مشخصات كامل رسيور بي نظير Istar X99

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

sina1527

کاربر
2009-07-08
78
197
به نظر من هر دستگاهی ارزش یک بار امتحان را دارد

خصوصا اگه یکم دقت کنیم می بینیم اکثر کسانی که از این برند بد می گن اکثرا فروشنده هایون هستند
در کل اینها که دارن istar میارن عمده یه روز کارشون واردات hivion بوده.نه 1 دونه 2 دونه ها..کانتینری.همه هم از هموطنان عزیز کردمون هستن.حالا خودشون برند دارن.

880310281

Banned
2010-08-10
2
0
44
درود بر همگی
من یه دستگاه 9696 hd دارم که پیغام عجیبی میده چطوری برنامش رو به حالت اولیه بر گردونم؟؟؟؟

mansoory

کاربر
2010-09-30
52
65
درود بر همگی
من یه دستگاه 9696 hd دارم که پیغام عجیبی میده چطوری برنامش رو به حالت اولیه بر گردونم؟؟؟؟

سلام
دوست عزیز جای سوال تو اینجا نیست. بد نیست یه نگاهی به موضوع پست ها بندازی. در این قسمت برو حتما جواب سوالت رو پیدا میکنی.

http://1.irantks.biz/forumdisplay.php?f=157
با تشکر

mansoory

کاربر
2010-09-30
52
65
سلام
سینا جان آخه بغیر از کرد و چترباز کی جرات وارد کردن ریسیور به کشور رو داره. اگه کاسب باشی میدونی که آدم تا آخر عمرش نموتونه واسه اینو اون کار کنه بالاخره یه روز خودش باید کاسب بشه و واسه خودش کار کنه . حالا میخواد کرد باشه یا هر کس دیگه. خوب ایناهم قبلا واسه وارد کننده ها کار میکردند .حالا سرمایه دار شدن و لوازم با برند خودشوش تولید می کنند و وارد ایران میکنند. فکر نمی کنم که تو این کارشون مشکلی باشه که آدم بخواد بعضی مسائل رو فاش کنه

sina1527

کاربر
2009-07-08
78
197
سلام
سینا جان آخه بغیر از کرد و چترباز کی جرات وارد کردن ریسیور به کشور رو داره. اگه کاسب باشی میدونی که آدم تا آخر عمرش نموتونه واسه اینو اون کار کنه بالاخره یه روز خودش باید کاسب بشه و واسه خودش کار کنه . حالا میخواد کرد باشه یا هر کس دیگه. خوب ایناهم قبلا واسه وارد کننده ها کار میکردند .حالا سرمایه دار شدن و لوازم با برند خودشوش تولید می کنند و وارد ایران میکنند. فکر نمی کنم که تو این کارشون مشکلی باشه که آدم بخواد بعضی مسائل رو فاش کنه
سلام
من متوجه منظورتون نشدم .مگه کسی گفته مشکلی هست ؟؟!!.دستشون هم درد نکنه شما چرا فکر کردی من گفتم مشکلی هست!!!

این مسائل که فاش شدن نداره..همه میدونن.اون دوستمون فکر میکردن چیز مخفی در کاره و گر نه خیلی هم خوبه منی که دستگاه میخرم بدونم این دستگاه از کجا میاد .همین ساخت کره بودن یه دروغ بزرگ و یه توهین به ملته.بابا همه میدونن دیگه هیچی نگین سنگینتره .اصلاً نه بگید چینیه نه بگید کره ای بزارن مردم با شعور خودشون تشخیص بدن.

در مورد اینکه کی جرأت وارد کردن رسیور داره باید بگم اگه تشریف ببرید بندر ها میبینید این روزها بچه 12 ساله هم واسه خودش بار قاچاق میاره.

دوستان عزیزی که کانتینری میآوردن(که دستشون هم درد نکنه ..آفرین به جرأتشون) از اول سرمایه داشتن ولی بلد نبودن چطور برن از کمپانی اصلی خرید کنند.الانم هنوز خودشون بلد نیستن.اکثراً سواد هم ندارن چه برسه برن قرارداد برون مرزی ببندن.

mansoory

کاربر
2010-09-30
52
65
سلام
من متوجه منظورتون نشدم .مگه کسی گفته مشکلی هست ؟؟!!.دستشون هم درد نکنه شما چرا فکر کردی من گفتم مشکلی هست!!!

این مسائل که فاش شدن نداره..همه میدونن.اون دوستمون فکر میکردن چیز مخفی در کاره و گر نه خیلی هم خوبه منی که دستگاه میخرم بدونم این دستگاه از کجا میاد .همین ساخت کره بودن یه دروغ بزرگ و یه توهین به ملته.بابا همه میدونن دیگه هیچی نگین سنگینتره .اصلاً نه بگید چینیه نه بگید کره ای بزارن مردم با شعور خودشون تشخیص بدن.

در مورد اینکه کی جرأت وارد کردن رسیور داره باید بگم اگه تشریف ببرید بندر ها میبینید این روزها بچه 12 ساله هم واسه خودش بار قاچاق میاره.

دوستان عزیزی که کانتینری میآوردن(که دستشون هم درد نکنه ..آفرین به جرأتشون) از اول سرمایه داشتن ولی بلد نبودن چطور برن از کمپانی اصلی خرید کنند.الانم هنوز خودشون بلد نیستن.اکثراً سواد هم ندارن چه برسه برن قرارداد برون مرزی ببندن.
سلام
دزست سینا جان حق با شماست. ولی چه می شه کرد اینجا ایران هست و آدم واسه همه کاری تو تنگناست.دیگه الان همه مردم میدون که هیچ جنسی به غیر از چینی وارد ایران نمیشه. باید اون جک که میگن میخوان دختر هم از چین وارد کنند شنیده باشی. چرا چون ارزون و به صرفست. شما راست میگی خیلی از این آدما سواد ندارند ولی خیلی کارها میکنند. یه مثال برات میزنم. من داخل بازار لاله زار تهرانم. توهین نشده ولی خیلی ها اینجا هستند و حرف زدنشونم بلد نیستند ولی سرمایه دار شدن و الان چین میرن و جنس واسه خودشون وارد می کنند

mansoory

کاربر
2010-09-30
52
65
سینا جان درست میگه . این دروغه که این ریسیور ساخت کره هست و وقتی پشت دستگاه و میبینی دیده میشه که نوشته ساخته شده به سفارش کره. درسته که این دستگاه چینی هست ولی چینی درجه یکه. و بنظرم از قطعات خوب برای ساختش استفاده شده و فعلا در حال حاضر مهم اینه که ساپورت پشتیبانیش نسبت به بقیه دستگاه ها بالاتره.

nowjhin

کاربر
2010-10-08
1
2
34
لطفا پچی طراحی کنید که همزمان با ضبط کردن کانال به توانی ضبطهای روی هارد یا یواس بی را نگاه کنید مانند رسیور ایکلاس واسترانگ و سرعت تعویض کانالها را بالا ببرد

showkaran

کاربر
2010-10-10
5
9
44
موضوع عجیب

با سلام

یه موضوع عجیبی وجود داره که دوستان به اون اشاره نکردن !
چرا تو سایت رسمی شرکت که به زبان انگلیسی هست و مرتب به روز میشه اثری از مدل x99 وجود نداره ولی در سایت ایرانی شرکت x99 وجود داره و کلی راجع به اون بحث میشه !؟

سایت رسمی شرکت :=http://www.istar-korea.com/

سایت ایرانی شرکت :=http://www.istarkorea.com/Home.aspx

I

Istar-Korea

Guest
دوست گرامي
چيزي عجيبي نيست من قبلا هم گفته بودم. قسمت PRODUCT آپديت نشده است.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

آيا از دوستان شخصن كسي موفق به راه اندازي شرينگ اينترنتي مدل 99 شده؟؟؟؟
آقاي اي استار خودتون شخصن شرينگ اينترنتي اين دستگاه رو چك و تست كرديد
ممنون

I

Istar-Korea

Guest
سلام دوست گرامي
من شخصا تست نكردم ( حقيقتش ).
ولي از چند مشترك شنيدم كه istarX99 را نتوانستند شرينگ اينترنتي را راه اندازي كنند ( در صورتي كه با نصب istarX98 شرينگ وصل شده است ). به گفته خود مشتركين.
از نظر من نبايد مشكلي در شرينگ باشد به اين دليل كه نرم افزارها تقريبا مشابه هست .
ولي من پيگيري خواهم كرد و نتيجه نهايي را اعلام ميكنم.
موفق و پيروز باشيد

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

ممنون دوست عزيز
من رو چند دستگاه تست كردم موفق نشدم
ولي 98 و 96 و 20000 مشكلي نداشت

بالا