مشخصات كامل رسيور بي نظير Istar X99

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

I

Istar-Korea

Guest
ایا شرینگ هوایی ان پکیج sky را بدون اذیت باز میکند؟ایا منظورتان این است که روی هم 2 سال اعتبار دارد(یعنی 1 سال هوایی و ا سال اینترنتی)؟

سلام دوست گرامي
پكيج Sky به صورت كامل در شرينگ هوايي در حال حاضر باز نيست .
اگر اشتباه نكنم فقط يك فركانس باز است
موفق باشيد

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
دوستان عزیز
حق بدهید از میان این انواع و مدلهای مختلف istar کمی دچارسردرگی شویم . حال با توجه به اینکه برای بسیاری از ما شیرینگ اینترنتی میسر نیست و بسنده به شیرینگ هوایی داریم کدام مدل istar تا مدت حدود یکسال شیرینگ هواییش وصل می باشد و در ضمن قیمتش مناسبتر باشد حدود 120 تا 130 هزارتومان و یا حتی کمتر. دوستان راهنمایی کنند

mansoory

کاربر
2010-09-30
52
65
سلام
دوست من شما به شیرینگش نگاه نکن.چون شیرینگ بد یک سال قطع میشه. به نظر من اگه میتونی مبلغ بیشتری بدید و یک ای لستار مدل x20000HD بخر که واقا حرف نداره و چیزی کم نداره. فقط یه سری مشکلات کوچیکی داره که انشا الله تو برنامه های بدی که شرکت اراعه میکنه حل میشه. ولی اگه میخوای تا اون قیمتا بگیری ای استار x98HDMI بگیر که 1سال هم اکانت داره هم کیفیت تصویر عالی داره

آخرین ویرایش:

sina1527

کاربر
2009-07-08
78
197
منو دستگاه رو هم دیدم .با تشکر .منو آن منوی دستگاه ایکس 95 استار ست و هایویون هست .د رضمن از لحاظ سخت ابزاری با استارست سری تیتانیوم یکی میباشند با سی پی پو gx6107 فقط یه قسمت لن اینترنتی در برد اضافه شده و یک دانگل داخل دستگاه کار گرفته شده .

I

Istar-Korea

Guest
منو دستگاه رو هم دیدم .با تشکر .منو آن منوی دستگاه ایکس 95 استار ست و هایویون هست .د رضمن از لحاظ سخت ابزاری با استارست سری تیتانیوم یکی میباشند با سی پی پو gx6107 فقط یه قسمت لن اینترنتی در برد اضافه شده و یک دانگل داخل دستگاه کار گرفته شده .

سلام دوست گرامي
اين دو برند در هيچ قسمتي با هم يكي نيستند
در طراحي سخت افزاري هم تفاوت زياد است
در مدلهاي جديد استارست قسمت هاي سخت افزاري و نرم افزاري تقريبا شباهت زيادي دارد
البته محصولات جديد استارست كپي از محصول Istar است ( البته قانوني )
موفق باشيد

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام دوست گرامي
اين دو برند در هيچ قسمتي با هم يكي نيستند
در طراحي سخت افزاري هم تفاوت زياد است
در مدلهاي جديد استارست قسمت هاي سخت افزاري و نرم افزاري تقريبا شباهت زيادي دارد
البته محصولات جديد استارست كپي از محصول Istar است ( البته قانوني )
موفق باشيد
البته محصولات جديد استارست كپي از محصول Istar است !!! این دو برند و چندین برند دیگر کپی هم نیستند و کپی برند دیگری هستند
حتی عکسهایی از خط تولید قانونی و غیر قانونی موجود میباشد برای حدود 3 هفته پیش

I

Istar-Korea

Guest
البته محصولات جديد استارست كپي از محصول istar است !!! این دو برند و چندین برند دیگر کپی هم نیستند و کپی برند دیگری هستند
حتی عکسهایی از خط تولید قانونی و غیر قانونی موجود میباشد برای حدود 3 هفته پیش

سلام دوست گرامي
من اجازه ندارم اطلاعات بيشتري از همكاري شركت ها به شما بگم
ولي شما در جريان باش كه شركت تايگر و آي استار در يك مجموعه هستند ( در كل يكي از بزرگترين شركتها به حساب ميشود ) خوشحال ميشوم اطلاعات قانوني خود را در قرار دهيد
موفق باشيد

sina1527

کاربر
2009-07-08
78
197
سلام دوست گرامي
من اجازه ندارم اطلاعات بيشتري از همكاري شركت ها به شما بگم
ولي شما در جريان باش كه شركت تايگر و آي استار در يك مجموعه هستند ( در كل يكي از بزرگترين شركتها به حساب ميشود ) خوشحال ميشوم اطلاعات قانوني خود را در قرار دهيد
موفق باشيد

با تشکر از شما بنده این اجازه را دارم که توضیح بیشتر در خصوص خطوط تولید بدهم .بر خلاف شما که البته درک میکنم. تمام این دستگاهها کار شرکت گلوبال ست میباشد و هیچ شکی در آن نیست .در خصوص ادعای شما مبنی بر کپی بودن استار ست از آی استار باید عرض کنم استار ست سری تیتانیوم تازه وارد بازار نشده و زودتر از ای استار به شرکت گلوبال ست سفارش داده شده و تنها تفاوتی که در این دستگاهها میباشد قسمت لن اینترنتی هست که در برد استار ست تیتانیوم قرار ندارد ولی در آی ستار قرار داده اند.

pelastic

Banned
2009-09-08
72
123
39
با تشکر از شما بنده این اجازه را دارم که توضیح بیشتر در خصوص خطوط تولید بدهم .بر خلاف شما که البته درک میکنم. تمام این دستگاهها کار شرکت گلوبال ست میباشد و هیچ شکی در آن نیست .در خصوص ادعای شما مبنی بر کپی بودن استار ست از آی استار باید عرض کنم استار ست سری تیتانیوم تازه وارد بازار نشده و زودتر از ای استار به شرکت گلوبال ست سفارش داده شده و تنها تفاوتی که در این دستگاهها میباشد قسمت لن اینترنتی هست که در برد استار ست تیتانیوم قرار ندارد ولی در آی ستار قرار داده اند.

اشغالترین دستگاهی که تا این لحظه دیدم ای استار است به نظر من به 10000 تومان بیشتر نمی ارزه

I

Istar-Korea

Guest

سلام دوست گرامي
متاسفانه اطلاعات شما پايين است ( فقط يك شركت گلوبال شنيديد )
به هر حال نظر شما محترم است
موفق باشيد :eek:ky:

sina1527

کاربر
2009-07-08
78
197
اشغالترین دستگاهی که تا این لحظه دیدم ای استار است به نظر من به 10000 تومان بیشتر نمی ارزه

دوست عزیز یه کم اعراق آمیز هست.اینطور هم نیست. ارزش هر چیزی به قیمتی هست که برای خرید آن پرداخته اید.مثلاً یک دستگاه دی وی دی که خوب هم هست به قیمت گزافی میخرید .به نظر شما این دی وی دی پلیر اصلاً خوب نیست چون به قیمتی که برای خرید آن پرداخته اید نی ارزد .توقع خودتونو با دادن پول کمتر پایین بیاورید و همینطور توقع خریدار را با گرفتن پول کمتر.شرکت گلوبال ست شرکت خوب و فعالی هست در صورتی که سفارش دهنده پول خوبی بدهد و سفارش دستگاه درجه 1 را بدهد این شرکت قادر به تولید و ساپورت به بهترین نحو میباشد ولی اگر سفارش دهنده خواستار سود بیشتر و پرداخت پول کمتر برای خرید باشد این شرکت هیچ گناهی ندارد.اکثر دستگاههایی که برای بازار ایران تولید شده اند به دنبال سود بیشتر و پرداخت هزینه کمتر بوده اند .کشف اینکه فلان دستگاه برای چه بازاری تولید شده است کار سختی نیست.ببینید این دستگاهها بجز ایران و تعداد کمی هم عراق دیگه کجا میرن؟

I

Istar-Korea

Guest
دوست عزیز یه کم اعراق آمیز هست.اینطور هم نیست. ارزش هر چیزی به قیمتی هست که برای خرید آن پرداخته اید.مثلاً یک دستگاه دی وی دی که خوب هم هست به قیمت گزافی میخرید .به نظر شما این دی وی دی پلیر اصلاً خوب نیست چون به قیمتی که برای خرید آن پرداخته اید نی ارزد .توقع خودتونو با دادن پول کمتر پایین بیاورید و همینطور توقع خریدار را با گرفتن پول کمتر.شرکت گلوبال ست شرکت خوب و فعالی هست در صورتی که سفارش دهنده پول خوبی بدهد و سفارش دستگاه درجه 1 را بدهد این شرکت قادر به تولید و ساپورت به بهترین نحو میباشد ولی اگر سفارش دهنده خواستار سود بیشتر و پرداخت پول کمتر برای خرید باشد این شرکت هیچ گناهی ندارد.اکثر دستگاههایی که برای بازار ایران تولید شده اند به دنبال سود بیشتر و پرداخت هزینه کمتر بوده اند .کشف اینکه فلان دستگاه برای چه بازاری تولید شده است کار سختی نیست.ببینید این دستگاهها بجز ایران و تعداد کمی هم عراق دیگه کجا میرن؟

دوست گرامي
لزومي ندارد بخوام اطلاعات محرمانه شركت ها را اينجا بگم
ولي شركت Istar يه شركت معتبر است به اين دليل كه ادغام است با يك كمپاني بزرگ ( Tiger ) فقط جهت اطلاع شما اينو اعلام كردم .
موفق باشيد

sina1527

کاربر
2009-07-08
78
197
کمپانی بزرگ تایگر من با رئیس و مسؤل این کمپانی در دبی و اردن در تماس هستم.جناب آقای مروان یوسف.ایشون هیچ اطلاعی در مورد این دستگاه ندارند.در ضمن من از تمام راههای ورود و تمام اشخاصی که بصورت عمده تو این کار هستند مطلع هستم .میدونم ای استار از راه کردستان وارد شده و کسانی که قبلاً کارشون فقط هایویون بود و کانتینر کانتینر وارد میکردن مغزشون کار کرد از دست آقای ش نجات دادن خودشونو و از اونجایی که خودشون نمیتونستن و سوادشو نداشتن برن چین با قول پرداخت وجهی به ازای هر دستگاه از همین آقایون خواستن یه دستگاه با برند istar براشون سفارش بدن وکارهای خرید و تحویل رو براشون انجام دادن .البته احتمالاً بندر بصره تحویل گرفتن .اینها اسمش اسرار نیست .

I

Istar-Korea

Guest
متاسفانه كاربراني از قبيل Pelastic كه محصولات آي استار را بي كيفيت و آشغال عنوان ميكنند
من فقط يك چيز ميتونم جواب دهم ( پايين بودن اطلاعات عمومي )
ايشان اگر با برندهاي مختلف موجود در بازار ايران كار كنند هيچ وقت اين حرف را نميزنند
من قصد ندارم در اين مكان به مقايسه بپردازم ولي دوستاني كه در اين زمينه وارد هستند ميتوانند قضاوت كنند
Istar با داشتن تيم ساپورت قوي و طراحي زيبا با كيفيتي مرغوب توانسته در اين مدت كوتاه رضايت مشتركين را جلب كند و مطمئن باشيد به زودي زود اين محصولات در ايران جايگزيني خوب براي رسيورهاي فعلي ( معمولي ) است .

موفق باشيد

I

Istar-Korea

Guest
کمپانی بزرگ تایگر من با رئیس و مسؤل این کمپانی در دبی و اردن در تماس هستم.جناب آقای مروان یوسف.ایشون هیچ اطلاعی در مورد این دستگاه ندارند.در ضمن من از تمام راههای ورود و تمام اشخاصی که بصورت عمده تو این کار هستند مطلع هستم .میدونم ای استار از راه کردستان وارد شده و کسانی که قبلاً کارشون فقط هایویون بود و کانتینر کانتینر وارد میکردن مغزشون کار کرد از دست آقای ش نجات دادن خودشونو و از اونجایی که خودشون نمیتونستن و سوادشو نداشتن برن چین با قول پرداخت وجهی به ازای هر دستگاه از همین آقایون خواستن یه دستگاه با برند istar براشون سفارش بدن وکارهای خرید و تحویل رو براشون انجام دادن .البته احتمالاً بندر بصره تحویل گرفتن .اینها اسمش اسرار نیست .

دوست گرامي
متاسفانه يا شما دوست داري اطلاعات نادرست بدي يا كسي كه بهت اطلاعات داده ادم مناسبي نبوده .

به هر حال من يك بار گفتم نظرات شما محترم است
موفق باشيد

izeh

کاربر افتخاری
2006-10-09
345
1,514
به نظر من هر دستگاهی ارزش یک بار امتحان را دارد

خصوصا اگه یکم دقت کنیم می بینیم اکثر کسانی که از این برند بد می گن اکثرا فروشنده هایون هستند

mansoory

کاربر
2010-09-30
52
65
سلام
من نظرم کاملا موافق istar هست. چون تا حالا هر قولی از نظر ساپورت نرم افزار و چیزهای دیگه داده عمل کره. بنظر من نسبت به پولی که میدی دستگاه خوبیه. کدوم ریسیور پیدا میشه که باحاش بتونی 1سال بطور رایگان تمام کانال های کارتی رو نگاه کنی ؟ من خودم فروشندم و دستگاه های زیادی فروختم و همه رو با هم مقایسه کردم. بهتره بگم در حال حاضر istarاز ریسیورهای موجود در بازار هم از نظر نرم افزاری و کارایی و سخت جونی بهتره.اینم بگم از نظر کیفیت تصوری حرف نداره مخصوصا مدت x20000.در کل مهم نیست که دستگاه و کی میسازه و از کجا وارد ایران میشه مهم اینه که دستگاه خوب و از نضر ساپورت نرم افزاری موردی نداشته باشه.

mansoory

کاربر
2010-09-30
52
65
الان شما اگه داخل سایت istar برید و اگه هر مشکلی در مورد این ریسیور داشته باشید در اسرع وقت راهنمایی میشی. حالا کدوم دستگاه پیدا میشه که ساپوت پشتیبانیش انقدر قوی باشه. ؟حالا ما فکر میکنیم که آشغالترین دستگاه توی بازار ایرانه .مهم همینه که بقول بعضی از دوستان همین آشغال از نظر ساپورت چیزی کم نداره.من خودم شخصا طرفدار istar نیستم ولی باید واقعیت هارو گفت و شنید

sina1527

کاربر
2009-07-08
78
197
دوست گرامي
متاسفانه يا شما دوست داري اطلاعات نادرست بدي يا كسي كه بهت اطلاعات داده ادم مناسبي نبوده .

به هر حال من يك بار گفتم نظرات شما محترم است
موفق باشيد
ضمن تشکر از شما دوست عزیز
istar همینک در دبی موجود هست .مسؤل فروش از هموطنان کرد ما هستند . همچنین در سلیمانیه عراق این محصول موجود هست.و تمام اجناس فعلی موجود در بازار از سلیمانیه وارد میشوند. میدونم شما از افشا نمودن اسرار شرکت معذور هستید ولیکن بنده هیچ عذری ندارم و درجهت اطلاع رسانی خدمت دوستانی که قصد آشنایی بیشتر با این شرکتها را دارند عرض مینمایم.این کالا از چند روز دیگه در شهرهای جنوبی به وفور قابل یافتن هست چون در دبی نیز فروخته میشود (از چند روز پیش).اگر بیشتر از این در مورد اطلاعات من ابراز شک کنید مستند تر و با جزئیات بیشتر توضیخ خواهم داد.

بالا