مسائل و مشکلات برنامه رایگان mdbox & OBox با قابلیت بازگشایی کانالهای هاتبرد-نایلست-عربست

saman_sam

کاربر
2007-09-09
67
202
سلام خدمت مدیران محترم میخواستم بپرسم وقتی adbox وصل می شه باید abox رو غیر فعال کرد و در مورد قسمت tvon فعال بشه؟

shavan

کاربر
2009-11-05
10
14
دوستان من رسیورم سوپرمکس 9200s هستش. با اخرین پچ این رسیور رو ابدیت کردم حالا پروتکل twin فعال شده. نرمافزار رو هم موفق شدم وصل کنم حالا نرمافزار وصل و کد ها رو هم در قسمت cw نشون می ده ولی هیچ کانالی رو باز نمی کنه. مشکل چیه

shavan

کاربر
2009-11-05
10
14
دوستان من بار دیگه این کار رو انجام دادم. سرور on شد، ولی این بار کدها ظاهر نشدن.تقریبا 20 دقیقه هم صبر کردم
اینم عکس

پیوست‌ها

• 63.8 کیلوبایت بازدیدها: 180

ebra3

کاربر
2009-09-02
21
53
38
دوستان منم کانکت کردم وصل شد ولی مثل دوستمون هیچ کدی رو نشون نمیده و روی کانال الجزیره اسپورت روی هاتبرد هم حدود ده دقیقه ای صبر کردم ولی باز نکرد. اگه میشه دوستان راهنمایی کنند . با تشکر

shavan

کاربر
2009-11-05
10
14
دوستان من با سرور های جدید هم کانکت کردم اما کدی نشون نمی ده و هیچ کانال ی رو باز نمی کنه

shahram_kha

Banned
2010-07-25
51
79
من برنامه net f....رو نصب کردم ولی این mdboxرو هرکاری میکنم اجرا نمیشه ارور میده که برو تو قسمت رجیستری و....hkml یه کارایی بکن ..نمیدونم منظورش چیه دوستان اگه کسی میدونه راهنمایی بکنه

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
با سلام
ايا در حال حاضر كسي با اين برنامه به سرور وصل و كانالي رو گيرنده داره؟

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
سلام خدمت مدیران محترم میخواستم بپرسم وقتی adbox
وصل می شه باید abox رو غیر فعال کرد و در مورد قسمت tvon فعال بشه؟

دوست عزیز از لحاظ کد گرفتن کاری به هم ندارند ولی چون هر دو تا با پورت کام وصل میشن برای ارتباط با رسیور به مشکل بر می خرند. مگه اینکه از دو پورت متفاوت استفاده کنید برای دو رسیور مختلف که دیگه مشکلی با هم ندارند

دوستان من رسیورم سوپرمکس 9200s هستش. با اخرین پچ این رسیور رو ابدیت کردم حالا پروتکل twin فعال شده. نرمافزار رو هم موفق شدم وصل کنم حالا نرمافزار وصل و کد ها رو هم در قسمت cw نشون می ده ولی هیچ کانالی رو باز نمی کنه. مشکل چیه

دوست عزیز در مودر رسیور خودتون تو بخش خودش بیشتر می تونند کمکتون کنند ولی از همان روش دانگل استفاده میشه و اگر درست بر روی پروتوکل twin قرار بگیره و مواردی که د رپست یک گفته شده هم خوب رعایت بشه مشکلی نیست

دوستان من بار دیگه این کار رو انجام دادم. سرور on شد، ولی این بار کدها ظاهر نشدن.تقریبا 20 دقیقه هم صبر کردم
اینم عکس

دوستان من با سرور های جدید هم کانکت کردم اما کدی نشون نمی ده و هیچ کانال ی رو باز نمی کنه

دوستان منم کانکت کردم وصل شد ولی مثل دوستمون هیچ کدی رو نشون نمیده و روی کانال الجزیره اسپورت روی هاتبرد هم حدود ده دقیقه ای صبر کردم ولی باز نکرد. اگه میشه دوستان راهنمایی کنند . با تشکر

وقت on میشه یعنی وصل هست و مشکلی ندارید اما تا زمانی که بر روی کانال خاصی نرید و پروتوکل twin برقرار نباشه همچنان کدها 0 میمونه. باید برید روی یک کانال کارتی تا کد آن دریافت بشه. البته ممکنه سرور قبلی هم به علت شلوغی کار نکنه از سرور جدیدی که در بخش قرار دادم استفاده کنید

غیر از نایلست مسیر دیگه ای جواب نمیده؟

بله در پست اول ودوم کانالهایی که باز میشه توضیح داده شده. یکسری هم از هاتبرد باز میشه

منم هر کاری میکنم نمیتونم شبکه ایو رو دی وی بی کارتم باز کنم التماس دعا
البته از 5 abox -progdvb 6-4
در مورد اتصال به dvb ذقیق اطلاع ندارم اما abox که شما نوشتید سیستم دیگری هست به این میگن mdbox

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
من برنامه net f....رو نصب کردم ولی این mdboxرو هرکاری میکنم اجرا نمیشه ارور میده که برو تو قسمت رجیستری و....hkml یه کارایی بکن ..نمیدونم منظورش چیه دوستان اگه کسی میدونه راهنمایی بکنه

تا به حال به این مشکل برنخوردم اما اگر ویندوز ویستا یا 7 دارید run as administrator... اجرا کنید. اگر درست نشد ویندوزتون مشکل داره یا با برنامه ای تداخل داره با ویندوز دیگر امتحان کنید. اگر net framework 2 نصب باشه مشکلی نداره...

با سلام
ايا در حال حاضر كسي با اين برنامه به سرور وصل و كانالي رو گيرنده داره؟

با سرور جدید تست شد بدون مشکل وصل میشه و کانالها هم باز می شوند...
در همین بخش سرور جدید قرار گرفت.
موفق باشید

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
استاد گرامي سرور جديد مربوط به abox مي باشد نه mdbox

x222

کاربر
2007-09-06
11
15
رسیورمن استرانگ4622xiiمیباشد ولی این پروتکل را ندارد .خواستم بدونم راه دیگه ای نداره برای استفاده از سیستم.ممنون

fathid

کاربر
2007-10-07
31
91
تا به حال به این مشکل برنخوردم اما اگر ویندوز ویستا یا 7 دارید run as administrator... اجرا کنید. اگر درست نشد ویندوزتون مشکل داره یا با برنامه ای تداخل داره با ویندوز دیگر امتحان کنید. اگر net framework 2 نصب باشه مشکلی نداره...

با سرور جدید تست شد بدون مشکل وصل میشه و کانالها هم باز می شوند...
در همین بخش سرور جدید قرار گرفت.
موفق باشید

سلام اما فکرنمیکنم با برنامه mdboxکسی موفق شده باشه
اگر اساتید لطف کنن و برنامه abox را قرار دهند تا با آن هم امتحان کنیم ممنون میشوم
درضمن سرور جدید هم که قرار دادید کانکت نمیشود
البته همه میدانند که سرورهای مجانی موقتی هستند

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
اگر اساتید لطف کنن و برنامه abox را قرار دهند تا با آن هم امتحان کنیم ممنون میشوم
متاسفانه این سرور جدید ********** هستش!!!!!!!!!!!!!!

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311

دوست عزیز کی گفته تا حالا کسی نتیجه نگرفته؟؟؟ من خودم هر روز استفاده می کنم. و هزاران نفر دیگر هم استفاده کردند چون شما نتونستید بگیرید معنیش اینه هیچکس نتیجه نگرفته؟؟ لطفا حرف خود را به همه نسبت ندهید.
همین الآن کانالها توسط این سیستم برای من باز است. ولی در طول روز با سرورهای قدیمی بسیار سخت کانکت میشه. اما سرور جدید وضعیت خیلی بهتری داره.

اولی که سرور جدید آمد بلافاصله وصل میشد اما خوب طبیعتا با پخش شدن آدرس و بالا رفتن آمار کاربران وضعیت بدتر میشه. با این حال بعد از 3 بار تلاش من همین الآن با اون نرم افزار on شدم. عکسشم در زیر براتون گذاشتم.
در ضمن برای abox تایپیک خودش وجود داره برید اونجا مطالعه کنید در اینجا کسی برای abox سرور نمیگذارد.

متاسفانه این سرور جدید ********** هستش!!!!!!!!!!!!!!

شما از کجا فهمیدید فیلتـــر شده ؟؟؟ خیر فیلتــر نیست.... فقط گاهی دیرتر وصل میشه و به خاطر حجم استفاده هست. لطفا چیزهایی رو که حدس میزنید ننویسید و وقتی مطمئن شدید بعد پست بزنید. اینجوری هر کاربری یک بار وصل نشد فکر میکنه به دلیل فیلتــر هست و دیگه تلاش نمیکنه. خواهشا همکاری نمایید و پستی که مطمئن نیستید نزنید

استاد گرامي سرور جديد مربوط به abox مي باشد نه mdbox
دوست عزیز این سرور جدید که قرار دادم مربوط به mdbox هست یعنی من فرق این دو سیستم رو نمی فهمم؟ عکس زیر رو نگاه کنید خودتون می فهمید. از ظاهرش تشخیص دادید این سرور abox هست؟!!!!
من خودم باهاش on شدم و تا تست نکنم قرا نمی دم. الآن هم on هستم. لطفا با پستهای بیمورد کاربران را گمراه نکنید در صورت تکرار با شما بر خورد میشود

Region Capture.jpg

shavan

کاربر
2009-11-05
10
14
سلام دوستان اینم یک سرور فعال دیگه دوستانی که کارت dvb دارند فایل سرور به همراه پلاگین abox را در قسمت پلاگین کارت dvb کپی کنند
دوستان عزیز ایا این کار رو می تونیم بر روی کارت دی وی بی اجرا کنیم. می شه کامل توضیح بدید

بالا