مسائل و مشکلات برنامه رایگان mdbox & OBox با قابلیت بازگشایی کانالهای هاتبرد-نایلست-عربست

SFCAN

کاربر
2009-05-17
72
243
49
الانقطاع المتكرر لهذا السرفر
satarabia.no-ip.info
7766

ناتج عن التجارب للنسخة الجديدة 1.2 النهائية

التي فيها المفاجأة الكبرى في فتح قنوات رياضية اخرى غير الجزيرة

راقبوا و ارتقبوا خلال يومين

ترجمه :

دوستان قعطي زياد سرور به دليل آزمايش ورژن جديد است و به اميد خدا و اگر مشكلي پيش نيايد به زودي ارائه خواهد شد و شبكه هاي ورزشي در اكثر ماهوارها را ساپورت ميكند .
و طبق گفته هاي سازنده ... سرور قويترمی شود برای ماهواره هاتبرد ودیگرماهوارها

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
دوست عزیز سرورها قطع نیستند اما اینقدر شلوغ هستند که در خیلی از ساعتها وصل نمیشه. برنامه بعدی هم یکسری تغییرات در خود برنامه هست اما برای کانکت شدن فکر نمی کنم تغییری بکنه بر خلاف نظر یکی دیگر از دوستان که از یک سایت عربی یک متن رو گذاشته بودند.....

ولی به هر حال ممکنه به مرور کیفیت سرورها هم با افزایش پهنای باند و هم ارتقاء نرم افزار سرور و کلاینت بهتر بشه

a.mo

کاربر
2010-01-28
4
5
37
سلام دوستان آیا میشه با استفاده از کارت dvb هم از این برنامه استفاده کرد اگه میشه چه مدلی باید باشه و چه چیزهایی نیاز داره لطفا جواب بدین ممنون

SFCAN

کاربر
2009-05-17
72
243
49
باسلام به شما دوست محترم nekooe
بنده به دلیل مشکلات برای اینترنت پرسرعت اینجانب نتوانستم لودر جدیدرادانلود کنم چون الان ازسرعت اینترنت پایین اسنفاده می کنم ودرلود قدیم این پیقام رامدهد
[Server]: You must get [MDBox Client version 1.2] or later
دوست محترم اگرشما از اینترنت پرسرعت اسنفاده می کنید لودر جدید رادانلود کنید وبرای دوستان عزیزبگذارید دورست است سرور قطع نیست ولی بابرانامه جدید کارمی کند سرورها

farhad_ultra

کاربر
2008-02-16
7
5
با سلام .

ميخواستم بدونم كارت dvb هم قابليت باز كردن كانال ها رو داره يا نه ؟؟؟

m_utd_2010

کاربر
2009-07-14
104
177
باسلام به شما دوست محترم nekooe
بنده به دلیل مشکلات برای اینترنت پرسرعت اینجانب نتوانستم لودر جدیدرادانلود کنم چون الان ازسرعت اینترنت پایین اسنفاده می کنم ودرلود قدیم این پیقام رامدهد
[server]: You must get [mdbox client version 1.2] or later
دوست محترم اگرشما از اینترنت پرسرعت اسنفاده می کنید لودر جدید رادانلود کنید وبرای دوستان عزیزبگذارید دورست است سرور قطع نیست ولی بابرانامه جدید کارمی کند سرورها
با سلام: دوست عزیز لطف کنید آدرس سایت که لودر جدید را قرار داده بدهید تا من دانلود کنم:

SFCAN

کاربر
2009-05-17
72
243
49
باسلام به شما دوستان عزیز
اینترنت بنده دورست شدوبنده فایل رادانلود کردم این هم ورژن جدید که به شما قول داده بودم واین کاریی این ورژن جدید
Host : anas94.no-ip.biz
Port : 5400

Host : satarabia.no-ip.info
Port : 7766

>>>> الميزات الجديدة في نسخة الكلاينت الرسمية 1.2 هي التالي: <<<<
1-تم إضافة قنوات الأوربيت والجزيرة الرياضية Hd
وبعض قنوات الشوتايم
2- كما أن من ميزات هذه النسخة هي السرعة في الإتصال بالسيرفر والسرعة بالتنقل بين
المحطات والقنوات
3- تم إضافة خيار القناة العاملة + القمر في آخر البرنامج قبل الشيفرة عند تغيير القناة يتغير الإسم أتوماتيكياً
4- تم إضافة قنوات السكاي وقناة النوفا سبورت والقنوات الرياضية والكنال + وكافة القنوات الرياضية على الأقمار التالية
Hotbird13.0E - Astra 19.2E- Thor 0.8W- Nilesat 7.0W- Arabsat 2B 26.0E
لايوجد شيئ اسمو تقطيع او تقطيش او أي بطئ بالسيرفر او بالنسخة واذا حدث أي تقطيش يكون من المصدر أي من الدنكل
ملاحظـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــــــة : قمر العرب سات فقط يفتح قنوات المجد الإسلامية 13 قناة وباقة

پیوست‌ها

SFCAN

کاربر
2009-05-17
72
243
49
گذاشتن آدرس سایتهای دیگر خلاف قوانین هست! لطفا رعایت فرمایید....

ورژن جدید در تایپیک زیر قرار گرفت :

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=37279

باسلام به شما دوست محترم
بله درست است بنده خلاف قانون سایت انجام دادم به دلیل ینکه دوستان سرگردان نشوند ودلیل ینکه اینترنت بنده به مشکل خورده بود دیگر تکرار نمی شود دوست بنده چون هرسایتی یک قانون دارد باتشکرازشما

ehsan248830

کاربر
2010-01-23
31
34
با عرض سلام و خسته نباشی خدمت دوستان گرامی .وقتی برنامه رو از فایل فشرده باز میکنیم چندتا فایل با پسوند dll همراهش هست این فایلها رو جای خاصی بای کپی کنیم؟ یا همون درایو ویندوز؟ مرسی

farhad_ultra

کاربر
2008-02-16
7
5
با سلام .
سرور ها بعد از چه مدتي از كار ميفتن ؟؟؟
امروز 10 تا سرور امتحان كردم اما هيچكدومشون on نميشه

m_utd_2010

کاربر
2009-07-14
104
177
من هرکاری کردم با لودر که جدید ارائه شده نتوانستم کانالی را باز کنم این لودر پورت کام سیستم را نمیشناسه دوستان که تست کردن لطفا اعلام کنند که مشکل از سیستم من است یا از لودر:

saman_sam

کاربر
2007-09-09
67
202
سلام خدمت همه دوستان محترم خواستم برنامه NETframework 3.5 را برای استفاده دوستان قرار بدم. لطفا جهت نسب این برنامه از اینترنت پر سرعت استفاده کنید.

تشکر شما باعث دلگرمی ماست:s13:

پیوست‌ها

farhad_ultra

کاربر
2008-02-16
7
5
با سلام مجدد
ببخشيد كه با سوال هام تاپيك رو شلوغ ميكنم
من تك تك مراحل mdbox رو انجام دادم . وقتي گزينه start twin protocol session رو ميزنم روي waiting ميمونه .
مشكل از چيه ؟؟؟

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
برنامه mdbox که قطعا تست شده و می دونم مشکلی نداره. روی ویندوز 64 بیتی کار نمیکنه و به هر حال مراحلتون رو یکجا اشتباه کردید

پلاگ این جدید برای abox هم گذاشتم . فقط فایل سرور رو ابتدا دست نزنید و در در کنار هم در پوشه پلاگ این هاتون کپی کنید اگر باز شد بعد سرور رو دست بزنید . فکر میکنم فایل سرور مشکل داشته باشه پلاگ این شاید باز نشه
http://1.irantks.biz/showthread.php?p=181197#post181197

البته بتونید از روش mdbox برای abox هم استفاده کنید در آینده خیلی بدردتون میخوره. اگر موفق شدید برای mdbox راه بندازید بعد از همون روش برای abox هم امتحان کنید فقط بجای کلاینت mdbox باید کلاینت aboxرو اجرا کنید. ببینید جواب میده یا نه؟ من تست نکردم اما احتمال داره جواب بده...

بالا