مرجع کامل اطلاعات سخت افزاری و نرم افزاری استارست 190-220-x5-x50...

hossein2719

کاربر
2007-08-16
1
0
در هنگام پروگرام استار ست مدل sr-x190d super با ارور تایم مواجه می شوم لطفاً راهنمایی بفرمایید. با تشکر

azarbaujan

کاربر
2007-01-17
3
0
دوست عزیز سلام - خوب توجه کن مشکل رسیور من اینهرسیور من که استارست سوپر 190 چینی است خاموش شده و اصلا روشن نمی شه و دیود ها و خازنه های قسمت پاور رو چک کردم و عوض کردم . باز هم روشن نشد و خروجی ولتاژ های پاور رو چک کردم همه درست بود ولتاژها.
حالا در قسمت برد اصلی رسیور این رو دیدم که در قسمتی که پورت پاور به برد اصلی وصل می شه با اهم متر تست کردم دیدم که 3/3 ولت ورودی به برد با زمین یا همان منفی اتصال کو تاه است که نباید این طور باشه. به من این اتصال رو یکی از قطعات ایجاد می کنه که نمی دونم.
http://irapic.com/uploads/1191330316.jpg

venus

کاربر
2008-02-02
3
0
سلام من رسیور star-sat 190 super رو با این پچ " SR-X190D-SUPER-28Jan2008 " آپگرید کردم اما دیگه روشن نشد و دیگه هم برنامه قبول نمیکنه باید چیکار کنم لطفا سریع کمک کنید چون جواب بقیه سوالا هم داده نشده چرا؟!!!
ممنون

venus

کاربر
2008-02-02
3
0
سلام من رسیور star-sat 190 super رو با این پچ " SR-X190D-SUPER-28Jan2008 " آپگرید کردم اما دیگه روشن نشد و دیگه هم برنامه قبول نمیکنه باید چیکار کنم لطفا سریع کمک کنید چون جواب بقیه سوالا هم داده نشده چرا؟!!!
ممنون

چرا هیشکی جواب نمی ده؟:}:

mehdiliverpool

کاربر
2007-04-16
6
0
با سلام
يه starsat 190d super دارم که فکر کنم برنامه superlazer روش نصبه چون منوش شبيه superlazer هست هر کاري کردم نتونستم به starsat برگردونم موقع انتقال بوت 190 سوپر ارور version mismatch-NO ACCESS compile ميده مشکل از کجاست از اين موارد زياد داشتم و همگيشونو به با زدن بوت استارست به استارست تبديل کردم ولي اين يکي ارور داد در ضمن master boot رو هم زدم ولي تغييري نکرد

franki1353

کاربر
2007-07-13
8
0
با سلام مسعولان محترم یک دستگاه استار ست 190 برای آبگرید آورده اند که نسبت به 190 های دیگر کوچک تر و کلید روشن و خاموش آن حالت فشاری دارد هر چه در سایت گشتم برنامه آن را پیدا نکردم خواهش میکنم اگر برنامه این نوع دستگاه را دارید برای من بگزارید یا آدرس بدهید .نام دستگاهsr-x190 میباشد لطفا" کمکم کنید. با تشکر:franki

bababarghi

کاربر
2007-12-18
4
1
با سلام

يه starsat 190d super دارم که فکر کنم برنامه superlazer روش نصبه چون منوش شبيه superlazer هست هر کاري کردم نتونستم به starsat برگردونم موقع انتقال بوت 190 سوپر ارور version mismatch-no access compile ميده مشکل از کجاست از اين موارد زياد داشتم و همگيشونو به با زدن بوت استارست به استارست تبديل کردم ولي اين يکي ارور داد در ضمن master boot رو هم زدم ولي تغييري نکرد

عزیز باید دستگاه جیتک شود

بالا