اساتید کسی نیست جوابگو باشه دستگاه رو دستم مونده مال مشتری
یه راهنمایی هم بفرمایید شماره ایسی کدوم یکی حساب میشه تو تصویر ارسالی ایسی؟
به نظراساتید این ایسی رو میتونم جایگزین کنم من احساس میکنم مشکل از خود ایسی باشه تمام ولتاژها نرمال و طبیعی
آیسي 25q32 یک حافظه فلش با ظرفیت 32 مگابیت ایت که براي گيرنده ديجيتال مناسب میباشد.
دلمون خوشه پول اشتراک دادیم مثلا مشکلات رو مطرح کنیم جوابگو باشید ..پستهامون اندازه یه خیار هم قابل توجه نیست اساتید خیلی دوست دارن که ما ظاهرا التماس کنیم وزجه بزنیم اقا نمیتونید جواب گو مردم باشید سایت رو رایگان کنید و مسولیت رو از سرتون باز کنید والا....صد رحمت به شهر زامبی زده سایت ارواح شده انگارهیچ مسولی انلاین نیست جوابگو باشه...ولی موقع اتمام اشتراک میرسه دوسوت ادم رو هول میدن بیرون ...
عزیز برادر ...
شما استاد شما بزرگ تعمیرکار کشور من مبتدی......متوجه عرض بنده نشدید من راهنمایی خواستم اگر خودم تعمیرکاربودم چه کاری که ازشما کمک بخوام وادعایی هم دراین کارندارم متواضعانه توسط ارسالی خواهشمند شدم برسی کنید وایراد کار رو بفرمایید ...الان نمیخواد زحمت بکشید یکی ازپینهای ترانسیتور اس امی کتار ایسی ولتاژ 1/10 رو نداشت موقتا سیم کشی منظورم جامپ فغلا سیستم احیا شد تراسیتور و تهیه کنم تعویض کنم.........ولی خواهشن اگه زحمتی نبود وانلاین بودید حداقل یه شکلک تو پاسخ پست مافقرا عنایت کنید تا ما مبتدیها هم احساس کنیم وجود
خارجی درسایت داریم
:boos::dast: