سلام اما فکرنمیکنم با برنامه mdboxکسی موفق شده باشه
اگر اساتید لطف کنن و برنامه abox را قرار دهند تا با آن هم امتحان کنیم ممنون میشوم
درضمن سرور جدید هم که قرار دادید کانکت نمیشود
البته همه میدانند که سرورهای مجانی موقتی هستند
دوست عزیز کی گفته تا حالا کسی نتیجه نگرفته؟؟؟ من خودم هر روز استفاده می کنم. و هزاران نفر دیگر هم استفاده کردند چون شما نتونستید بگیرید معنیش اینه هیچکس نتیجه نگرفته؟؟ لطفا حرف خود را به همه نسبت ندهید.
همین الآن کانالها توسط این سیستم برای من باز است. ولی در طول روز با سرورهای قدیمی بسیار سخت کانکت میشه. اما سرور جدید وضعیت خیلی بهتری داره.
اولی که سرور جدید آمد بلافاصله وصل میشد اما خوب طبیعتا با پخش شدن آدرس و بالا رفتن آمار کاربران وضعیت بدتر میشه. با این حال بعد از 3 بار تلاش من همین الآن با اون نرم افزار on شدم. عکسشم در زیر براتون گذاشتم.
در ضمن برای abox تایپیک خودش وجود داره برید اونجا مطالعه کنید در اینجا کسی برای abox سرور نمیگذارد.
متاسفانه این سرور جدید ********** هستش!!!!!!!!!!!!!!
شما از کجا فهمیدید فیلتـــر شده ؟؟؟ خیر فیلتــر نیست.... فقط گاهی دیرتر وصل میشه و به خاطر حجم استفاده هست. لطفا چیزهایی رو که حدس میزنید ننویسید و وقتی مطمئن شدید بعد پست بزنید. اینجوری هر کاربری یک بار وصل نشد فکر میکنه به دلیل فیلتــر هست و دیگه تلاش نمیکنه. خواهشا همکاری نمایید و پستی که مطمئن نیستید نزنید
استاد گرامي سرور جديد مربوط به abox مي باشد نه mdbox
دوست عزیز این سرور جدید که قرار دادم مربوط به mdbox هست یعنی من فرق این دو سیستم رو نمی فهمم؟ عکس زیر رو نگاه کنید خودتون می فهمید. از ظاهرش تشخیص دادید این سرور abox هست؟!!!!
من خودم باهاش on شدم و تا تست نکنم قرا نمی دم. الآن هم on هستم. لطفا با پستهای بیمورد کاربران را گمراه نکنید در صورت تکرار با شما بر خورد میشود