مسائل و مشکلات برنامه رایگان mdbox & OBox با قابلیت بازگشایی کانالهای هاتبرد-نایلست-عربست

SFCAN

کاربر
2009-05-17
72
243
49
باسلام به شما nekooee
بنده امتحان کردم به خوبی جواب داد بند ازشما تشکر می کنم بابت این برنامه بله دوستان محترم در بعضی ساعتها به مشکل برمی خورد ولی بشتر ساعت بدون مشکل باز است شبکه ها انشالله همینجا اعلام وضیعت شبکه ها را انجام می دهیم تا دوستان عزیز از باز شدن شبکه ها اطلا ع داشته باشند

باتشکر

shavan

کاربر
2009-11-05
10
14
دوستان من از صب تا حالا مشغولم اما فقط پیام خطا می ده در ضمن اینترنت من دیال آپ هست. اگه می شه دقیقا اون سروری رو که باید بهش وصل بشیم رو به من بدید. در ضمن لازم نیست که اولش www. بزاریم

nazir32

کاربر
2010-07-29
32
38
آقا من هیچی راجع به این برنامه نمیدونم آیاتو مانیتور کامپیوترنمایش میده؟ ممنون از راهنماییتون

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
وصل شدم باز نمیکنه همه کارایی که گفتید رو کردم ولی بازم هیچ رسیورم x95usb حالا چیکار کنم؟
دوست عزیز بعضی فریورها با دانگل یادم هست مشکل داشتند. البته اگه گزینه twin protocol رو دارید نباید مشکلی باشه اما ترجیها از ورژن 1.85 یا 1.91 استفاده کنید. با ایکس 95 مشکلی نداره اگر شما برنامه براتون server on میشه دیگه مشکل از برنامه نیست باید کابل خودتون و فریم ور دستگاهتون رو چک کنید. روی کانالها هم حدود 1 دقیقه هم گاهی باید مکث کرد

دوستان من از صب تا حالا مشغولم اما فقط پیام خطا می ده در ضمن اینترنت من دیال آپ هست. اگه می شه دقیقا اون سروری رو که باید بهش وصل بشیم رو به من بدید. در ضمن لازم نیست که اولش www. بزاریم
اینترنت دایل آپ سرعتش پایین هست بیشتر اذیت میکنه اما در هر حال با سرعت پایینم کار میکنه ولی در بعضی ساعتها سرورش شلوغ میشه و پیام سرور فعال نیست میده ولی خودش دوباره درست میشه. البته اگر مشخصات سرور رو درست وارد نکرده باشید هم همین پیام رو میده. شما باید دقیقا مشخصات یکی از سرورهای زیر رو بدید (ترجیحا سرور اول)

(1)
HOST: satarabia.no-ip.info
PORT: 7766

(2)
HOST :momouh.no-ip.org
PORT:50639

دقت کنید خود کلمه هاست رو نباید بنویسید برای سور دقیقا باید بنویسید:
کد:
satarabia.no-ip.info
و برای port هم
کد:
7766
دیگه هیچ حرف اضافی و یا www و یا حتی فاصله نباید بگذارید. اگر با این وجود باز هم در تمامی ساعتهای روز پیام داد سرور فعال نیست از اینترنت مشکل دارید

کسی x95 نداره امتحان کنه ببینه باز میکنه
با تشکر

روی x95 مشکلی نیست کار میکنه فقط یادتون نره twin protoclo رو فعال کنید

اقا سرو جواب نمی ده ا ز همه این طور شده یا از من ممنون جواب بدین

دوست عزیز روز به روز سرور شلوغ تر میشه و بیشتر این پیام میاد اما در بعضی ساعات هم درست هست. امیدواریم سرورهای جدید ه بیاد

آقا من هیچی راجع به این برنامه نمیدونم آیاتو مانیتور کامپیوترنمایش میده؟ ممنون از راهنماییتون
نه دوست عزیز فقط باید با رسیوری که twin protocol را ساپورت کنه استفاده کنید

سلام رسیورم من به کامپیوتر کانکت نمیشه

رسیور وقتی به کامپیوتر کانکت بشه علامتی نداره شما از کجا میفهمید کانکت نمیشه؟ برای شما برنامه sever on میشه یا نه؟ اگر سرور ان بشه و کانالها نیاد یعنی اینکه کانکت نمیشه.
شما معمولا یک port com بیشتر ندارید و باید همون رو انتخاب کنید یعنی روی com 1 باید قرار بدید اما اگر پرتهای بیشتری دارید با اونها هم تست کنید.
در ضمن اگر بعد از بالا آمدن ویندوز سیم رسیور رو وصل کنید گاهی رسیور رو نمیشناسه و باید برید تو device manager و یک بار بزنید سخت scan for hardware change یا ویندوز رو ریست کنید. به هر حال اینها قبل از usb هستند و در خیلی از دستگاه ها حتما موقع لود ویندوز باید کابل وصل باشه تا شناسایی بشه

babak8596

کاربر
2008-12-31
1
1
42
با سلام

من چند سئوالی در رابطه با برنامه داشتم

در تاپیک خواندم که نیازی نیست رسیور همیشه به کامپیوتری که آنلاین هست متصل باشه و فقط کافیه که کدها را ذخیره کند و کافی است :

این کدهایی که در رسیور ذخیره میشوند برای چه مدتی فعال میباشد به عبارت دیگر هر چند وقت یکبار نیاز است که دوباره رسیور را به کامپیوتر متصل شود ؟

کابل مورد نیاز همون جهت اتصال rs232 است دیگه ؟

با تشکر

arash558

کاربر
2009-09-20
39
118
34
با سلام

در تاپیک خواندم که نیازی نیست رسیور همیشه به کامپیوتری که آنلاین هست متصل باشه و فقط کافیه که کدها را ذخیره کند و کافی است :

این کدهایی که در رسیور ذخیره میشوند برای چه مدتی فعال میباشد به عبارت دیگر هر چند وقت یکبار نیاز است که دوباره رسیور را به کامپیوتر متصل شود ؟

با تشکر
آموزش کامل استفاده خیلی ساده
ببین 1 - کد ها هر 5 ثانیه یکبار تغییر میکنند پس شما باید همیشه انلاین باشی
2 - شما باید اول برنامه رو اجرا کنی و قتی ارور نداد و کامل اتصال پیدا کرد باید کابل Rs232 رو از یک طرف به کامپیوتر و از یک طرف به رسیور اتصال دهید
3 - اگر استارست داری همزمان دکمه i روی کنترل رو با 9 ( i + 9 ) رو بزنی بعد گزینه twin protocol رو انتخاب کنی و روی شبکه کارتی رفته ( روی هاتبرد چیزی زیاد باز نمیکنه ) فقط نایسلت خوب باز میکنه کمی صبر کنید و تمام .
اگر ایکلاس یا هایویون داری باید از طریق منو ( این قسمت رو دقیقا نمیدونم ) تنظیم stb رفته و روی srial port رفته و گزینه twin protocol رو انتخاب کنید .

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام

با تشکر

سلام

دوست عزيز اساس کار اين برنامه دقيقا شبيه به دانگل ماهواره اي هست. کدها در رسيور ذخيره نميشوند فقط خوانده ميشوند در صورت قطع ارتباط با اينترنت ظرف چند ثانيه کانال مربوطه قطع ميشود. شما براي اينکه کانالها باز داشته باشيد بايد pc به اينترنت وصل و همزمان کابل اتصال که همان rs232 هست به پشت دستگاه متصل باشد. کلا يک نوع شرينگ اينترنتي هست فقط رايگان.:eek:k:

saman.sh

کاربر
2010-07-10
15
84
39
با سلام خدمت دوستان عزیز
وبا تشکر از اساتید محترم
با دستگاه 9696 pvr hivion
جواب داد
واسه دستگاههای هایویون و آیکلاس باید گزینه TWIN فعال بشه

من حتی باDIAL-UP کانکت شدم جواب داد
البته بعد از دیسکانکت شدن کانالهای ANIMAL PLANET .FOX NEWS ,....هنوز باز هستن:eek:ky:

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
پس با این حساب همیشه باید رسیور به pc کانکت باشه
دوست عزیز بله باید وصل باشه
اون دوستی هم که گفته بودند از بحثها به این نتیجه رسیدند که فقط کدها رو باید بدی منظورم این نبود.
من گفتم که کامپیوتر باد آنلاین باشه و رسیور نیازی به وصل شدن به اینترنت نداره اما باید به کامپیوتر وصل باشه تا بتونه کدها رو بگیره این کدها دائما تغییر میکنند و اگر شما از رسیور کابل رو جدا کنید تا زمان تغییر کد که زیاد طول نمیکشه تصویر دارید و بعد قطع میشود ولی در زمان اتصال کامپیوتر همینطور که همکارم توضیح دادند کدها دائما به رسیور داده میشوند یعنی کامپیوتر از اینترنت میگیره میده به رسیور

بالا