كمك برای خريد خودرو

kheyli_ham_khob

کاربر
2009-06-16
47
46
39
سلام

من حدود 9.500.000 تومان پول دلرم و ميخوام يه خودور بخرم .
==================================

از دوستان گرامی خواهشمندم كه منو راهنمايی كنند.

=============================

البته نميدونم درسته يا نه اما نظرتون درمورد : پژو405------- سمند معمولی ------ سمند lx ---- چيه ؟؟

==============================

تشكر از همه

kheyli_ham_khob

کاربر
2009-06-16
47
46
39
پس تو اين سايت كسي نيست كه كمك كنه يا هيچ كس اطلاعاتي درمورد اتومبيل نداره ؟؟؟؟؟؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
ماشين بازها هم بيان جواب بدهند

پس تو اين سايت كسي نيست كه كمك كنه يا هيچ كس اطلاعاتي درمورد اتومبيل نداره ؟؟؟؟؟؟

هم پژو هم سمند....
هر دو دست دو افت قيمت رو كرده و كم ضرر ميكني و بخاي بفروشي سريع پوله
از چه نظر كدام بهتره

براي چه مسير هاي ميخاي
چند نفر؟

من فقط تو اين قيمت چيپ و ماشينهاي باز سازي شده آمريكاي بزرگ رو دوست دارم

ماشين بازها هم بيان جواب بدهند

lbv

کاربر
2009-10-18
3
3
یه مقدار دیگه بزار روش سمند ال ایکس ef7 بگیر و با این پول 405 تمییز گیرت میاد :eek:k::eek:k:

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
سلام دوست من
در مورد خرید ماشین یک اطلاعاتی دارم شاید بدردتون بخوره
این مبلغی که داری ماشین در حد مدل 85تا86 گیرتون می یاد
اگه 405 بگیری بهتره ولیییییییی بهتر از اون این که دوگانه باشه چون مصرفش خیلی بالاست
در مورد سمند معمولی والیکس حتما الیکسش بهتره ولی این دو بعد از گذشت چند سال یک طورایی چون بدنه سنگینی دارن گفته میشه که پایین می یاد یعنی بخاطر سنگینی بدنه نسشت میکنه
دراخر اینکه ماشینی بخر که دوگانه سوز باشه چون دراینده نزدیک دیگه بنزین ازاد میشه

farzad78

کاربر
2008-02-05
10
17
دوست عزیز به نظر من یک پراید صفر بگیر از همه بهتره . . . . فقط ایمنی نداره که اگه خیلی تو جاده باهاش نری هیچ مشکلی نداره . . . . مطمئن باش تا 2 سال هیچ خرجی بجز آب و روغن نداره . . .

من هم سمند داشتم هم پژو . . . . خرجش بسیار زیاده و اگر کارکرده هم باشه که واویلا . .. . . .

بنظرم باید فرهنگ خرید ماشین چند سال کارکرده کم کم ور بیقته . . .

با تشکر

libero

کاربر
2009-05-03
122
303
در حال حاضر من یه پراید دارم و یه پژو 405 ،پرایده انقد دیگه واسم خرج میتراشه که خستم کرده،ماشینم هم صفر خریدم
قطعات پراید ارزون تره ولی دوام کمی دارن،ولی کلا هر ماشینی رو بخوای نو بخری تا دو سال راحتی

kheyli_ham_khob

کاربر
2009-06-16
47
46
39
سلام

به نظر شما پژوپارس مدل 83 را ميشه با 10 ميليون خريد --------

نظرتون درمورد اين خوردو چيه

xlsqbq

Banned
2010-07-28
38
68
به نظر من به حرف اون دوستمون که گفته بود پراید صفر بخر گوش کن ماکسیمم هم 700 تومن خرجش کنی توپ اسپرت میشه
من خودم هم قبلا دودل بودم که 206 بخرم یا پراید تا وقتی که همسایمون یه پارس 85 خرید 11.5 یکسال قبل البته ولی همش تو موتور ماشینن و دارن بهش میرسن منم اونارو که دیدم پراید صفر رو ترجیح دادم الانم راضیم
گور بابای اول تا آخر این مملکت با این ماشینایی که به ما تحمیل میکنن
اگرم هیچ جوره پراید رو نمیپسندی یکم هم به 206 فکر کن میتونی یه خوردش رو که موتورش سالم باشه خیلی ارزون گیر بیاری
آخه هیچ ماشینی به اندازه 206 قیمتش افت نمیکنه
من تقریبا با تمام ماشینای زیر 16 تومن رانندگی کردم مطمئن باش هیچکدوم حس 206 رو نداره
ولی بازم به پراید فکر کن چند تا فوش به ا.ن بده و ...

kheyli_ham_khob

کاربر
2009-06-16
47
46
39
سلام
----
ممنون از دوستانه گلم كه منو راهنمايي ميكنن
-------
راستش هنوز كسي نگفته كه من با 10 ميليون ، ميتونم پارس مدل 83 بخرم يانه ؟؟
=========
خودرويي ميخوام كه بعد از خريد بتونم گازسوزش كنم براي همين 206 نميتونم بخرم هرچند كه واقعا ماشينه خوبيه

==========
دور پرايد و پيكانو كلا خط كشيدم

=======

بالا