مسائل و مشکلات برنامه رایگان mdbox & OBox با قابلیت بازگشایی کانالهای هاتبرد-نایلست-عربست

feri_kh

کاربر
2010-10-07
61
208
با سلام
من جدیدترین برنامه رو از همین سایت الان دانلود کردم و با سرور وصل شدم رسیور هم روی twinهست ولی هیچی باز نمیکنه البته فقط الجزیره تو هاتبرد رو امتحان کردم

aminaaa

کاربر
2010-09-23
15
21
سلام دوستان خواستم ببینم که این برنامه با سرعت پایین {دیال اپ یا ایرانسل یا همراه اول} جواب میده من یه بار با ایرانسل گرفتم {با ورژن 1.3 } سرور on هم شد ولی کانال باز نکرد {یعنی رو هر کانالی که برم اسمشو مینویسه ولی کد رو همون 0000000 میمونه} به نظر شما جریان چیه

hamid noori

کاربر
2007-10-25
12
4
برنامه MDBOX یک برنامه بسیار عالی با سرعت بسیار بالا است که شبیه برنامه ABOX میباشد با این تفاوت که این برنامه علاوه بر بازگشایی کل کانالهای نایلست و عربست چندین کانال عالی در مسیر هاتبرد را نیز باز میکند این برنامه بروی تمام رسیورهایی که گزینه TWIN داشته باشند کار میکند

لیست کانالهای باز شده توسط برنامه

نایلست و عربست
کل کانالها

هاتبرد

JSC SPORT +1+2+3+4+5+6+7+8+9+10
NOVA SPORT 1
NOVA SPORT 2
CANAL+SPORT
Discovery SCIENCE
NATIONAL GEO

برای کار با این برنامه حتما باید برنامه Net Frame Network 2.0 را بروی کامپیوتر خود نصب کنید دوستانی که این برنامه را ندارند لینک مستقیم دانلودش را میگذارم

http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe

طرز کار این برنامه به صورت تصویری در زیر برای دانلود قرار گرفته است

فعلا این برنامه با یک سرور کار میکند و به زودی کانالهای بیشتری باز میشود در ضمن در زیر برنامه و سرور برای دانلود قرار داده ام امیدوارم از این برنامه راضی باشید.ا

ویرایش شد : نکویی

سرورهای جدید در تایپیک زیر قرار میگیرد

کد:
[COLOR=red] [URL]http://1.irantks.biz/showthread.php?p=178948#post178948[/URL][/COLOR]
کد:

ورژن 1.3 را از تایپیک زیر دانلود کنید
کد:
[CENTER]http://1.irantks.biz/showthread.php?p=181442[/CENTER]
با سلام اين شبكه هايي را كه در hotbird فرموديد باز مي كند براي من قبلا باز مي كرد ولي جديدا باز نمي كندمي شه علت رو برام توضيح بديد؟

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
برنامه mdbox که قطعا تست شده و می دونم مشکلی نداره. روی ویندوز 64 بیتی کار نمیکنه و به هر حال مراحلتون رو یکجا اشتباه کردید

پلاگ این جدید برای abox هم گذاشتم . فقط فایل سرور رو ابتدا دست نزنید و در در کنار هم در پوشه پلاگ این هاتون کپی کنید اگر باز شد بعد سرور رو دست بزنید . فکر میکنم فایل سرور مشکل داشته باشه پلاگ این شاید باز نشه
http://1.irantks.biz/showthread.php?p=181197#post181197

البته بتونید از روش mdbox برای abox هم استفاده کنید در آینده خیلی بدردتون میخوره. اگر موفق شدید برای mdbox راه بندازید بعد از همون روش برای abox هم امتحان کنید فقط بجای کلاینت mdbox باید کلاینت aboxرو اجرا کنید. ببینید جواب میده یا نه؟ من تست نکردم اما احتمال داره جواب بده...
من با ویندوز سون 64 بیتی نصب کردم و کار کرد( تمام ورژن ها را مشکلی نداشتم!)

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
اون برنامه که برای نصب پورت کام مجازی هست تو توضیحات خودش گفته فقط روی ویندوز 32bit کار میکنه. حالا اگر روی 64bit هم کار بکنه که خوبه دیگه....

البته این روزها وضع سرورها خیلی خراب هست و به سختی میشه کانکت کرد

ahooramazda

کاربر
2008-06-03
57
100
دوستان من یه مشکل دارم
برنامه پلاگین که برا ی پروگ دیوی بی گذاشتید تا پورت 2 بیشتر نداره
چطور پورت مجازی 3 را اضافه کنم

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
دوست عزیز شما حتما نباید پورت ۳ را ایجاد کنید بنده توضیح دادم این بستگی دارد خود دستگاهتان چند پورت چه سخت افزاری چه نرم افزاری دارید. در ضمن دقیق و مرحله به مرحله از روی عکسها پیش برید مشکلی ندارید. با دقت بخونید که جایی اشتباه نکنید

ahooramazda

کاربر
2008-06-03
57
100
اون مشکل را حل کردم اما هرچی میزنم برنامه به سرور کانکت نمیشه و ارور server not runing now میده !!
از اخرین سرورهایی که توسایت هست استفاده میکنم ولی جواب نمیده
عمر این سرور ها چقدره ؟

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
دوست عزیز خوشحالم که مشکلتون حل شده. این پیام رو میبینید خوشحال باشید که راه افتاده و دیگه مشکلی ندارید. اما همانطور که در پست قبل گفتم این روزها خیلی سخت وصل میشه و در بیشتر مواقع این پیام رو میده اما نا امید نشید و با سرورهای جدید در ساعات مختلف تست کنید و وقتی وصل شد دیگه قطع نکنید که ممکنه باز وصل نشه و تا زمانی دوست دارید نگاه کنید
روی بعضی کانالها هم مکث زیاد لازم هست و به برنامه نگاه کنید باید کد فیکس بشه و نباید در حال تغییر باشه.
گاهی هم بعضی کانالها باز نمیشه ولی مثلا نیم ساعت بعد میبینی باز میشه!! این دیگه برنامه رایگان و هزارتاااااااا عیب داره

sina 2300

کاربر
2010-10-12
13
10
32
با عرض سلام وخسته نباشید به شما من استارمکس 1x1 دارم ولی برنامه twin نداره من باید چیکار کنم باتشکر

hangani

کاربر
2007-05-25
16
32
دوست عزيز با تشكر از زحمات جنابعالي سوالي داشتم ميخواستم بدانم برنامه mdboxدر مسير عربست كانالهاي اوربيت را باز ميكند يا خير در صورت امكان اگر زحمتي نيست فركانس كانالهايكه باز هستند را بفرماييد با تشكر از زحمات فراوان شما ضمنا استفاده از كداميك بهتر است و زودتر به سرور وصل و قطعي كمتري دارد با تشكر

ب

بهنام ماهوار

Guest
با سلام من ریسیور ای استار دارم میتونم از پورت لن بجای پورت 232 استفاده کنم چون لب تاب دارم واون پورت 232 نداره ممنون میشم جواب بدین

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
دوست عزيز با تشكر از زحمات جنابعالي سوالي داشتم ميخواستم بدانم برنامه mdboxدر مسير عربست كانالهاي اوربيت را باز ميكند يا خير در صورت امكان اگر زحمتي نيست فركانس كانالهايكه باز هستند را بفرماييد با تشكر از زحمات فراوان شما ضمنا استفاده از كداميك بهتر است و زودتر به سرور وصل و قطعي كمتري دارد با تشكر

بله کانالهای اوربیت رو باز میکنه. تقریبا 98 درصد کانالها باز میشن جز تعداد بسیار محدودی...
زیاد فرق نمیکنه از کدوم یکی استفاده کنید اما سعی کنید از آخرین سرورها استفاده کنید که بار کمتری روی اونها هست

با سلام من ریسیور ای استار دارم میتونم از پورت لن بجای پورت 232 استفاده کنم چون لب تاب دارم واون پورت 232 نداره ممنون میشم جواب بدین

دوست عزیز با پورت lan نمیتونی وصل بشب آخه کابلی نداریم که یکسرش rs32 باشه و طرف دیگرش LAN!!
با لپ تاپ هم چون اینم پورت رو نداره نمیتونی وصل کنی جز تبدیل usb به rs32 رو از بازار بخرید که اونهم سرعت رو خیلی میاره پایین و گاهی عمل نمیکنه و یا با بعضی رسیورها مشکل داره
موفق باشید

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
با عرض معذرت از اساتید...شما باید یک تبدیل usb به com با مدل و مارک U.S.patent nos با قیمتی حدود 13،14 هزار تومان تهیه کنی. داخل پک این تبدیل یک کابل ، خود تبدیل که اندازه ای کمی بزرگتر از قوطی کبریت داره و با کابل به پورت usb لپ تاپ وصل میشه. یک mini cd هم داخلشه که درایور تبدیل را روی سیستم نصب میکنه.این تبدیل تنها تبدیلیه که من تا حالا دیدم هیچ گونه افت سیگنال یا سرعت انتقال دیتا نداره و راحت و بی دردسر هم کار میکنه.100 درصد تضمین میکنم.

sina 2300

کاربر
2010-10-12
13
10
32
تو رو خدا یکی برای برنامه twin به من کمک کنه من باید چیکار کنم این برنامه رو به دستگاه استارمکس 1x1 منتقل کنم من برنامه mdbox رو فعال کردم ولی چون برنامه twin رو دستگاه نداشتم نمی توانم کانال ها رو باز کنم

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
twin protocol یک سیستم ارتباطی هست و برنامه نیست که شما به دستگاهتان بدید! منتها می توان این سیستم را برای فریم ور بیشتر رسیورها تعریف کرد. به همین دلیل در ورژنهای جدید فریمورها (اکثر مدلها) این سیستم لحاظ شده و اگر کسی ورژن فریم ور دستگاهش قدیمی باشد باید فریم ور جدید را به دستگاه بدهد تا بتواند آن را ساپورت کند...
حال شما در بخش رسیور خودتون مطرح کنید ببینید برای دستگاهتان فریم وری موجود هست که از twin protocol پشتیبانی کند یا خیر و اگر پشتیبانی میکند آن را بر روی دستگاه نصب کنید و همچنین از نحوه فعال سازی آن بپرسید. چون به صورت پیشفرض این پروتوکل غیر فعال هست.
موفق باشید

hangani

کاربر
2007-05-25
16
32
با تشکر از شما دوستان عزیز و زحمتکش میخواستم بدانم با برنامه mdbox چه کانالهای فیلمی در مسیر عربست و نیلست باز میشود اگر زحمتی نیست لطفا توضیح دهید با تشکر از همه دوستان سایت موفق باشید

SFCAN

کاربر
2009-05-17
72
243
49
برنامه جدیدبرنامه mdbox یک برنامه بسیار عالی با سرعت بسیار بالا

باسلام به شما دوستان خوب
این برنامه جدید است شما می توانید دانلود کنید وازدیدن کانالها لذت ببرید دوستان محترم
mdbox 1.4b mdbox 1.4a
این ورژن 4است دوستان

پیوست‌ها

بالا