كمك براي خريد دي و دي رايتر

yopexstar

کاربر
2008-12-14
6
3
با سلام
لطفا مرا در خريد دي وي دي رايتر راهنمايي كنيد كه چه ماركي بخرم كه از همه بهتر باشه و لايت اسكريپ هم باشه و جنس خوبي باشه آخه دوستم يه مدل خريده بود هر دي وي دي خامي را قبول نميكرد و خيلي هم شانسي رايت ميكرد يا خوب بود يا اصلا ريد نميشد . لطفا بگيد چه مارك و چه مدلي با چه قيمتي .ممنون:eek:ky:

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
من از سامسونگ و پایونر و سونی استفاده کردم به نظرم از همه بهتر Sony قیمتش هم حدود 30 تومنه.

saeedpakmanesh

کاربر
2006-10-16
23
24
اگر می خواهی پول خرج کنی مارک پلکستور به نظر من بهترین دی وی دی رایتر است ولی در سریهای ارزان قیمت مارک لایتون از بقیه یکمی بهتر است

M_javad

کاربر
2009-05-07
2
2
39
تفاوتش اینه که cd و dvd رو میخونه و cd رایت میکنه ولی dvd نمیتونه رایت کنه . ولی dvd رایتر همه این کارهارو انجام میده

hosen546

کاربر
2006-11-17
11
5
از نظر من دی وی دی رایتر hpبهترین هست از لحاظ کیفیت گارنتی 1سال تعویض و در مقام اول به غیر از پلکسور دارد و بقیه مثل سامسونگ و غیرو بهتر است قیمت 33 هزار تومان است

farzad.

کاربر
2007-06-29
57
152
با عرض سلام خدمت اساتید محترم
من فکر میکنم که این قضیه انتخاب بهترین دی وی دی رایتر یه گرفتاری بزرگیه شده و این بخش هم اینقدر شلوغ شده که نتیجه گیری واقعا" مشکل شده.
باور بفرمایید که من در 3 روز 3 بار دی وی دی رایترم رو عوض کردم ولی بازهم نتیجه نگرفتم که مشکلشون بیشتر تو خوندن که هر سی دی رو نمی خونند یا کافی سی دی کوچیکترین خطی داشته باشه که نتونند بخونند.
به همین خاطر می خاستم یه نظر بدم که اگه دوستان ومدیران گرامی صلاح بدانند یه سیستم رای گیری در این بخش ایجاد فرمایید تا اندکی از این سر گردانی کم شود.
من خودم به شخصه از بین رایترهای که داشتم وخریدم بهترین را فراسو میدانم که یک سال پیش خریدم و خدای هر سی دی گذاشتم خونده و به هیچ سی دی حساس نبوده.ولی ظاهرا" دیگه پیدا نمیشه!
امیدوارم که دوستان همکاری بفرمایند:dast:

majid_tech

کاربر
2007-04-04
7
8
با سلام
بنده 1 سال هست تعمیر درایو انجام میدم وبه نظر من سونی آخرشه !!

موفق باشید !

farzad.

کاربر
2007-06-29
57
152
با سلام
بنده 1 سال هست تعمیر درایو انجام میدم وبه نظر من سونی آخرشه !!

موفق باشید !

دوست عزیز اتفاقا" من سونی گرفتم دیدم مشکل داره عوض کردم یه سونی دیگه گرفتم باز هم مشکل داشت پس دادم هنوز موندم چی بگیرم.البته منظورم از مشکل بیشتر ضعیف بودن که کافی سی دی کوچکترین خطی داشته باشه وخونده نشه.
از مدیران ممنون میشم برا رفع سر گردانی یه سیستم رای گیری ایجاد کنند

بالا