مدیااستار 1000 سوییچر رو نمیشناسه

der de vil2006

کاربر
2009-09-29
18
42
41
سلام خدمت همه اساتید
رسور مدیا استار 1000 لیزر مشکل تغذیه داشت و با تعویض خازن ها مشکل برطرف شد و دستگاه روشن شد اما نکته جالب اینه که وقتی به سوییچر وصل میشه فقط لاین 1 رو جواب میده با دستگاه قبلی استارمکس چک شد همه جهت هارو با سیگنال بالا داد پس در تنظیمات هیچ مشکلی نبوده با دوتا سوییچر دیگه هم امتحان شد در هردو هم فقط لاین 1 جواب داد...
دوستان اگه کسی با این مشکل مواجه شده لطفا" راهنمایی بفرمایند
موفق باشید.

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام خدمت همه اساتید
رسور مدیا استار 1000 لیزر مشکل تغذیه داشت و با تعویض خازن ها مشکل برطرف شد و دستگاه روشن شد اما نکته جالب اینه که وقتی به سوییچر وصل میشه فقط لاین 1 رو جواب میده با دستگاه قبلی استارمکس چک شد همه جهت هارو با سیگنال بالا داد پس در تنظیمات هیچ مشکلی نبوده با دوتا سوییچر دیگه هم امتحان شد در هردو هم فقط لاین 1 جواب داد...
دوستان اگه کسی با این مشکل مواجه شده لطفا" راهنمایی بفرمایند
موفق باشید.

درود
دوست من ایرادبرمیگرده به همان تغذیه جهت اطمینان بایک تغذیه دیگر چک کنید.

der de vil2006

کاربر
2009-09-29
18
42
41
درود
دوست من ایرادبرمیگرده به همان تغذیه جهت اطمینان بایک تغذیه دیگر چک کنید.

سلام
دوست من ممنونم اما با یه تغذیه دیگه هم تست شده و این مشکل پابرجاست واینکه الان متوجه شدم موتور را هم نمیتونه بچرخونه......
ممنون میشم راهنماییم کنید
موفق باشید

آخرین ویرایش:

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام
دوست من ممنونم اما با یه تغذیه دیگه هم تست شده و این مشکل پابرجاست واینکه الان متوجه شدم موتور را هم نمیتونه بچرخونه......
ممنون میشم راهنماییم کنید
موفق باشید

درود
با تِغذیه دیگر هم موتور را نمی چرخاند؟

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود //ایسی رگولاتورولتاژ تیونر احتمال داره مشکل داشته باشه در ضمن رگولاتور های ولتاژ را چک کن بین ولتاژ فیکس هستش یا نه ///بعدش من متوجه نشدم سویچ را نمیشناسه یا متور را نمیچرخونه؟

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
با درود :
رسیوره در واقع دو اشگال داره هم در پاور و هم در سیگنال شما دارید عنوان میکنید رسیوره مشکل نداره و فقط سویچ نمیکنه حالا هم متوجه شدید دیش رو نمیگردونه این اشکال فقط میتونه رگلاتوره باشه اعم از
LM317
یا 8550 & 8050 هست بعد اگر جواب نداند 2 دیوده و زینرها مسیر سیگنال بدون تشت عوض کنید یادمه رسیوری داشتم مشتری اورده خیلی دستگاری شده بود مشکلش فقط دیشکردون رو نمیچرخونه بنده فقط با تحویض LM317 رسیوره دیش رو راحت مثل قبل چرخوند و یک ایراد دیگه در رابطه با دیودها این اشکال رو در یک tv crt سنوا مواچه شدم که هر دو ولتاژ ورتیکال رو داشتم منتهی tv فقط رادیو به تعبیری شده با برسی دیدم دیوده با کمال تعجر سالمه منتهی برق 13 ولت رو ac رد میکرد این توضیح رو خدمت شما دوست عزیز عرض میکنم از حیث تجربه بود یقیت دارم بدرد بخود باشه برای هممون موفق باشد.

آخرین ویرایش:

der de vil2006

کاربر
2009-09-29
18
42
41
درود
با تِغذیه دیگر هم موتور را نمی چرخاند؟

درود

با تغذیه دستگاه دیگه هم تست کردین و ایراد پابرجا بوده؟

ولتاژ خروجی تيونر رو در حالت ورتيکال و هوريزانتال اعلام کنید

با درود //ایسی رگولاتورولتاژ تیونر احتمال داره مشکل داشته باشه در ضمن رگولاتور های ولتاژ را چک کن بین ولتاژ فیکس هستش یا نه ///بعدش من متوجه نشدم سویچ را نمیشناسه یا متور را نمیچرخونه؟

با درود :
رسیوره در واقع دو اشگال داره هم در پاور و هم در سیگنال شما دارید عنوان میکنید رسیوره مشکل نداره و فقط سویچ نمیکنه حالا هم متوجه شدید دیش رو نمیگردونه این اشکال فقط میتونه رگلاتوره باشه اعم از
lm317
یا 8550 & 8050 هست بعد اگر جواب نداند 2 دیوده و زینرها مسیر سیگنال بدون تشت عوض کنید یادمه رسیوری داشتم مشتری اورده خیلی دستگاری شده بود مشکلش فقط دیشکردون رو نمیچرخونه بنده فقط با تحویض lm317 رسیوره دیش رو راحت مثل قبل چرخوند و یک ایراد دیگه در رابطه با دیودها این اشکال رو در یک tv crt سنوا مواچه شدم که هر دو ولتاژ ورتیکال رو داشتم منتهی tv فقط رادیو به تعبیری شده با برسی دیدم دیوده با کمال تعجر سالمه منتهی برق 13 ولت رو ac رد میکرد این توضیح رو خدمت شما دوست عزیز عرض میکنم از حیث تجربه بود یقیت دارم بدرد بخود باشه برای هممون موفق باشد.

سلام خدمت همه دوستان عزیز
دوستان تمام ولتاژهای خروجی یه رسیور سالم رو با این دستگاه گرفتم با کمال تعجب تمام ولتاژهای روی بورد تغذیه و مین بورد کاملا" درست بود و توضیح کامل اینکه تیونر ولتاز 20 ولت داشت در هردو رسیور... دیود زنرها هم دقیقا" یک ولتاژ بودن دیود ها و بقیه ......
دوستان lm317 در این بورد من ندیدم در کجای مین بورد قرار داره ؟ آیسی به این اسم ندیدم.... نرم افزار هارو هم امتحان کردم بازهم این مشکل هست....
موفق باشید

farjadpc

کاربر
2010-09-02
31
99
درود

اول اینکه تغذیه رو کامل با دستگاه دیگه تعویض کنید و مجدد تست کنید
دوم 20 برای خروجی تيونر در حالت افقی زیاده باید 18 باشه

درود. رسیورهای چینی hd همگی واسه افقی حدود 20 و واسه عمودی حدود 15 خروجی میدن. موقع استندبای هم 2.4 ولت روی سوکت آنتن هست. استانداردها رو جابجا کردن چینی های لامصب با این زباله های تولیدیشون!!

جمشيدا

کاربر VIP
2009-03-13
121
547
با سلام و وقت بخیر

نمی دونم چرا عکسی از برد مین به سایت ارسال نمیکنید
این مورد را من تو مدیااستار 1000 فراری دیدم که سویچ نمیکرد
ولی مشتری وقت و اجازه نداد رویش کار کنم تا رفع عیب کنم چون فقط یه مسیر داشت ولی من تو خونه خودم دو مسیر داشتم که عمل سویچ را انجام نمیداد...
بگذریم....

در یه مدل ریسیور استار ست اچ دی این عیب مربوط به خازن الکترولیتی
ظرفیتش یادم نیست ولی قطعا 35 ولتی بود در همان نزدیکی آی سی های رگولاتور پایین تیونر است
دوستان بررسی و اعلام نتیجه کنید تا تاپیک کامل شود​

آخرین ویرایش:

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
با سلام و وقت بخیر

نمی دونم چرا عکسی از برد مین به سایت ارسال نمیکنید
این مورد را من تو مدیااستار 1000 فراری دیدم که سویچ نمیکرد
ولی مشتری وقت و اجازه نداد رویش کار کنم تا رفع عیب کنم چون فقط یه مسیر داشت ولی من تو خونه خودم دو مسیر داشتم که عمل سویچ را انجام نمیداد...
بگذریم....

در یه مدل ریسیور استار ست اچ دی این عیب مربوط به خازن الکترولیتی
ظرفیتش یادم نیست ولی قطعا 35 ولتی بود در همان نزدیکی آی سی های رگولاتور پایین تیونر است
دوستان بررسی و اعلام نتیجه کنید تا تاپیک کامل شود​

درود
یکی همین مورد هست که اشاره کردید ولی مشکل اصلی از تغذیه میباشد .

farjadpc

کاربر
2010-09-02
31
99

درود. این مشکل رو منم داشتم رو چندتا دستگاه با مین برد مشابه. همونطور که جناب «جمشيدا» فرمودن ایراد از خازن نزدیک تیونره. تو بعضی رسیورا ۴۷ میکرو ۳۵ ولته، تو بعضی دیگه ۱۰۰ میکرو ۳۵ ولت‌.
من تا بحال فقط این مشکل رو با مین بردهایی داشتم که ۴۷ میکرو بوده خازن ش. حتی بعد از تعویض ۴۷ با ۴۷ میکرو نو، باز هم مشکل رفع نشد‌. جاش ۱۰۰ میکرو گذاشتم جواب داد. (خازن های نو توی بازار همگی بی کیفیت اند یا کهنه).
ضمنا ایراد بالا رفتن ولتاژ خروجی تیونر و سیگنال ندادن قسمتی از فرکانسها نیز، با این کار رفع میشه.
دقت کنید خازن ۱۰۰ میکرو حتما ۳۵ ولت باشه حداقل. جهت اطمینان بیشتر ۵۰ ولت بذارید بهتره.

آخرین ویرایش:

Kharghani

کاربر VIP
2007-09-22
57
82
با سلام

دوستان ی بنده خدایی بمن گفت روی تغذیه 2 عدد خازن
220 میکرو 35ولت هست.اونها رو با 220میکرو 50 عوض کن درست میشه. من هنوز تست نکردم. در اسرع وقت انجام میدم و نتیجه رو اعلام میکنم.
اگه کسی تست کنه هم ممنون میشم.

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
سلام ...
دوست عزیم شما یه زحمت بکش یه خازن ۲۲۰ میکرو ۲۵ الی ۳۵ ولت رو پایه مثبت .. دیود اس امدی پشت تیونر لحیم کن و پایه منفی خازن رو هم نزدیک ‌‌پیچ اتصال برد به بدنه لحیم کن افت ولتاژ درعین جریان کشی رو تامین میکینه و مشکل سویچ و عدم حرکت موتور تو حالت یوژال و دایکست رو هم برطرف میکنه ..حداقل بیست دستگاه رو من بااین روش حل کردم ‌...موفق باشی دسترسی به لوکشین برد رو ندارم منتها دقیقا دیود پشت تیوتر نزدیک پبچ اتصال برد به بدنه هستش....??????

آخرین ویرایش:

Kharghani

کاربر VIP
2007-09-22
57
82
سلام ...
دوست عزیم شما یه زحمت بکش یه خازن ۲۲۰ میکرو ۲۵ الی ۳۵ ولت رو پایه مثبت .. دیود اس امدی پشت تیونر لحیم کن و پایه منفی خازن رو هم نزدیک ‌‌پیچ اتصال برد به بدنه لحیم کن افت ولتاژ درعین جریان کشی رو تامین میکینه و مشکل سویچ و عدم حرکت موتور تو حالت یوژال و دایکست رو هم برطرف میکنه ..حداقل بیست دستگاه رو من بااین روش حل کردم ‌...موفق باشی دسترسی به لوکشین برد رو ندارم منتها دقیقا دیود پشت تیوتر نزدیک پبچ اتصال برد به بدنه هستش....������
سلام
دوست عزیز ی عکس از برد تعمیر شده میزارید؟
با تشکر

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
با سلام . کار باید اصولی باشه و فقط راه اندازی موقت نباشه . یک خازن کنار تیونر که 47 میکرو یا بعضی 100میکرو است باید تعویض شود و حتمی باید خازن کیفیت بالا باشد نه از این ارزونهای بازار و اگر تو مسیر 15 و 20 ولت مدار تغذیه خازنها 100 میکروفاراد بود اونها هم حتمی با جنس درجه یک تعویض کنید . تعویض تکی اونها موقتی است و برگشت چند وقت دیگه دستگاه جهت تعمیر . از تغییر مقدار ظرفیت خازنها یا اضافه کردن خازن هر چند فرمان سوئیچ درست بشه اما جدا خودداری کنید چون برگشت شارژ خازن تو آی سی ها موجب سوختن میشه و تغییر در بعضی فرکانسها .

حسین23

کاربر VIP
2013-04-10
75
45
من هم این مورد را داشتم تغذیه را تقویت کردم خازن ها را با نو بزرگت و مرغوب تر عوض کردم تغذیه را عوض کردم نشده که نشده مشکل سویچ دارن

حسین23

کاربر VIP
2013-04-10
75
45
سلام ...
دوست عزیم شما یه زحمت بکش یه خازن ۲۲۰ میکرو ۲۵ الی ۳۵ ولت رو پایه مثبت .. دیود اس امدی پشت تیونر لحیم کن و پایه منفی خازن رو هم نزدیک ‌‌پیچ اتصال برد به بدنه لحیم کن افت ولتاژ درعین جریان کشی رو تامین میکینه و مشکل سویچ و عدم حرکت موتور تو حالت یوژال و دایکست رو هم برطرف میکنه ..حداقل بیست دستگاه رو من بااین روش حل کردم ‌...موفق باشی دسترسی به لوکشین برد رو ندارم منتها دقیقا دیود پشت تیوتر نزدیک پبچ اتصال برد به بدنه هستش....������

دوست عزیز یه عکس بزار تا مشکل دوستان و خودم حل بشه

BARANTO

کاربر VIP
2015-02-26
66
252
خازنهای 100 میکرو 35 را تعویض کنیدو خازن 220 میکرو 35 جا بزنید.
بعد خازن پشت تیونر 47 میکرو 35 را عوض کنید و خازن 100 میکرو 35 را جابزنید صددرصد مشکل حل می شود

بیش از 200 دستگاه را با این روش حل کردم

بالا