كيفيت شرينگ رسيورهاي Istar با وايمكس ايرانسل

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

I

Istar-Korea

Guest
سلام دوستان گرامي
با توجه به سوالاتي كه از ما شده بود در رابطه با راه اندازي شرينگ با وايمكس ايرانسل
لازم دانستيم توضيحاتي را خدمت شما دوستان اعلام كنيم
دوستان از ما سوال كرده بودند آيا با وايمكس ايرانسل ميتوان شرينگ راه اندازي كرد
پاسخ : بله . با وايمكس ايرانسل به راحتي ميتوانيد شرينگ راه اندازي كنيد .
سوال بعدي با اين عنوان بود كه آيا سرعت اينترنت ( وايمكس ) تاثيري در شرينگ دارد يا نه
پاسخ : بله . صد در صد بايد سرعت وايمكس بالا باشد تا كيفيت بهتري در بازگشايي كانال ها
داشته باشيد ( با سرعت 128 تست شده متاسفانه پكيج اسكاي با فريز شديد باز ميشود . ساير پكيج ها تقريبا كيفيت خوبي دارد ولي پيشنهاد ميشود سرعت وايمكس خود را ارتقا دهيد )
سوال آخر اين بود كه آيا راه اندازي شرينگ با وايمكس مانند Adsl ميباشد
پاسخ : بله . يه كابل ارتباطي از لن رسيور به مودم وايمكس متصل ميشود و از قسمت Ip Setting اتومات آيپي زده شود تا ايپي و مشخصات كامل به رسيور تعريف شود .

موفق باشيد

sina1527

کاربر
2009-07-08
78
197
به نظر من مشکل فریز اسکای هیچ ربطی به سرعت 128 خط وایمکس ندارد.به دلیل سرعت بالای تعویض کد توسط شبکه های اسکای دستگاه قادر به همراهی نمیباشد در نتیجه با فریز مواجه میشوید.شک نکنید اگر اینترنت 1 گیگ هم داشته باشید همین مشکل رو با این دستگاهها خواهید داشت.

ardalan-iran

کاربر
2010-07-07
10
13
سلام مودم وایمکس بنده usb است لطف کنید راهنمایی کنید طریقه راه اندازی را با سپاس

roa1

کاربر
2008-06-25
20
26
آقا یکی نیست به این آقای نماینده شرکت حالی کنه فریزر اسکای زیاده 512 یا 256 نداره . زور میزنه فقط میگه سرعت شما کمه ، شرکت که داره ساپورت میکنه ،بگید درست ساپورت کنه دیگه ،ما که توی کره زندگی نمیکنیم ،سرعت ماهم یک شصت و چهارم کره هم نیست ،درآمدمون هم همینطور ،پس بگید با خریداراتون مچ بشید .حداقل توی همین سال اول شرینگ . توی کشور ما که هرجنسی تولید بشه ما مجبوریم لال و خفه بشیم ، بدبختی رو ببینید که یک شرکت خارجی اومده داره به ما سرویس میده . تا صدای ما به اونا برسه فکر کنم یک سال شرینگ مجانی رفته پی کارش .

arash558

کاربر
2009-09-20
39
118
34
آقا یکی نیست به این آقای نماینده شرکت حالی کنه فریزر اسکای زیاده 512 یا 256 نداره . زور میزنه فقط میگه سرعت شما کمه ، شرکت که داره ساپورت میکنه ،بگید درست ساپورت کنه دیگه ،ما که توی کره زندگی نمیکنیم ،سرعت ماهم یک شصت و چهارم کره هم نیست ،درآمدمون هم همینطور ،پس بگید با خریداراتون مچ بشید .حداقل توی همین سال اول شرینگ . توی کشور ما که هرجنسی تولید بشه ما مجبوریم لال و خفه بشیم ، بدبختی رو ببینید که یک شرکت خارجی اومده داره به ما سرویس میده . تا صدای ما به اونا برسه فکر کنم یک سال شرینگ مجانی رفته پی کارش .

خیلی ببخشید ولی دوست عزیز کسی نیست متوجه شما بکنه که شما بهترین اکانت سی سی کم هم که بخری باز روی اسکای فیریز داری این دستگاه 98 رو خودم تست کردم خیلی خوب بود قبلش خیلی بدی شنیده بودم ولی بعدش دیدم هیچ مشکلی جز قفل گزاری روی شبکه ها نداشت

و به این نتیجه رسسیدم کسی که از این چیزا به صورت مبتدی چیزهایی بلده نباید نظر بده و بقیه گمراه کنه
توجه داشته باش یکسال اکانت سی سی کم 116 هزار میشه !

ardalan-iran

کاربر
2010-07-07
10
13
سلام یکی نیست در مورد مودم usbوایمکس و روش اتصال ان به رسیور ای استار x98راهنمایی کنه

karimmoradlo

کاربر
2010-11-25
1
0
باسلام من ازdil upاستفاده ميكنم باسرعت40كانالهابازند بعضي وقتها بافريز همراه هست

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
یکی هم جواد ما رو بده من توی چندتا سایت دیدم که رسیور آی استار بدلیل کپی برداری از رسیور تایگر دیگر ساپورت نرم افزاری نمی شود

بالا