مشاوره برای خرید رسیور

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
سلام من اکسکروزر رو بهتون پیشنهاد میدم ولی اگر بخواین از انیگما 2 استفاده کنید بهتره مدل های دیگر اکسکروزر رو انتخاب کنید سری های اوانت معلوم نیست برایشان ایمیج بیاد یا نه! نظر من 420 اچ دی هست

mehrradg28

کاربر
2014-02-28
6
5
سلام من قصد خرید رسیور دارم از لحاظ کیفیت تصویر و سابورت نرم افزاری و شرینگ میشه این دو رسیور رو یکی از دوستان با تجربه مقاسه کنه و بگه کدوم بهتره
mediastar 500
starmax x100

با کدوم میشه کانالهای کارتی رو ظبط کرد و روی کامپوتر اپخش کرد؟

آخرین ویرایش:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان گل

اگر کاربر حرفه ایی در رسیورهستید یعنی در ایمیج زدن ویا پلاگین ویا غیره مشکل ندارید واز همه مهمتر پول برای شما مشکلی نیست اول دنبال رسیورهای لینوکسی ویو پلاس و سلو ویا دریم 7020 hd باشید وبعد از این مدل ها دنبال رسیور های ایکس کروز جدید 420 اوانت ویا مدل استرانگ 4930L لینوکسی اما با سورس بسته باشید ...ودر اخر اگر کاربر حرفه ایی نیستید ودنبال کیفیت تصویر بالا سخت افزار خوب وپشتیبانی نرم افزاری طولانی مدت مدل 4922 استرانگ با منو بسیار راحت واموزش های بسیار راحت ویا رسیور دست دوم مدل 4902 باشید البته مدل 4902 اکبند ان با لن داخلی خیلی کم گیر می اید واکثر فروشندگان بجای اکبند می فروشند !! موفق باشید

mehrradg28

کاربر
2014-02-28
6
5
دوست عزیز به استاد علیرضا عزیز نامه خصوصی بده.

سلام
دوست من من دنبال رسیور تا 300 هستم
که اکانت رایگان داشته باشه و hd باشه
ساپورت وا فای داشته باشه
کیفیت تصویر خوبی داشته باشه
و بشه کانالهای کارتی رو که ضبط میکنیم روی کامپیوتر نشون داد

در ضمن لینک یوسر استاد علیرضا رو میشه بدید

آخرین ویرایش:

Mahdi_Sat

کاربر VIP
2013-06-23
67
510
سلام
دوست من من دنبال رسیور تا 300 هستم
که اکانت رایگان داشته باشه و hd باشه
ساپورت وا فای داشته باشه
کیفیت تصویر خوبی داشته باشه
و بشه کانالهای کارتی رو که ضبط میکنیم روی کامپیوتر نشون داد

درود
دوست عزیز بنده رسیور آیکلاس S+96 را به شما پیشنهاد میکنم که همه خصوصیاتی که شما دنبالش هستید رو داره یعنی :
اکانت رایگان یکساله داره
وای فای رو به خوبی پشتیبانی میکنه
واز همه مهمتر میتونه بدون هیچ نرم افزاری شبکه های ضبط شده از کانالهای کارتی رو روی کامپیوتر نمایش بده .
دوست عزیز خیلی ها از کیفیت بد تصویر در این رسیور صحبت کردند ولی خداوکیلی با آخرین نرم افزاری که ارایه داده همه مشکلاتش حل شده و کیفیت تصویرش به جرات میتونم بگم از استارست هم بهتر شده یعنی نرم افزار 1175 .
بنده این رسیور رو دارم اگه سوالی داشتی pm بده در خدمتیم .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mehrradg28

کاربر
2014-02-28
6
5
درود
دوست عزیز بنده رسیور آیکلاس S+96 را به شما پیشنهاد میکنم که همه خصوصیاتی که شما دنبالش هستید رو داره یعنی :
اکانت رایگان یکساله داره
وای فای رو به خوبی پشتیبانی میکنه
واز همه مهمتر میتونه بدون هیچ نرم افزاری شبکه های ضبط شده از کانالهای کارتی رو روی کامپیوتر نمایش بده .
دوست عزیز خیلی ها از کیفیت بد تصویر در این رسیور صحبت کردند ولی خداوکیلی با آخرین نرم افزاری که ارایه داده همه مشکلاتش حل شده و کیفیت تصویرش به جرات میتونم بگم از استارست هم بهتر شده یعنی نرم افزار 1175 .
بنده این رسیور رو دارم اگه سوالی داشتی pm بده در خدمتیم . قیمت حدود 230 تا 250
موفق باشی عزیز .

ممنون دنبال ایکلاس نیستم بین این استارمکس و مدیااستار

Mahdi_Sat

کاربر VIP
2013-06-23
67
510
ممنون دنبال ایکلاس نیستم بین این استارمکس و مدیااستار

استارمکس انتخاب کن داداش .
اگه استارست هم میحوای 8800 گزینه خوبیه
2سال شیرینگ هوایی داره و یکسال اینترنتی .
قیت هم حدود 300 هستش .

msarian9

کاربر
2011-04-25
14
28
دوست گرامی این مطلب رو بعنوان فروشنده 12 ساله ریسیور خدمتتون عرض میکنم . در حال حاضر ریسیورهای دو تیونره مثل استارمکس 100 سوپر - اسکار 200 - آیستار 30هزار مگا و مدیااستار از جهات زیادی کاملامشابه هم هستند .
اولا همگی دارای شیرینگ یکساله اینترنتی هستند (البته مدیااستارشیرینگ اینترنتی یکساله 18 ماهه دارد)
دوما همگی از پردازنده مدل a.l.i بهره میبرند که مشمول قانون کپی رایت بوده و به کاربر اجازه ضبط و مشاهده کانالهای ضبط شده برروی فلش را نمیدهد .
سوما همگی دارای شیرینگ هوایی دوساله هستند که البته ریسیور اسکار هنوز مشخص نیست که 4 سال شیرینگ هوایی دارد یا دوسال .... اما در میان این مدلها ریسیور مدیااستار بخاطر داشتن امکان دریافت کد شیرینگ از ماهواره یاهست دارای ارجحیت نسبت به بقیه دستگاههاست .
بجز ریسیور آیستار 30هزار مگا بقیه مدلها فقط یک کنترل دارند .
پس از پایان شیرینگ هوایی و اینترنتی فقط مدل آیستار امکان خرید شیرینگ هوایی و اینترنتی از شرکت مادر را داراست .
از نظر ساپورت مدیااستار و آیتار از سایر برند ها برترند .

mehrradg28

کاربر
2014-02-28
6
5
با سپاس فراوان از دوستانی که کاملا من رو راهنمایی کردمد
میریم برای همون مدیا استار

jalaljalaljalal

کاربر
2012-05-14
13
24
بهترین ریسیور از لحاظ سخت افزاری قدرت تیونر سرعت بالا عدم هنگ کردن و شیرینگ اینترنتی قوی و از همه مهمتر قیمت مناسب فقط استارمکس x50. شک نکنید فوق العاده است.

A110

کاربر
2006-11-11
9
4
با درود بر اساتید.یدونه next 2000 داشتم که بعد از دو سال به مشکل خورد و فعلا نتونستم درستش کنم از اساتید برای تعمیر سوال کردم هنوز جوابی نگرفتم.
یدونه رسیور میخوام بیشتر برای کانال های فارسی مثل من و تو و pmc
چی پیشنهاد میدید؟
با سپاس

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود //به نظر من بگردید یک مدل فول اچ دی قدیمی مثل ایکلاس یا ایکس کروزر پیدا کنید خیلی عالی هستش مدلهای جدید توی بازار مثل مدیا /استارمکس و....از نظر سخت افزاری اشغال به تمام هستن

A110

کاربر
2006-11-11
9
4
با درود //به نظر من بگردید یک مدل فول اچ دی قدیمی مثل ایکلاس یا ایکس کروزر پیدا کنید خیلی عالی هستش مدلهای جدید توی بازار مثل مدیا /استارمکس و....از نظر سخت افزاری اشغال به تمام هستن
دستگاه های استرانگ هم خوب نیستن؟
اگه بخوام کارکرده پیدا کنم که معلوم نیست چه وقتی پیدا بشه گفتم تا دستگاه قبلی درست بشه یدونه دیگه بخرم

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
دستگاه های استرانگ هم خوب نیستن؟
اگه بخوام کارکرده پیدا کنم که معلوم نیست چه وقتی پیدا بشه گفتم تا دستگاه قبلی درست بشه یدونه دیگه بخرم

از نظر سخت افزاری تقریبا 90 درصد دستگاهای موجود در بازار شبیه هم و اشغال هستن //شما اگر شرینگ براتون مهم نیست بگردید یدونه k9k9 فول اچ دی بخرید خیالتون راحت مثل تراکتور بهتون کار میده

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
درود
به نظر من ایکلاس به هیچ عنوان نگیرید مدتی میشه بخاطر هنگ کردن و ثابت شدن تصویر روی بعضی فرکانسها مشکل ساز شده و کسانی که اطلاع ندارند با خاموش و روشن کردن دستگاه فلش میپراند به جرعت میتوانم بگوییم چند ماهی میشه هر هفته چند تا برای تعمیر میاورند شما میتوانید ریسورهای ارزان قیمت اچ دی بخرید مدلش هم مهم نیست چون ساختارشان تقریبا یکیه

بالا