robben
کاربر
- 2009-10-11
- 44
- 64
با تشکر از شما قیمتش ذقیقا چندهشما بايد يك تبديل r232 to usb تهيه كنيد
با تشکر از شما قیمتش ذقیقا چندهشما بايد يك تبديل r232 to usb تهيه كنيد
با تشکر از شما قیمتش ذقیقا چنده
سلام دوستان خواستم بدانم بزرگترین سایزمانیتورال سی دی درایران چیه وچه قیمتی داره؟
همچنین مودم های جدیدی که باسیمکارت کارمیکنه ودرحرکت هم جواب میده چه قیمتی وچه کیفیتی داره؟
سلام دوست من .ممنون ازپاسخ شما .گوشی موبایل من n70 است .خواستم بدانم چگونه میشه اینترنت آن رابه کامپیوترشرکرد(سیم کارت همراه اول) درضمن سرعت این نوع اینترنت بیشترازدایال آپ است یانه؟وآیانسبت به هزینه آن ارزش داره یانه؟
ممنون ازراهنمائی شما .اگه لطف کنید آموزش اتصال باکابل رابرای افراد مبتدی بگید ممنون میشم.راستی برای چت تصویری بااینترنت دایال آپ میشه یانه؟هم با کابل هم با بلوتوس امکانپزسره
با کابل کاره زیادی نداره درایو رو از روی سی دی موبایل نصب کنید
اگه آموزش رو پیدا کردم در بخش میزارم
دو مدل اینترنت هست
اگه ازین طرح 10 هزاری های ماهیانه فعال کنید سرعت دانلود 15 کیلوبایت بعضی وقتها بالاتر هم میره و نامحدود 10 تومان یک ماه
اگه همینطوری بدون فعال کردن طرح وصل شید هزینه بیشتره ولی بالای 110 کیلوبایت سرعت دانلود دارید
از دیال آپ هم بهتره
سلامسلام دوستان من میخوام یه سیستم بامشخصات زیربخرم آیا قیمت آن ارزش داره یانه؟
ram 2g ddr3 b1333
h.d.d 500 sata
vga 1g geforce on
case viera or elegance
dvdrw sony or samsung or liteon sata
keyboard+mouse
mother board msi or asus or elite
monitur led 19"
قیمت 400 هزارتومان
میشه یه نوع رم خوب معرفی کنی؟يعني دست دومه؟
در مورد هارد با 10 تومن بيشتر ميتوني هارد 1 ترا بخري
در مورد گرافيک يک گيگ يعني چي مدل کامل رو بايد بگي يک گيگ داريم که مفت نمي ارزه 512 هم داريم توپ
درودخرید سیستم به مبلغ 1400000 تومان براي 3D Max و Maya دوستان من يه سيستم ميخوام (فقط كيس )(بدون ديويدي روم و ديويدي رايتر و مودم Adsl) چون اينها رو دارم و براي كار گرافيكي مايا و تريديمكس و افتر افكت ميخوام و قيمتش حدود 1400000 تومان باشه و سيپيوش اينتل باشه و كارت گرافيك ATI كه داراي پورت HDMI باشه ميگن خوبه ولي نظرشما برام مهمه متشكرم