با سلام من يك كارت اسكاي استار 2 خريده ام كه از همان اول سيگنال دارد ولي موقع سرچ هيچ كانالي نمي آورد. حتي در دانلود آفلاين هم هيچ فايلي دانلود نميكند. با يك كارت ديگر تست كردم جواب گرفتم از لحاظ تنظيمات و كامپيوتر و ديش همه چيز درست است.لطفا كمك كنيد.
با سلام من اسکای استار 2دارم وجهت یوتل w3را دارم وچه جوری از دانلود افلاین استفاده کنم
درودبا درود ، لطفا" روش راه اندازی اسکای استار 2 رو از اول تا آخر رو برام توضیح بدین؟ چطور میتونم شبکه ها رو سرچ کنم و آپدیت آفلاین کنم و ..... تا الان فقط تونستم کارت رو تو کیسم نصب کنم و درایورش رو نصب کنم که اونم کامل نصب نشده، چون توی Device Manager علامت مثلث زرد رو داره..... متشکرم
ضمن تشکر عرض شود مشکل بنده توی نصب درایور و نرم افزار ProgDvb هستش .به شکلی که درایوری که دانلود کردم کامل نصب نمیشه و توی ProgDVB هم ، قسمتی برای اسکن و فرکانس دادن نمیبینم. ویندوز 8 قلابی دارم. لطفا" راهنمایی بفرمائید. و آیا SKYSTAR 2 گزینه USals , موتور برای گردان داره؟؟ با سپاس فراواندرود
دوست گرامی یک فایل راهما داشتم برای شما قرار دادم بیشتر مطالعه کنید و2تا سرچ همه چیز پیدا میشود اینکار تازه نیست که موردی در اینترنت موجود نباشه