سلام . من تازه امروز عضو این انجمن شدم. تا حالا هم چیز زیادی در مورد کار با رسیور نمی دونستم خیلی چیزا رو همی جا یاد گرفتم.
مشکل من با رسیور sr-x150d plus استار ست اینه که فقط از ال ان بی 1 و ال ان بی 2 سیگنال داره و ال ان بی 3 و ال ان بی 4 رو انگار اصلا نمیشناسه! وقتی هر کدوم از ال ان بی ها رو تک تک به ال ان بی 1 وصل می کنم هم سیگنال دارن و هم کانال ها میاد اما همزمان رو یه سوییچ فقط دو تاشون ( lnb1 & lnb2 ) کار میکنن. چرا؟ قبلا یه ال ان بی رو ماهواره یاه ست رو یه دیش جدا نصب کرده بودم رو ال ان بی 3 وصل شد مشکلی هم نداشت کانا ها هم اومد اما الان رو یه دیش وقتی یوتلست دبلیو تری رو به ال ان بی 3 میزنم اصلا سیگنال نداره ! نرم افزار رسیور هم عوض کردم الان منوبندی هاش فارسی هستش ( از همین جا گرفتم ).
دیش به مرکزیت هاتبرده و ال ان بی 1 رو دادم به هاتبرد و قیچی بدر ( عربست ) زدم و اونم دادم به ال ان بی 2 و قیچی سوم هم برای یوتلست دبلیو تری هستش که وقتی میدمش به ال ان بی 3 اصلا سیگنال نداره ! چرا ؟ نمیدونم . لطفا کمکم کنید. ( توضیح هر کدام از ال ان بی ها رو جداگانه به ال ان بی 1 یا 2 سوییچ بزنم همه کانال ها میاد پس آیا مشکل از ال ان بی ها می تونه باشه ؟ چرا در حالتی که ال ان بی 3 رو به یاهست از روی یه دیش دیگه زدم کار کرد؟ )