ماندن رو چراغ ابی رسیور مدیااستار 1000 Bugatti

aylen2006

کاربر
2013-07-02
110
95
یسیور تو برق بزنی فقط چراغ ابی روشن میشه
3.3 ولت ایسی فلش اوکی
1.2 اوکی
ولتاژ 3.3 اوکی
مشکل چی هست
برنامه فلش بش بزنم بنظرتون

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
[h=2]ماندن رو چراغ ابی رسیور مدیااستار 1000 Bugatti[/h]دوستان من هم دقیقا این مشکل را دارم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
photo_2022-05-03_14-21-06.jpgphoto_2022-05-03_14-19-05.jpgphoto_2022-05-03_14-21-12.jpgخدمت استاد عزیز
روی چراغ ابی مونده فلش هم شده مشکل هنوز پابرجاست
mdia star 990 bogati
ولتاژ تغذیه 20 ولت 15ولت 5ولت فیکس ok
ولتاژ سه پایه های ایسی 3.3 ok

photo_2022-05-03_14-19-05.jpg

photo_2022-05-03_14-21-06.jpg

photo_2022-05-03_14-21-12.jpg

آخرین ویرایش:

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
اساتید کسی نیست جوابگو باشه دستگاه رو دستم مونده مال مشتری
یه راهنمایی هم بفرمایید شماره ایسی کدوم یکی حساب میشه تو تصویر ارسالی ایسی؟
به نظراساتید این ایسی رو میتونم جایگزین کنم من احساس میکنم مشکل از خود ایسی باشه تمام ولتاژها نرمال و طبیعی
آی‌سي 25q32 یک حافظه فلش با ظرفیت 32 مگابیت ایت که براي گيرنده ديجيتال مناسب می‌باشد.

آخرین ویرایش:

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
دلمون خوشه پول اشتراک دادیم مثلا مشکلات رو مطرح کنیم جوابگو باشید ..پستهامون اندازه یه خیار هم قابل توجه نیست اساتید خیلی دوست دارن که ما ظاهرا التماس کنیم وزجه بزنیم اقا نمیتونید جواب گو مردم باشید سایت رو رایگان کنید و مسولیت رو از سرتون باز کنید والا....صد رحمت به شهر زامبی زده سایت ارواح شده انگارهیچ مسولی انلاین نیست جوابگو باشه...ولی موقع اتمام اشتراک میرسه دوسوت ادم رو هول میدن بیرون ...

آخرین ویرایش:

مهدی مرندی

مدیر بخش استار مکس
2013-07-12
361
1,007
44
اساتید کسی نیست جوابگو باشه دستگاه رو دستم مونده مال مشتری
یه راهنمایی هم بفرمایید شماره ایسی کدوم یکی حساب میشه تو تصویر ارسالی ایسی؟
به نظراساتید این ایسی رو میتونم جایگزین کنم من احساس میکنم مشکل از خود ایسی باشه تمام ولتاژها نرمال و طبیعی
آی‌سي 25q32 یک حافظه فلش با ظرفیت 32 مگابیت ایت که براي گيرنده ديجيتال مناسب می‌باشد.
دلمون خوشه پول اشتراک دادیم مثلا مشکلات رو مطرح کنیم جوابگو باشید ..پستهامون اندازه یه خیار هم قابل توجه نیست اساتید خیلی دوست دارن که ما ظاهرا التماس کنیم وزجه بزنیم اقا نمیتونید جواب گو مردم باشید سایت رو رایگان کنید و مسولیت رو از سرتون باز کنید والا....صد رحمت به شهر زامبی زده سایت ارواح شده انگارهیچ مسولی انلاین نیست جوابگو باشه...ولی موقع اتمام اشتراک میرسه دوسوت ادم رو هول میدن بیرون ...

درود دوست همکارم
1.به امکان زیاد مشکل از سی پی یو هست...(تست کنید ببینید بیش از حد داغ نمیکنه)و(ولتازهای سیپیو را تست کنید)
2.ببینید شما کمتر و شاید نباشه سایتی که این حجم فایل فلش و یا نرم افزار داشته باشه
و اون هزینه برا مدیریت سایت نه سودی داره و نه چیزی فقط اون هزینه برا هاست و نگهداری
سایت هست و اگه میبینید مدیران چیزی نمیگن نمیخوان الکی شما رو راهنمایی کنن
و یه چیزهای روتین بگن ....

آخرین ویرایش:

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
درود بر شما

دوست گرامی اینجور که من متوجه شدم شما تعمیرکار نیستین و وقتی تعمیرکار نباشید راهنمایی کردن سخته

بهتره یا دستگاه رو برای تعمیر به تعمیرکار بدین یا حداقل یک مدت جایی مشغول به کار بشین بعد خودتون اقدام به تعمیر کنید

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
عزیز برادر ...
شما استاد شما بزرگ تعمیرکار کشور من مبتدی......متوجه عرض بنده نشدید من راهنمایی خواستم اگر خودم تعمیرکاربودم چه کاری که ازشما کمک بخوام وادعایی هم دراین کارندارم متواضعانه توسط ارسالی خواهشمند شدم برسی کنید وایراد کار رو بفرمایید ...الان نمیخواد زحمت بکشید یکی ازپینهای ترانسیتور اس امی کتار ایسی ولتاژ 1/10 رو نداشت موقتا سیم کشی منظورم جامپ فغلا سیستم احیا شد تراسیتور و تهیه کنم تعویض کنم.........ولی خواهشن اگه زحمتی نبود وانلاین بودید حداقل یه شکلک تو پاسخ پست مافقرا عنایت کنید تا ما مبتدیها هم احساس کنیم وجود
خارجی درسایت داریم

:boos::dast:

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
عزیز برادر ...
شما استاد شما بزرگ تعمیرکار کشور من مبتدی......متوجه عرض بنده نشدید من راهنمایی خواستم اگر خودم تعمیرکاربودم چه کاری که ازشما کمک بخوام وادعایی هم دراین کارندارم متواضعانه توسط ارسالی خواهشمند شدم برسی کنید وایراد کار رو بفرمایید ...الان نمیخواد زحمت بکشید یکی ازپینهای ترانسیتور اس امی کتار ایسی ولتاژ 1/10 رو نداشت موقتا سیم کشی منظورم جامپ فغلا سیستم احیا شد تراسیتور و تهیه کنم تعویض کنم.........ولی خواهشن اگه زحمتی نبود وانلاین بودید حداقل یه شکلک تو پاسخ پست مافقرا عنایت کنید تا ما مبتدیها هم احساس کنیم وجود
خارجی درسایت داریم

:boos::dast:

درود :

دوست خوب امید رنجشخاطر نشدید دوستان اساتید بخاطر سوالات قایم باشک شما متوجه میشین که تعمیر کار نیستید

این ترانزیستور بقول شما که سیمکشی کردید حتماً لوکیشن داره و تغذیه حد اقل یک قطعه ای در رسیوره

ممکنه لوکیشن و تغذیه کدام قطعه و یا قطعه ها هست بفرمایید ما هم استفاده کنیم ممون؟

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
من کی گفتم تعمیر کار هستم .....4 ..5.. ماهی است دارم دوره ویدیویی اموزشی الکترونیک پیشرفته رو میبنم وتابه حالا تونستم ده پونزده تایی ازریسورها و گیرنده ها رو در حد اموزش خودم تعمییر وراه اندازی کنم وهیچ ادعایی هم ندارم من عاشق الکترونیک هستم و از پپیشرفت کارم راضییم والحمدالله تاامروز با عنایت خدا و تدریس فوق العاده استاد و سرور بزرگم مهنس محمدی پیشرفت قابل توجهی داشتم.....
واکرکسی تمایل داشت به صورت کارگاهی وحرفه اییی دورها روببینه این وب سایتشونه بد نیست سری بزنید تمام دورهای الکترونیک رو امبتدی تتا کاملا حرفه ایی شدن ررو داره شهریه مناسبی رو هم داره
در این تشریح کنم که بنده حقیر با داشتن 4کلاس ابتدایی وسواد خیلیی کم بهره زیادی بردم......:blow::blow::a42IRSAT:

https://clientwebserver.ir/product/advance-electronic-tutorial

آخرین ویرایش:
بالا