I
Istar-Korea
Guest
سلام دوستان گرامي
سوالات از ما زياد است همين طور نظرات هم متفاوت
لازم دانستم نكاتي را خدمت علاقمندان محصولات آي استار عرض كنم
تعدادي از مشتركين از وضعيت تصوير اين مدل ناراضي هستند و به ما هم زياد اعلام شده با تست هايي كه بنده در اين چند روز انجام دادم متوجه شدم سازگاري و كيفيت تصاوير در بعضي تلويزيون ها فرق ميكند .
برندهايي كه معرفي ميكنم به ترتيب از نظر كيفيت تصوير عالي ميباشد
LCD
Sony ( اصلي فول اچ دي ) : تستي كه من بر روي كانال هاي معمولي و Hd كردم كيفيت بسيار عالي بود و هيچ ايرادي نميتوان گرفت .
LG ( فول اچ دي ) : وضعيت تصوير بر روي كانال هاي معمولي و Hd فوق العاده بود
Samsung ( فول اچ دي ) : وضعيت تصوير بر روي كانال هاي معمولي و Hd خوب بود
در برندهايي از جمله پاناسونيك ( پلاسما) كيفيت بر روي كانال هاي معمولي اصلا خوب نبود و به قول دوستان تصوير مات است
ما اين مسئله را با تيم ساپورت در ميان گذاشتيم به اميد خدا در ورژن هاي بعدي شاهد كيفيت بهتر و سازگاري بهتر خواهيم بود
مسئله آخر در رابطه با نداشتن تنظيمات تصوير ( OSD ) است در يكي دو ورژن بعدي اين قسمت اضافه خواهد شد
اين پست فقط در جريان گذاشتن شما مشتركين عزيز بود .
موفق باشيد
سوالات از ما زياد است همين طور نظرات هم متفاوت
لازم دانستم نكاتي را خدمت علاقمندان محصولات آي استار عرض كنم
تعدادي از مشتركين از وضعيت تصوير اين مدل ناراضي هستند و به ما هم زياد اعلام شده با تست هايي كه بنده در اين چند روز انجام دادم متوجه شدم سازگاري و كيفيت تصاوير در بعضي تلويزيون ها فرق ميكند .
برندهايي كه معرفي ميكنم به ترتيب از نظر كيفيت تصوير عالي ميباشد
LCD
Sony ( اصلي فول اچ دي ) : تستي كه من بر روي كانال هاي معمولي و Hd كردم كيفيت بسيار عالي بود و هيچ ايرادي نميتوان گرفت .
LG ( فول اچ دي ) : وضعيت تصوير بر روي كانال هاي معمولي و Hd فوق العاده بود
Samsung ( فول اچ دي ) : وضعيت تصوير بر روي كانال هاي معمولي و Hd خوب بود
در برندهايي از جمله پاناسونيك ( پلاسما) كيفيت بر روي كانال هاي معمولي اصلا خوب نبود و به قول دوستان تصوير مات است
ما اين مسئله را با تيم ساپورت در ميان گذاشتيم به اميد خدا در ورژن هاي بعدي شاهد كيفيت بهتر و سازگاري بهتر خواهيم بود
مسئله آخر در رابطه با نداشتن تنظيمات تصوير ( OSD ) است در يكي دو ورژن بعدي اين قسمت اضافه خواهد شد
اين پست فقط در جريان گذاشتن شما مشتركين عزيز بود .
موفق باشيد