ما با دانگلهای میکرو 2 صفحه سیاه چکار کنیم ؟؟؟؟؟

nsahzabi

کاربر
2010-01-08
58
159
باسلام خدمت استاد مون
من اين روش رو هم امتحان كردم ولي بازم مثل قبل فقط علامتهاي <<<<<< حركت ميكنه و بس .(قبل از اينكه به برق وصل كنم <<<< شروع به حركت ميكنه ) ديگه هيچ اتفاقي رخ نميده .تازه فهميدم كه اين اتفاق حتي اگه دانگل به برق و كامپيوتر هم وصل نباشه يعني خود لودر خالي رو اجرا ميكنم بازم صورت ميگيره . بنظر شما ممكنه كامپيوترم براي اينكار آماده نباشه ؟
ولي قبلا با همين ويندوز وهمين دانگل آپگريد رو انجام دادم !

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
دوست عزيز بايد حركت كنه وقتي حركت كرد دانگل
رو به برق برن بعدا ببين پايين كادر ابي پر ميشه يانه
اگرپرشد خوب مشكلت حل ميشه وگرنه اعلام كن

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز من بعد از برنامه ریزی دانگل بالا میاد با کنترل هم خواموش میکنم ولی باز هم که به برق میزنم صفحه سیاه میشود

مشکل اینه دوست عزیز

دوست عزیز اگر نرم افزار 2.30 استفاده کنید بعد از خاموش و روشن شدن صفحه سیاه می شود بهتر از نرم افزار قبلی استفاده کنید در ضمن نرم افزار 2.30 فعلا کارایی ندارد

hasa2005

کاربر
2006-10-04
225
1,074
باسلام من باتمام روشها امتحان کردم به غیر از سه تا دانگل بقیه رو راه انداختم برای این سه تا موندم چکار کنم اگه راهی هست وکسی میدونه بگه تمام راههای اراعه شده را امتحان کردم بی فایده بود و اگه باید ایسی فلش عوض بشه روش تعویض واینکه ایسی باید پر شده یا خالی رو میکرو بزاریم وایا ایسی در بازار پرشده هست راهنمایی کنید ممنون میشم در ضمن این دانگلها همه شون فایل دریافت میکنند فقط همون مشکل واگیر همه میکروباکس2 بالا نمیاد یا صفحه سیاه است

jafar_klk

کاربر
2010-06-09
140
611
باسلام من باتمام روشها امتحان کردم به غیر از سه تا دانگل بقیه رو راه انداختم برای این سه تا موندم چکار کنم اگه راهی هست وکسی میدونه بگه تمام راههای اراعه شده را امتحان کردم بی فایده بود و اگه باید ایسی فلش عوض بشه روش تعویض واینکه ایسی باید پر شده یا خالی رو میکرو بزاریم وایا ایسی در بازار پرشده هست راهنمایی کنید ممنون میشم در ضمن این دانگلها همه شون فایل دریافت میکنند فقط همون مشکل واگیر همه میکروباکس2 بالا نمیاد یا صفحه سیاه است

با سلا م

من هم مثل شما هر نرم افزارو هر کاری را که دوستان پیشنهاد کر ده بودند امتحان کرد م ولی متا سفانه سه تا از دانگل ها درست نشد

در هر صورت نزد تعمیر کا ر بردم او گفت با دستگاه ایسی فلاش را خار ج کرده و انها را خالی کرده و دوبار ه پرگرام می کنم و به گفته

او این کار انجام شد و همه اون سه دانگل درست شد و برای هر کدام 6000 تومان گرفت به هر حال درست شد .

nsahzabi

کاربر
2010-01-08
58
159
باسلام و تشكر
من ويندوز كامپيوتر رو از نو عوض كردم وموفق شدم اينكار رو انجام بدم تمام مراحل رو طبق آموزش موجود .
ولي متاسفانه ريموت دستگاه كار نكرد كه قبل از قطع كردن برق اول با ريموت خاموش كنم .كه نتيجتا دوباره صفحه سياه شد !حالا بنظر شما بايد چكار كنم ؟ممكنه توي اين گير و دار سنسور گيرنده دستگاه خراب شده باشه ؟چون قبل از اين سالم بوده؟!خود ريموت رو با دوربين موبايل تست كردم سالمه .

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
باسلام و تشكر
من ويندوز كامپيوتر رو از نو عوض كردم وموفق شدم اينكار رو انجام بدم تمام مراحل رو طبق آموزش موجود .
ولي متاسفانه ريموت دستگاه كار نكرد كه قبل از قطع كردن برق اول با ريموت خاموش كنم .كه نتيجتا دوباره صفحه سياه شد !حالا بنظر شما بايد چكار كنم ؟ممكنه توي اين گير و دار سنسور گيرنده دستگاه خراب شده باشه ؟چون قبل از اين سالم بوده؟!خود ريموت رو با دوربين موبايل تست كردم سالمه .
سلام.
منم با مشكل شما مواجه شدم و بعد از آپگريد دانگل با كنترل خاموش نميشد.حتي سه دفعه امتحان كردم.خاموش نشد كه نشد و از برق كشيدم و متعاقبا دوباره مشكل صفحه سياه پديد اومد.

sat2020

کاربر
2008-10-28
196
387
این دانگل روبندازین دوردانگل**** بگیرید راحت بشید من پارسال مشکل شماروداشتم2ماه الاف شدم پیش تمام تعمیرکارهارفتم نتیجه نداد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

en.ghg

کاربر
2009-05-16
111
341
58
سلام و درود

ببینید دوستان بهتره فعلا از نرم افزار ۲.۲۰ و یا ۲.۲۸ و از اینتل ست استفاده کنید تا بلکه بعدا وضعیت بهتر شود ........ در ضمن نرم افزار ۲.۳۰ که نیاز به کنترل برای استندبای دارد , چند روزیه که قطع می باشد : پس ان را به دانگل انتقال ندهید .

دوستان عزیز به لینک زیر بروید و پست شماره یک رو مطالعه و pdf اموزشی و mx fix رو دانلود بفرمایید :

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=53677

والله بالله اگر طبق pdf مراحل رو به ترتیب بروید .......باید........باید.........حتما جواب بدهد . در غیر اینصورت مشکل سخت افزاریه و باید قطعه ای سی نو تهیه بفرمایید .

موفق و موید باشید

بدرود​

hasa2005

کاربر
2006-10-04
225
1,074
دوستان به نظر من که حدودا بیست سالی هست که از امدن اولین دستگاههای انالوگ به بازار دارم در زمینه رسیور فعالیت میکنم رشته ام الکترونیک است تعمیرگاه تلویزیون ولوازم الکترونیک دارم دستگاههای میکرو خیلی خوب طراحی وساخته شده اند اما نه برای مدت زمان طولانی وچند سال نرم افزارهای منتشر شده اخیر برای از کار انداختن تعدادزیادی حدود 90درصد از دانگلها منتشر شده ونرم افزاری که شرینگ را برقرار کند دیگر منتشر نخواهد شد به این زودیها چون گفته میشود فلش وحافظه میکرو 1و2 انقدر جا ندارن که نرم افزارهای حجیم جدید را درخود براحتی جای دهند به همین دلیل میکروها ی موجود در بازار دیگر قابل استفاده نمیباشند حتی با تعویض ایسی وقطعه رسیورهای قدیم را بیاد اورید که اخرین نرم افزارها انها را هم از کا میانداخت و یا هنگ میکرد مجبور بودیم جی تگ کنیم ونرم افزار قدیمیتر بزنیم ودر نهایت نسل جدید ان را تهیه میکردیم حالا هم من وخیلی ها مثل من تمام تلاشمان را کردیم تا این میکروهای روی دستمان مانده را هر جور شده روبراه کنیم که شرینگ بر قرار بشه وبدیم به مشتری اما درنهایت به این مطلب رسیدم دیگر با این میکروها شرینگ بر قرار نمیشود وهیچ کس نمی تواند خلاف ان را ثابت کندباید مشتریها را قانع کرد دیگر این میکروها قابل استفاده نیست وبرای چند نفرشان رسیور که هم دانگل هوایی هم شرینگ اینترنتی دارد دادم رفتند راضی هم هستند قیمت این نوع هم خیلی مناسب است دیگر اسم میکرو راهم از ذهنم بیرون کردم و خودم ومشتری را درگیر این مقوله نمیکنم دوستان خودتان راعلاف نکنید من که راهش را پیدا کردم شما هم به نظر من همین کار را بکنید به امید امدن نرم افزار نمانید که نرم افزاری که بتواند شرینگ را برقرار کند دیگر منتشر نخواهد شد ممنون از صبر وحوصله شما

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
دوستان به نظر من که حدودا بیست سالی هست که از امدن اولین دستگاههای انالوگ به بازار دارم در زمینه رسیور فعالیت میکنم رشته ام الکترونیک است تعمیرگاه تلویزیون ولوازم الکترونیک دارم دستگاههای میکرو خیلی خوب طراحی وساخته شده اند اما نه برای مدت زمان طولانی وچند سال نرم افزارهای منتشر شده اخیر برای از کار انداختن تعدادزیادی حدود 90درصد از دانگلها منتشر شده ونرم افزاری که شرینگ را برقرار کند دیگر منتشر نخواهد شد به این زودیها چون گفته میشود فلش وحافظه میکرو 1و2 انقدر جا ندارن که نرم افزارهای حجیم جدید را درخود براحتی جای دهند به همین دلیل میکروها ی موجود در بازار دیگر قابل استفاده نمیباشند حتی با تعویض ایسی وقطعه رسیورهای قدیم را بیاد اورید که اخرین نرم افزارها انها را هم از کا میانداخت و یا هنگ میکرد مجبور بودیم جی تگ کنیم ونرم افزار قدیمیتر بزنیم ودر نهایت نسل جدید ان را تهیه میکردیم حالا هم من وخیلی ها مثل من تمام تلاشمان را کردیم تا این میکروهای روی دستمان مانده را هر جور شده روبراه کنیم که شرینگ بر قرار بشه وبدیم به مشتری اما درنهایت به این مطلب رسیدم دیگر با این میکروها شرینگ بر قرار نمیشود وهیچ کس نمی تواند خلاف ان را ثابت کندباید مشتریها را قانع کرد دیگر این میکروها قابل استفاده نیست وبرای چند نفرشان رسیور که هم دانگل هوایی هم شرینگ اینترنتی دارد دادم رفتند راضی هم هستند قیمت این نوع هم خیلی مناسب است دیگر اسم میکرو راهم از ذهنم بیرون کردم و خودم ومشتری را درگیر این مقوله نمیکنم دوستان خودتان راعلاف نکنید من که راهش را پیدا کردم شما هم به نظر من همین کار را بکنید به امید امدن نرم افزار نمانید که نرم افزاری که بتواند شرینگ را برقرار کند دیگر منتشر نخواهد شد ممنون از صبر وحوصله شما

درود
دوست من بهتره قصاص قبل از جنایت نکنید
اینکه شما میگید که دیگه نرم افزاری برای میکرو نمیاد یه شایعه بیش نیست
به جای امید دادن به کاربران خوب نیست تو دلشون رو خالی کنید!!!
من خودم میکرو دارم وبا مشکل صفحه سیاه مواجه شدم که با روشهای دوستان وهمکاران
تونستم دوباره راش بندازم!!!درباره نرم افزار هم بهتره بدونید به زودی نرم افزار تکمیلی
طبق گفته علی اقا ارائه شده وبیرون میاد!!!! بهترین کار فعلا اینه که صبر کنیم گذشت زمان
همه چیز و ثابت میکنه !!!!!!
موفق باشید
:eek:k:

hasa2005

کاربر
2006-10-04
225
1,074
درود
دوست من بهتره قصاص قبل از جنایت نکنید
اینکه شما میگید که دیگه نرم افزاری برای میکرو نمیاد یه شایعه بیش نیست
به جای امید دادن به کاربران خوب نیست تو دلشون رو خالی کنید!!!
من خودم میکرو دارم وبا مشکل صفحه سیاه مواجه شدم که با روشهای دوستان وهمکاران
تونستم دوباره راش بندازم!!!درباره نرم افزار هم بهتره بدونید به زودی نرم افزار تکمیلی
طبق گفته علی اقا ارائه شده وبیرون میاد!!!! بهترین کار فعلا اینه که صبر کنیم گذشت زمان
همه چیز و ثابت میکنه !!!!!!
موفق باشید
:eek:k:

باسلام باید دید تو مدت یکسال گذشته چند نرم افزار اومده که حداقل یکماه کار کرده همه صبر ایوب ندارن توی تمام تاپیکها وپستهای مربوط به ابدیت میکروها این یک اصطلاح عمومی شده باید صبر کرد ولی هیچ کس حاضر نیست یا منافعش حکم میکند که نگوید تا کی یا واقعا نمیداند وهمه متخصص وکاربلد نیستند مردم عادی که نمیتونن مثل ماها که از نرم افزار کامپیوتر و ابدیت واینجور چیزها سر در میاریم سر دربیارن نهایت میگن اقا یک دستگاهی به من بده که لا اقل به اندازه پنج شش ماهی درست کار کنه کدوم میکرو شش ماه مرتب مثلا کانالهای اسکای را باز داشته پس باید به این مردم حق داد از طرفی بیشتر دستگاههای دارای شرینگ هوایی واینترنتی لا اقل یکسال مرتب وبدون دردسر ومراجعه دوروز یکبار به نصاب یا تغمیرکار کار خودشو انجام داده واین ثابت شده پس ماها هم باید دنبال معرفی منطقی ترین راه برای استفاده دیگران ونشان دادن این راهها برای استفاده بهتربه دیگران باشیم چرا باید وقتی راههای بهتری برای استفاده ازکانالها وبرنامه های تلویزیونی ماهواره ای هست پایمان را توی یک کفش کنیم وبگیم باید صبر کرد تا همین میکرو راه بیفته من با این روش مخالفم باید راههای جدید را به دیگران معرفی کرد معرفی رسیورهای جدید وارزان با امکانات عالی به نظر من دوره میکرو تمام شده در واقع تمامی میکروها ممنون

بالا