كمك در مورد اسكاي استار 2

nikan1

کاربر
2008-01-09
1
2
با سلام من يك كارت اسكاي استار 2 خريده ام كه از همان اول سيگنال دارد ولي موقع سرچ هيچ كانالي نمي آورد. حتي در دانلود آفلاين هم هيچ فايلي دانلود نميكند. با يك كارت ديگر تست كردم جواب گرفتم از لحاظ تنظيمات و كامپيوتر و ديش همه چيز درست است.لطفا كمك كنيد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام من يك كارت اسكاي استار 2 خريده ام كه از همان اول سيگنال دارد ولي موقع سرچ هيچ كانالي نمي آورد. حتي در دانلود آفلاين هم هيچ فايلي دانلود نميكند. با يك كارت ديگر تست كردم جواب گرفتم از لحاظ تنظيمات و كامپيوتر و ديش همه چيز درست است.لطفا كمك كنيد.

دوست عزیز احتمالا مشکل مربوط به تیونر است و باید تیونر تعویض شود موفق باشید

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
تعمير كار مادر برد يا رسيور ماهر مراجه كنيد

اگر از تعميرات سر رشته نداريد
به تعمير كار مادر برد يا رسيور ماهر مراجه كنيد
معمولن يك خازن آسيب ميبينه و با جدا كردن آن از برد درست ميشه

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
با درود ، لطفا" روش راه اندازی اسکای استار 2 رو از اول تا آخر رو برام توضیح بدین؟ چطور میتونم شبکه ها رو سرچ کنم و آپدیت آفلاین کنم و ..... تا الان فقط تونستم کارت رو تو کیسم نصب کنم و درایورش رو نصب کنم که اونم کامل نصب نشده، چون توی Device Manager علامت مثلث زرد رو داره..... متشکرم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود ، لطفا" روش راه اندازی اسکای استار 2 رو از اول تا آخر رو برام توضیح بدین؟ چطور میتونم شبکه ها رو سرچ کنم و آپدیت آفلاین کنم و ..... تا الان فقط تونستم کارت رو تو کیسم نصب کنم و درایورش رو نصب کنم که اونم کامل نصب نشده، چون توی Device Manager علامت مثلث زرد رو داره..... متشکرم
درود
دوست گرامی یک فایل راهما داشتم برای شما قرار دادم بیشتر مطالعه کنید و2تا سرچ همه چیز پیدا میشود اینکار تازه نیست که موردی در اینترنت موجود نباشه

پیوست‌ها

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
Skystar 2

درود
دوست گرامی یک فایل راهما داشتم برای شما قرار دادم بیشتر مطالعه کنید و2تا سرچ همه چیز پیدا میشود اینکار تازه نیست که موردی در اینترنت موجود نباشه
ضمن تشکر عرض شود مشکل بنده توی نصب درایور و نرم افزار ProgDvb هستش .به شکلی که درایوری که دانلود کردم کامل نصب نمیشه و توی ProgDVB هم ، قسمتی برای اسکن و فرکانس دادن نمیبینم. ویندوز 8 قلابی دارم. لطفا" راهنمایی بفرمائید. و آیا SKYSTAR 2 گزینه USals , موتور برای گردان داره؟؟ با سپاس فراوان

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با درود.
متاسفانه skystar 2 قابلیت ساپورت موتور رو نداره.
درایورتون رو از سایت اصلی و با توجه به نوع سیستم عاملتون انتخاب و دانلود کنید.

بالا