سلام
سینا جان آخه بغیر از کرد و چترباز کی جرات وارد کردن ریسیور به کشور رو داره. اگه کاسب باشی میدونی که آدم تا آخر عمرش نموتونه واسه اینو اون کار کنه بالاخره یه روز خودش باید کاسب بشه و واسه خودش کار کنه . حالا میخواد کرد باشه یا هر کس دیگه. خوب ایناهم قبلا واسه وارد کننده ها کار میکردند .حالا سرمایه دار شدن و لوازم با برند خودشوش تولید می کنند و وارد ایران میکنند. فکر نمی کنم که تو این کارشون مشکلی باشه که آدم بخواد بعضی مسائل رو فاش کنه
سلام
من متوجه منظورتون نشدم .مگه کسی گفته مشکلی هست ؟؟!!.دستشون هم درد نکنه شما چرا فکر کردی من گفتم مشکلی هست!!!
این مسائل که فاش شدن نداره..همه میدونن.اون دوستمون فکر میکردن چیز مخفی در کاره و گر نه خیلی هم خوبه منی که دستگاه میخرم بدونم این دستگاه از کجا میاد .
همین ساخت کره بودن یه دروغ بزرگ و یه توهین به ملته.بابا همه میدونن دیگه هیچی نگین سنگینتره .اصلاً نه بگید چینیه نه بگید کره ای بزارن مردم با شعور خودشون تشخیص بدن.
در مورد اینکه کی جرأت وارد کردن رسیور داره باید بگم اگه تشریف ببرید بندر ها میبینید این روزها بچه 12 ساله هم واسه خودش بار قاچاق میاره.
دوستان عزیزی که کانتینری میآوردن(که دستشون هم درد نکنه ..آفرین به جرأتشون) از اول سرمایه داشتن ولی بلد نبودن چطور برن از کمپانی اصلی خرید کنند.الانم هنوز خودشون بلد نیستن.اکثراً سواد هم ندارن چه برسه برن قرارداد برون مرزی ببندن.