مسائل و مشکلات برنامه رایگان mdbox & OBox با قابلیت بازگشایی کانالهای هاتبرد-نایلست-عربست

shahram_kha

Banned
2010-07-25
51
79
تا به حال به این مشکل برنخوردم اما اگر ویندوز ویستا یا 7 دارید run as administrator... اجرا کنید. اگر درست نشد ویندوزتون مشکل داره یا با برنامه ای تداخل داره با ویندوز دیگر امتحان کنید. اگر net framework 2 نصب باشه مشکلی نداره...

با سرور جدید تست شد بدون مشکل وصل میشه و کانالها هم باز می شوند...
در همین بخش سرور جدید قرار گرفت.
موفق باشید
دوست عزیز هم با se7en امتحان کردم هم باxpولی......:eek:ky:

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
به خدا تا دیشب به سرور کانکت میشد و تمام کانالهای نایل باز میشد. از حدود ساعت 12 شب به بعد به سرور وصل میشد و کد کانالها صفر می ماند و کانالی باز نمیشد. از صبح تا حالا هم اصلا به سرور وصل نمیشه( آخرین سرور سایت ) فقط اون سرور arab... خوب کار می کرد و بی دردسر. سرور جدید رو وقتی تگ http بهش میزنی میگه ********** هستش.خوب تقصیر من چیه؟!!!!!!!!!!!!!!

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
دوست عزیز هم با se7en امتحان کردم هم باxpولی......:eek:ky:

در این مورد به هر حال مشکل از خودتون هست شاید برنامه netfreamwork شما مشکل داره.
باید از نزدیک بررسی بشه از اینجا نمی تونم بیشتر راهنمایی کنم. ولی برنامه قطعا مشکلی نداره

به خدا تا دیشب به سرور کانکت میشد و تمام کانالهای نایل باز میشد. از حدود ساعت 12 شب به بعد به سرور وصل میشد و کد کانالها صفر می ماند و کانالی باز نمیشد. از صبح تا حالا هم اصلا به سرور وصل نمیشه( آخرین سرور سایت ) فقط اون سرور arab... خوب کار می کرد و بی دردسر. سرور جدید رو وقتی تگ http بهش میزنی میگه ********** هستش.خوب تقصیر من چیه؟!!!!!!!!!!!!!!
خوب عزیزم نباید اولش http بگذاری. این برنامه از یک پورت بخصوص متصل میشه و نمیتونید اونجوری تستش کنید.
در مودر مشکلات و اذیت کردنش بله من با شما موافقم و خیلی اذیت میکنه یک موقع سریع کار می کنه یک موقع هم آدم رو بیچاره میکنه ولی وصل نمیشه...
دیگه این از معایبش هست و هنوز برطرف نشده. چون رایگان هست زیاد هم امید بهش نیست ولی ممکنه در آینده بهتر بشه نمیشه نظری داد.

SFCAN

کاربر
2009-05-17
72
243
49
باسلام به شما danial_xo66
بنده الان ساعت 1/20دقیقه بامداد امتحان کردم سرور را هرسروربازبود کل کانالها درچهت نیلست بدون هیچ فریزی بازاست درجهت ماهواره بدرهم دوستان محترم بدون هیچ موردی بازاست اینترنت بنده 256است لان کانالها رابه خوبی می بینم

mm58matin

کاربر
2009-02-12
1
2
باسلام به شما danial_xo66
بنده الان ساعت 1/20دقیقه بامداد امتحان کردم سرور را هرسروربازبود کل کانالها درچهت نیلست بدون هیچ فریزی بازاست درجهت ماهواره بدرهم دوستان محترم بدون هیچ موردی بازاست اینترنت بنده 256است لان کانالها رابه خوبی می بینم

سلام
آقا من هر کاری کردم که باز نشد
برنامه با سرور آن میشه پورتم درست میزنم امتحانم کردم
اما کانالی باز نشد
شما چطور کانل باز میکنی اگه قلقی داره به ما هم بگید ثواب داره

m_utd_2010

کاربر
2009-07-14
104
177
الان ساعت 19:40 سرور
HOST : satarabia.no-ip.info
PORT : 7766 دستگاه ایکس کروز 250 سرعت اینترنت 64 kb نایلست تمامی کانالهاز باز در هاتبرد هم novasport 1 & canal+sport بازه دوستان اگه کانالهای دیگری را هم باز کردن در هاتبرد یا ماهواره دیگه لطفا اعلام کنند: در ضمن کانالهای osn cinema 123 با این سرور باز هستند:

shavan

کاربر
2009-11-05
10
14
دوستان من هم در هاتبرد تمام کانال هایی که گفته شده رو باز کردم نظیر اونایی که شما گفتی دوست عزیز(m_utd_2010) و الجزیره ها کلا

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
الان ساعت 19:40 سرور
HOST : satarabia.no-ip.info
PORT : 7766 دستگاه ایکس کروز 250 سرعت اینترنت 64 kb نایلست تمامی کانالهاز باز در هاتبرد هم novasport 1 & canal+sport بازه دوستان اگه کانالهای دیگری را هم باز کردن در هاتبرد یا ماهواره دیگه لطفا اعلام کنند: در ضمن کانالهای osn cinema 123 با این سرور باز هستند:

دوست عزیز در پست اول و دوم کلیه کانالهایی که باز میشود گفته شده. فعلا کانال جدید باز نمیشود اگر تغییری ایجاد بشه اطلاع خواهیم داد
غیر از اونها که شما فرمودید بر روی هاتبرد کانل discovery real time هم باز میشود

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
دوستان به زودی کلاینت جدید mdbox با ورژن 1.2 میاد که امیدوارم مشکلات فعلی رو بتونه برطرف کنه.
ما اولین سایت فارسی زبانیم که داریم ورژن جدید رو معرفی می کنیم و انشالله به زودی در دسترس همه قرار خواهد گرفت

86141174.jpg

تا فردا شب آموزش استفاده از شرینگ mdbox برای کارتهای dvb رو هم در بخش قرار میدهم. آلان در حال درست کردن تصاویر آموزشی هستم
موفق باشید

foxhamid

کاربر
2009-10-07
6
9
دوستان به زودی کلاینت جدید mdbox با ورژن 1.2 میاد که امیدوارم مشکلات فعلی رو بتونه برطرف کنه.
ما اولین سایت فارسی زبانیم که داریم ورژن جدید رو معرفی می کنیم و انشالله به زودی در دسترس همه قرار خواهد گرفت

86141174.jpg

تا فردا شب آموزش استفاده از شرینگ mdbox برای کارتهای dvb رو هم در بخش قرار میدهم. آلان در حال درست کردن تصاویر آموزشی هستم
موفق باشید
سلام
اقای نکویی امشب اموزش شرینگ mdbox برای کارتهای dvb رو قرار میدید؟
من منتظرم

بالا