامپیوتر موقعی که صدا را نصب میکنم سرعت کامپیوتر کندتر میشود علت چیست ایا میتوانم نرم افزار مادر برد دیگری را رو مادر برد خود نصب کنم مدل مادر بردمن P5pl2 Se لطفا راهنمائی کنید

kevan2006

کاربر
2008-01-21
3
0
سلام کامپیوتر موقعی که صدا را نصب میکنم سرعت کامپیوتر کندتر میشود علت چیست ایا میتوانم نرم افزار مادر برد دیگری را رو مادر برد خود نصب کنم مدل مادر بردمن P5pl2 Se لطفا راهنمائی کنید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150

دوست عزیز نرم افزار دیگری برای مادربرد قابل استفاده نیست این مشکل زمانی وجود دارد که شما از کارت صدا جداگانه استفاده کنید چک کنید آیا درایور کارت صدا کاملا نصب می شود موفق باشید

soosees

کاربر
2008-02-20
2
0
متشکرم
شما مي توانيد از يك برنامه ريكاوري مانند:GetDataBack استفاده كنيد. اين برنامه در صورتي كه اطلا عات ديگري در درايو نريخته باشيد تقريبا" بيشتر اطلاعات را با نام و پوشه انها بازيافت كند.وسپس آنرا با NTFS يا FAT فرمت كنيد.

soosees

کاربر
2008-02-20
2
0
چشم DVD-Rom من ضعيف شده است و سي دي و دي وي دي هاي من را نمي تواند بخواند . چگونه متوان چشم درايوم را تنظيم كنم؟

drebkh

کاربر
2007-10-29
5
1
کامپیوتر

با سلام
کامپیوترم برق داره (اتصالی پیدا کرده)وهر دستگاهی بهش وصل میشه هم برق داره لطفا راهنمائی کنید چطوری بر طرف میشه

saber.9263

کاربر
2008-03-08
3
0
salam يه سوال دارم :) كامپيوترم وقتي كه خاموش مي كنم بعد از 5و6 ساعت روشن ميشه اگه كمك كنيد ممنون ميشم

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
salam يه سوال دارم :) كامپيوترم وقتي كه خاموش مي كنم بعد از 5و6 ساعت روشن ميشه اگه كمك كنيد ممنون ميشم

دوست عزیزاگر به سیستم شما کابل تلفن جهت اتصال به اینترنت وصل است جدا کنید وسپس امتحان کنید اگر مشکل برطرف نشد درقسمت تنظیمات بایوس حالت پیشفرض کنید اگر مشکل همچنان ادامه داشت عنوان کنید تا راهنمایی لازم را جهت رفع عیب عنوان کنم موفق باشید

saber.9263

کاربر
2008-03-08
3
0
سلام دوباره مزاحم ميشم يه سوال داشتم هگه كمك كنيد ممنون ميشم
:) وقتي كامپيوتر و خاموش ميكنم اهنگ خاموشيو ميزنه و از برنامه خارج ميشه اما خاموش نميشه .نه مانيتور نه هارد خاموش نميشه؟ ***فنش هم كار ميكنه اگه كمك كنيد mr30:(

mksat

کاربر
2007-08-02
4
0
سلام.برسی کنید پاور مشکلی نداره. در صورت امکان با یه پاور مرغوب تست کنید و همینجا اعلام کنید .مورد دوم که خیلی نادر هستش- مشکل میتونه توی مین برد باشه به این صورت که نمیتونه فرمان خاموشی پاور رو صادر کنه
هرحال بین مین برد و پاور ارتباط تنگاتنگی هست . سوالی بود در خدمتم:ُّـ

iraj01

کاربر
2008-03-18
5
3
با سلام
کامپیوتر من بعضی مواقع یه دفعه هنگ می کنه و بعد از چند ثانیه وارد یه صفحه آبی می شه و ارور فیزیکال مموری می ده و باید حتما ریستارت کنم کارت گرافیگ رو هم عوض کردم باز هم این ارور رو می ده رمها دستگاه هم دوتا 256 و یه 1گیگ هست اگه میشه راهنماییم کنید

iraj01

کاربر
2008-03-18
5
3
سلام من ارور کامپیوتر رو می زارم ممنون میشه اگه بگین مشکل کجاست
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.
Aprocess or thread cracial to system operation has unexpectedly exited or been terminated.
If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen
appears agin, follow these steps check to make sure any new hardware or software is properly installed.
If this is a new installainon, ask your hardware or software manu faccturev for any windows updates your
might need.
If problems continus, disabel or remove any newly installed hardware or software.
Disable BIOS memorey options such as caching or shadowing.
If you need to use safe mode to remove or disable components, restart your computer, press F8
to select Advanced startup options,an then select safe mode.
Technical information:
### stop: 0x000000F4(0x00000003,0x89741DA0,0x89741F14,0x805D1142)
Beginning dump of physical memory .
این اروری هست که تو صفحه آبی میاد با تشکر

mohammadi_4u

کاربر
2008-01-14
11
29
سلام .کمک.

1) شما آخرين نسخه بايوس را دانلود كرديد؟
2) نسخه فعلي بايوس شما چيست ؟
(در صورتي كه فقط توضيحات آپديت كردن را ميخواهيد به اين سوال و قبلي پاسخ ندهيد)
3) من سايت مادربرد را چك كردم، اما لينك پشتيباني (Support&Driver) كار نميكرد.
فایل رو نگاه کنید لطفا اطلاعات راجع به مادر برد و بایوس هست .

mohammadi_4u

کاربر
2008-01-14
11
29
quote=iraj01;75861]سلام من ارور کامپیوتر رو می زارم ممنون میشه اگه بگین مشکل کجاست
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.
Aprocess or thread cracial to system operation has unexpectedly exited or been terminated.
If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen
appears agin, follow these steps check to make sure any new hardware or software is properly installed.
If this is a new installainon, ask your hardware or software manu faccturev for any windows updates your
might need.
If problems continus, disabel or remove any newly installed hardware or software.
Disable BIOS memorey options such as caching or shadowing.
If you need to use safe mode to remove or disable components, restart your computer, press F8
to select Advanced startup options,an then select safe mode.
Technical information:
### stop: 0x000000F4(0x00000003,0x89741DA0,0x89741F14,0x805D1142)
Beginning dump of physical memory .
این اروری هست که تو صفحه آبی میاد با تشکر[/quote]
-----------------------------------------------------------------------------------
این ارور شاید به راه انداز کارت گرافیک ربط داشته باشه ولی اصلا به خود سخت افزارش ربط نداره.
به این صفحه میگن بلو اسکرین یا( صفحه مرگ )که بیشتر به رم مربوط میشه ولی ویندوز رو با F8 روی کزینه.... Last know good شروع کن اکه درست نشد
گزینه shadowing را در تنظیمات setup غیر فعال کنید که د ر90 درصد مادر برد ها این گزینه نیست . و رم کامپیوترتون رو یکی یکی امتحان کنید . مشکل از یه رم هست
مطمئن باشید. این ارور در حالات زیر ظاهر میشه...
1_ نصب نرم افزار ناسازگار با ویندوز ومعمولا قدیمی .
2- نصب برنامه ای که در start up win قرار میگیره و نیاز به فضای مجازی زیادی نیاز دارد.که در رم های پایین رخ میده.
3-برگشته شدن یا کنده شدن کامل یکی از اون رده های رم که داخل جایگاه رم قرار میگیره در هنگام جا زدن رم.
4-پایین بودن کیچ رم مثل ddr های قدیمی هک ارور vesiual memory low رو میده .
دوست خوبم فقط نظرت به رم و نرم افزاری که بعد از نصب اون این ارور میاد متوجه باشه. امید وارم به دردت بخوره .:hed:[

GODSUN7990

کاربر
2008-01-16
3
1
درایور مودم smartHCF-PCI
P9573-11
ROCKWELL
9810E84531.1
MEXICO اگه کسی میتواند درایور ان برای ویندوز XP معرفی بکند متشکرم

بالا