لطفا پیرامون بحث دانلود آفلاین راهنمایی کنید

ramtin_d

کاربر
2009-07-03
2
0
با سلام
از همه دوستانی که متخصص هستند درخواست کمک دارم
چون سیستم تلفن خونه به اینترنت دی اس ال وصل نمیشه مجبورم که از اینترنت افلاین استفاده کنم
1 - میخوام فقط فیلم دانلود کنم و عکسهای با کیفیت بالا ( jpg . psd )
آیا دوستانی که توی این کار هستند تا حلا عکهای با کیفیت بالا دانلود داشتند ؟
2- فیلمهای divx - HD - DVD رو شماها دریافت کردین مثلا فیلمهای روز ( wanted (؟
3- نرم افزارهای روز رو هم میشه گرفت ؟؟؟
4- یه سئوال پیش میاد مگه شما نمیگین که دریافت تا دو مگ در ثانیه خوب یه سئوالی مطرح میشه
ببینین وقتی یه نفر میاد با دی اس ال مثلا 128 کیلوبایت دانلود میکنه سرعتش ترانسفریتش بصورت استاندارد باید 8کیلو باشه !! خوب ؟ حالا هر وقت این شخص میاد یک فایلی با حجمی معادل 100 مگ رو میگیره باید زمان تقریبی دنلودش حدود 133 دقیقه میخوام با این فرض مثال یک معما رو حل کنید آیا ما هم باید همین 133 دقیقه رو طی کنیم و یا این که زودتر از اون شخص که داره فایل رو با دی اس ال میگیره دریافت میکنیم آخه یه جوری عد و ارقام با هم نمیخونه و این که اگه مثلا اون شخص در طی دانلود پشیمون بشه و یا برقش بره و ویا هرنو مشکلی پیش بیاد برای ما چه تاثیری داره ؟
یه جایی خوندم اگه آی پی سایت رو داخل یک فایلی بزارریم و داخل پوشه این کارته بزاریم میتونیم بدون نیاز به سند اطلاعات از تلفن و اکانت همون سایت رو افلاین بگیریم همچین کاری ممکنه؟؟
5- بهترین نوع کارتهای موجود چی هست با این مشخصات که بتونه هم اینترنت بگیره و هم این که هر روز برایش فایل برای باز کردن کانالها اماده بشه منظورم همون آپگرید هستش .
6-من یه کارتی رو میخوام که تا حداقل 3-4 سال دیگه منو ساپورت کنه و کانالهای چ در رو هم باز کنه زیر صد تومن هم باشه .
7- اسکای 206 کارت خوبیه یا نه؟؟؟
8- چه کارتهایی واسشون هر روز پلاگین ساخته میشه که کانالهای خوب و کارتی رو باز کنند ؟
9-یه سئوال گفته شده یه سری از فرکانسهایی که روی عرب هستند براید انلود استفاده میشه آیا میشه از اون جهت عرب هم فیلم نگاه کرد و هم دانلود داشته باشیم یعنی منظورم اینه که اگه من عرب ست رو بخوام فقط فیلم ببینم آیا باید یه ال ان بی دیگه هم بزنم و همون عرب رو داشته باشم تا فایل دانلود کنم ؟
10 - کلا این کارتها میتونن با سویچر و دو تا جهت ارتباط داشته باشند ؟ که مثلا من دوتا جهت داشته باشم ؟
یعنی هم هاتبرد و هم عرب ست رو ببینم ؟؟ امکانش هست ؟؟
خیلی خیلی سپاسگذرم
باشتکر از شما

بالا