مسائل و مشکلات برنامه رایگان mdbox & OBox با قابلیت بازگشایی کانالهای هاتبرد-نایلست-عربست

ali azad

کاربر
2008-02-29
42
125
با سلام،یک بنده خدا پیدا نمیشه ،یک راهنمایی درست ودرمون بکنه،ازالف بای اینکارشروع کنه با عکس،چه نرم افزارهایی مورد نیاز هست،چه وسایلی می خواهد ،چیکا باید بکنیم؟لطفابازبان ساده ازاول توضییح بدین،من که هرچی توقسمتهای آموزشی رفتم،به جزیکسری اصلاحات وتصاویرنامشخص چیزی نفهمیدم.

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
پاسخ

با سلام،یک بنده خدا پیدا نمیشه ،یک راهنمایی درست ودرمون بکنه،ازالف بای اینکارشروع کنه با عکس،چه نرم افزارهایی مورد نیاز هست،چه وسایلی می خواهد ،چیکا باید بکنیم؟لطفابازبان ساده ازاول توضییح بدین،من که هرچی توقسمتهای آموزشی رفتم،به جزیکسری اصلاحات وتصاویرنامشخص چیزی نفهمیدم.
با درود
براي باز كردن كانالها با برنامه abox بايد برنامه هاي ProgDVB6.50.1 يا dvbdream_v15e را نصب كني و از جديد ترين پلاگين برنامه abox استفاده كني. Abox plugin Ver 2.7.6 و سپس طبق آموزش هاي استاد گرامي Supervisor عمل كنيد تا نتيجه بگيريد.
دو برنامه اول را در بخش dvb ميتواني دانلود كني پلاگين رو در همين بخش موجود ميباشد.

arash12458

کاربر
2009-06-11
137
151
42
آقا من سوالم را اینجا پرسیدم حالت لطفا کمکم کنید.من با سرور جدید وصل میشم اسم کانال هم میاد اما کدی نمیاد

soren_kiana

2007-08-19
3,930
9,457
پاسخ

آقای مدیر گرامی که فرمودی سوالم را اینجا بگم پس چرا جواب نمیدید
با درود
دوست عزيز شما از چه ورژني ، از برنامه استفاده ميكنيد؟ و چه كانالهاي رو مي خواييد باز كنيد كه موفق نميشيد؟

آخرین ویرایش:

arash12458

کاربر
2009-06-11
137
151
42
من از ورژن4.51 و کانالهای الجزیره و کانالهایی که گفتید

آخرین ویرایش:

soren_kiana

2007-08-19
3,930
9,457
جواب

با درود
دوست عزيز اين مشكلي كه شما اشاره كرديد در مواقعي رخ ميدهد كه سرور از كار افتاده يا كانال مورد نظر جزو كانالهاي شوتايم يا كانالهايي كه سيستم عوض كرده اند و قابل باز كردن نيستند ، يك احتمال ديگر هم هست اگر دستگاه مورد نظر هايويژن يا ايكلاس باشد با بعضي ورژن ها هم همين مشكل ايجاد ميشود، از اين ورژن هم استفاده كنيد موثر ميباشد
MDBox Client 2 Light

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
مشکل نصب برنامه ؟

با سلام . برنامه mdbox که برای دانلود قرار دادین چه جدیدترینش و چه قدیمیترینش هیچکدام نصب نمی شود ؟ و ارور میدهد ؟ ایا نیاز به زبان برنامه نویسی خاصی دارد یا فایل کمکی میخواهد . ویندوز من اکس پی سرویس پک 3 میباشد ؟ قبلا هم چنین مشکلاتی دیده بودم که با نصب ویژوال 2008 یا 2005 درست میشد ولی این یکی نصب نمیشه یا همون به قول شما اجرا نمیشه ؟ لطفا راهنمایی کنید ؟ :eek:k:

soren_kiana

2007-08-19
3,930
9,457
پاسخ

با سلام . برنامه mdbox که برای دانلود قرار دادین چه جدیدترینش و چه قدیمیترینش هیچکدام نصب نمی شود ؟ و ارور میدهد ؟ ایا نیاز به زبان برنامه نویسی خاصی دارد یا فایل کمکی میخواهد . ویندوز من اکس پی سرویس پک 3 میباشد ؟ قبلا هم چنین مشکلاتی دیده بودم که با نصب ویژوال 2008 یا 2005 درست میشد ولی این یکی نصب نمیشه یا همون به قول شما اجرا نمیشه ؟ لطفا راهنمایی کنید ؟ :eek:k:

با درود
دوست عزيز شركت سازنده اين برنامه ها كار جديدي انجام داده كه با ساخت برنامه جديد پس از اجرا برنامه قديمي تر (اكسپايرد) ميشود و قابل اجرا نيست. شما اكنون ميتوانيد از برنامه هاي MDBox TV Client 4.51c - MDBox Client 2 Light استفاده كنيد كه هم اكنون مورد استفاده همه بچه هاي سايت ميباشد.

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
دوست گرامی کار نمیکنن ؟

با درود
دوست عزيز شركت سازنده اين برنامه ها كار جديدي انجام داده كه با ساخت برنامه جديد پس از اجرا برنامه قديمي تر (اكسپايرد) ميشود و قابل اجرا نيست. شما اكنون ميتوانيد از برنامه هاي mdbox tv client 4.51c - mdbox client 2 light استفاده كنيد كه هم اكنون مورد استفاده همه بچه هاي سايت ميباشد.

-------------------------------------------------------------------------------------

دوست گرامی مگه منظورتان اینها نیست ( برای دانلود میزارم ) از سایت خودتون گرفتم ؟ هیچکدام کار نمیکنه ؟

پیوست‌ها

soren_kiana

2007-08-19
3,930
9,457
پاسخ

-------------------------------------------------------------------------------------

دوست گرامی مگه منظورتان اینها نیست ( برای دانلود میزارم ) از سایت خودتون گرفتم ؟ هیچکدام کار نمیکنه ؟

با درود
دوست عزيز اگه واسه شما اجرا نميشه پس شك نكنيد ايراد از ويندوز شما ميباشد. چون همه به خوبي در حال استفاده از اين برنامه ها هستند.

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42

حالا از این دو برنامه کدامیک را برای برقراری شیرینگ استفاده کنیم؟

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
فرق نمیکنه ؟

حالا از این دو برنامه کدامیک را برای برقراری شیرینگ استفاده کنیم؟

---------------------------------------------------------------------------------

فرق نمیکنه دوتاشم کار میکنه و اکسپایرد نشده ؟ ولی از سرور های امروز فقط یکیش وصل شد و لی هیچ کانالی رو باز نکرد ؟ من مد نظرم الجزیره اسپورتها بودن ؟ ولی نشد ؟ دوستان دیگه رو نمیدونم ؟
:eek:k:

robben

کاربر
2009-10-11
44
64
رو دانلود کردم اما عربی هست و منم هیچی نفهمیدم جای کلمه المرور و الاسم چی باید بزارم
با تشکر mdbox tv client 4.51c
سلام خدمت تمام دوستان من برنامه ی

robben

کاربر
2009-10-11
44
64
رو دانلود کردم اما عربی هست و منم هیچی نفهمیدم جای کلمه المرور و الاسم چی باید بزارم
با تشکر mdbox tv client 4.51c
سلام خدمت تمام دوستان من برنامه ی

soren_kiana

2007-08-19
3,930
9,457
پاسخ

با درود
دوست عزيز اگه يك بار هم سوال ميكردي جواب شما داده ميشد لازم به تكرار نبود. شما قسمت اول قسمت عربي را كاري نداشته باشيد در قسمت دوم (السيرفر الاحتياطي) قسمت host سرور را قرار بده مثلا
r4ever.sytes.net و در قسمت port مثلا 6881 قرار دهيد.دوست عزيز پيشنهاد ميكنم اگه مبتدي هستيد اموزش هاي رو كه در سايت موجود ميباشد مطالعه كنيد.

robben

کاربر
2009-10-11
44
64
سلام و با تشکر از اینکه سریع و دقیق توضیح می دهید ولی من اون قسمت پورتش رو نفهمیدم تو این عکس توی اون کادری که جلوش نوشته tv on نوشته com1 ولی برای من چیزی ننوشته و سفیده ممنون می شم اگه راهنمایی کنید

پیوست‌ها

• 24.2 کیلوبایت بازدیدها: 54

robben

کاربر
2009-10-11
44
64
سلام دوستان شما می تونید وصل بشید من فقط می تونم به سرور زیر وصل بشم که اونم هیچ کانالی رو باز نمی کنه البته روی هاتبرد چون من نایلست رو ندارم
HOST : satarabia-xavi2.no-ip.info
PORT : 11000
سرور های دیگه همه می نویسه السیرفر لا یعمل الان

بالا