لیست چیده شده کانال براي رسيورهاي SR-X97usb-SR-X95usb-titinum

ali@5361

کاربر
2008-04-22
141
417
با سلام لطفا توضیح دهید این فایل چکاری انجام می دهد و چه فایده ای دارد
با تشکر

دوست عزیز این فایل لیست کانالهای چیده شده هست که دوستان نشستن زحمتش کشیدن و شبکه ها رو به ترتیب کردن و با فلش مموری یه بکاپ ازش گرفتن برا کسایی که بلد نیستن یا حوصله ترتیب کردن کانال رو ندارن که اگه رو دستگاه بریزی لیست کانالهات ترتیب میشه

amin202020

کاربر
2010-03-18
18
44
با سلام
دوستان من یه سوال دارم میخوام بدونم این لیست آماده رو اگه به دستگاهی بدیم که ورژن نرم افزاری دستگاه با دستگاهی که لیست ازش گرفته شده متفاوت باشه مشکلی پیش نمیاد ؟
با تشکر قبلی .

amin202020

کاربر
2010-03-18
18
44
سلام
من لیست کانالهای چیده شده واسه جهت ترکست و اینتلست رو میخوام . البته جدیدترین رو می خوام . ممنون میشم اگه از دوستانی که واسشون مقدور هست واسم قرار بدن . در ضمن مدل دستگاه هم starsat SR-X95usb titanium هستش .

raza122

کاربر
2011-03-28
91
253
با عرض پوزش از دوستان و اینکه میدانم اینجا جاش نیست کسی از دوستان برنامه استارست سوپر سی یو 2000 دارد منوی رسیور بالا نمی اید.

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
با عرض پوزش از دوستان و اینکه میدانم اینجا جاش نیست کسی از دوستان برنامه استارست سوپر سی یو 2000 دارد منوی رسیور بالا نمی اید.

برای درخواست خود در بخش مربوطه یک تایپیک باز میکردید

GodFather

کاربر
2011-03-19
32
64
40
HDMi

ببخشيد كه اينجا مطرح ميكنم.تاپيك پرسش و پاسخ قفل شده.
آيا اين مدلها خروجي HDMi دارن؟من يه مدلي از استارست ميخوام كه خروجي اچ دي داشته باشه به LED وصل كنم.

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
ببخشيد كه اينجا مطرح ميكنم.تاپيك پرسش و پاسخ قفل شده.
آيا اين مدلها خروجي HDMi دارن؟من يه مدلي از استارست ميخوام كه خروجي اچ دي داشته باشه به LED وصل كنم.
بله دوست من این مدلها hdmi دارن

GodFather

کاربر
2011-03-19
32
64
40
دوستان من ديشب يه X97 Titanium خريدم.ليست كانالهاي استاني(اينتل ست)،هاتبرد و نايلست رو ميخوام.
متوجه نميشم توي اين تاپيك كدوم رو بايد دانلود و استفاده كنم.
ممنون ميشم زودتر پاسخم رو بدين.

GodFather

کاربر
2011-03-19
32
64
40
درود بر همه ي عزيزان.
دوستان همونطور كه گفتم من يه رسيور 550 دارم و يه دونه 97 تيتانيوم هم خريدم.روي 550 كانالهاي استاني(اينتل ست 902) و هاتبرد و نايلست رو دارم.
اما حالا همون كابلي كه از ال ان بي اومده رو از پشت 550 در ميارم ميزنم به 97تيتانيوم اما فقط هاتبرد سيگنال ميده.(البته با استفاده از ليستهاي همين تاپيك).
فكر ميكنم بايد ورژن رسيور اون كسي كه بكاپ گرفته از ليست كانالهاش با مال من يكي باشه.آره؟من نسخه ي نرم افزار رسيورم 2 هستش.حالا نايل ست رو سيگنال ميده كه دستي پيدا كنم اما استاني رو اصلاً راه نميده.در حالي كه روي 550 توپ جواب ميده.
ميشه لطفاً يكي از دوستاني كه خودش يا دوستانش StarSat SR-X97 Titanium HD دارن يه بكاپ از ليست كانالهاشون(اينتل ست،هاتبرد و نايل ست) بذارن واسم و ضمناً نسخه ي نرم افزار رسيورشون رو هم ذكر كنن كه منم برم رو همون نسخه؟آخه 550 رو دادم به عموم و الان خودم موندم دربدر.
حتي رو كانال يابي اتوماتيكم كه ميذارمش استاني اصلاً نمياد.

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
درود بر همه ي عزيزان.
دوستان همونطور كه گفتم من يه رسيور 550 دارم و يه دونه 97 تيتانيوم هم خريدم.روي 550 كانالهاي استاني(اينتل ست 902) و هاتبرد و نايلست رو دارم.
اما حالا همون كابلي كه از ال ان بي اومده رو از پشت 550 در ميارم ميزنم به 97تيتانيوم اما فقط هاتبرد سيگنال ميده.(البته با استفاده از ليستهاي همين تاپيك).
فكر ميكنم بايد ورژن رسيور اون كسي كه بكاپ گرفته از ليست كانالهاش با مال من يكي باشه.آره؟من نسخه ي نرم افزار رسيورم 2 هستش.حالا نايل ست رو سيگنال ميده كه دستي پيدا كنم اما استاني رو اصلاً راه نميده.در حالي كه روي 550 توپ جواب ميده.
ميشه لطفاً يكي از دوستاني كه خودش يا دوستانش starsat sr-x97 titanium hd دارن يه بكاپ از ليست كانالهاشون(اينتل ست،هاتبرد و نايل ست) بذارن واسم و ضمناً نسخه ي نرم افزار رسيورشون رو هم ذكر كنن كه منم برم رو همون نسخه؟آخه 550 رو دادم به عموم و الان خودم موندم دربدر.
حتي رو كانال يابي اتوماتيكم كه ميذارمش استاني اصلاً نمياد.
درود کاربر گرامی لیست کانال مشکلی ندارد شما باید در قسمت تنظیمات سوییچ بروید و با توجه به سوییچر به رسیور شماره گذاری کنید مثلا هاتبرد میشه lnb1

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
عليرضا جان درست متوجه نشدم.از تعداد ارسالهام مشخصه كه تازه كارم.ميشه يه مقدار بيشتر توضيح بدي.ممنون ميشم.
درود ببینید شما اصلا نیازی به لیست ندارید با توجه یه سوییچر خودتان باید تنظیمات سوییچ را در رسیور اعمال کنید برای این کار به منو برو و گزینه نصب را بزن بعد از آن به قسمت antena setting برو حالا در این قسمت باید به رسیور سوییچ کنی مثلا اگر هاتبرد شما سوییچ شماره 1 میباشد باید در رسیور شماره 1 یا a بدهید و ما بقی جهت ها به همین شکل می روید

بالا