مشكلات سخت افزاري رسيور هاي متفرقه

electron

کاربر
2008-03-18
27
19
با سلام خدمت دوستان

من يه رسيور star track nc-708 دارم كه تصوير اون كج و كوله ومات شده عيب از كدوم قطعه هست

با تشكر :eek:k:

marfan

کاربر
2008-01-08
34
45
کمک فوری

با سلام دوستان من اسکای ست دارم که روی جلو اش می نویسه onواین جور می ماند فلاش هم زدم فرقی نکرد راهنمایی کنید ممنون ؟

naser48

کاربر
2006-10-30
49
74
متاباكس 1 روي حالت start مي ايستد

سلام
دوستان عزيز متاباكس 1 روي حالت start مي ايستد و ديگر بالاتر نميرود در ضمن دستگاه با كنترل كاملا" خاموش و روشن ميشود و روي حالت استندباي قرار ميگيرد.خواهشمندم كمكم كنيد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
دوستان عزيز متاباكس 1 روي حالت start مي ايستد و ديگر بالاتر نميرود در ضمن دستگاه با كنترل كاملا" خاموش و روشن ميشود و روي حالت استندباي قرار ميگيرد.خواهشمندم كمكم كنيد.
با درود دوست گرامی
شما اول سیم انتن را از دستگاه جدا کنید ببینید بالا نمیاد؟
انتقال نرم افزار
تست کردن پاور خصوصا خازن های 1000 میکرو16 را تعویض کنید:eek:k:

naser48

کاربر
2006-10-30
49
74
با درود دوست گرامی
شما اول سیم انتن را از دستگاه جدا کنید ببینید بالا نمیاد؟
انتقال نرم افزار
تست کردن پاور خصوصا خازن های 1000 میکرو16 را تعویض کنید:eek:k:
سلام
دوست عزيز اصلا" سيم آنتن رو وصل نكردم و نرم افزار رو هم عوض كردم خيلي خوب قبول كرد ولي بازم فرقي نكرد،ميدونيد دستگاه درست بود و خوب كار ميكرد فقط فركانسهاي بالاتر از 11919 را سيگنال نميداد پيچهاي برد اصلي دستگاه رو باز كردم كه برد رو دربيارم و حواسم نبود كه دستگاه توي برقه و روي حالت استندباي قرار داره كه از زير برد قسمتي كه سوكت پاور به دستگاه وصل ميشه يك جرقه كوچك زد و دستگاه روشن شد و ديگه روي حالت start ايستاد و با كنترل خاموش و روشن ميشه ولي فقط تا حالت start ، نرم افزار قبول ميكنه ودستگاه رو با يك پاور ديگه چك كردم فرقي نداشت.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
دوست عزيز اصلا" سيم آنتن رو وصل نكردم و نرم افزار رو هم عوض كردم خيلي خوب قبول كرد ولي بازم فرقي نكرد،ميدونيد دستگاه درست بود و خوب كار ميكرد فقط فركانسهاي بالاتر از 11919 را سيگنال نميداد پيچهاي برد اصلي دستگاه رو باز كردم كه برد رو دربيارم و حواسم نبود كه دستگاه توي برقه و روي حالت استندباي قرار داره كه از زير برد قسمتي كه سوكت پاور به دستگاه وصل ميشه يك جرقه كوچك زد و دستگاه روشن شد و ديگه روي حالت start ايستاد و با كنترل خاموش و روشن ميشه ولي فقط تا حالت start ، نرم افزار قبول ميكنه ودستگاه رو با يك پاور ديگه چك كردم فرقي نداشت.
بادرود دوست گرامی
شما اشتباه بزرگی انجام داده اید فقط باید محلی که اتصال کرده است را با دقت چک کنید شاید برد قطع شده باشد.
ان جلو کنار ورودی پانل چندتا فیوز ریز موجود هست چک کنید در هر صورت این ایراد پیدا کردنش به صبر وتجربه نیاز دارد.:eek:k:

naser48

کاربر
2006-10-30
49
74
نداشتن هيچيك از لولهاي سيگنال در هايويژن 9090x

سلام
دوستان گرامي هايويژن 9090x نه سيگنال كيفيت دارد و نه سيگنال قدرت ، خروجي تيونر هم فقط 17 ولت است چه
در عمودي و چه در افقي ، lm317 هم ولتاژ ورودي وهم خروجي داره ، اشكال از چي ميتونه باشه.
:busted_red:
پرسش در مورد رسیورهای متفرقه در این تاپیک مطرح کنید برای یک پرسش تا پیک ارسال نکنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
با سلام سوپرماکس 9950 cxt نه پانل وجودارد ونه روی تصویر چیزی موجود نیست ولتاجهای تغذیه هم سالم هستند در ضمن ایسی فلش هم دوبار پروگرام شده است ولی ایرادبرطرف نشده در ضمن با دست کشیدن بر روی ای سی فلش روی پانل نوشته های درهم وبر هم دیده میشود البته مدار لحیم سردی ندارد ایا ایراد میتونه از سی پی یو باشه ویا از رم لطفا اساتید محترم بخش راهنمائی فرمایندممنون

sync

کاربر
2007-12-02
70
170
با سلام
دوستان من چند عدد رسيور سوپرمكس 1x1دارم كه تا كمي گرم نشه روشن نميشه؟
تمام خازنها را تست كردم (با خازن سنج)تمام لحيم سردي رسيور را گرفتم،پروگرام كردم ،آيسي فلش را دوباره ليحم كاري كردم، باز روشن نمي شه(بايد كمي روي بخار بزاري )
رسيورها همه تازه هستند

با تشكر

sh110

کاربر
2007-06-09
4
5
با سلام خدمت مدیریت سایتو عرض خسته نباشید من یک هایویژن 9090 دارم که چراغ جلوی پنلتند تند خاموش روشن میشه تغذیه رو با یک مدل دیگه تست زدم سالم بوده خواهشمندم راهنمایی بفرمایید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
دوستان من چند عدد رسيور سوپرمكس 1x1دارم كه تا كمي گرم نشه روشن نميشه؟
تمام خازنها را تست كردم (با خازن سنج)تمام لحيم سردي رسيور را گرفتم،پروگرام كردم ،آيسي فلش را دوباره ليحم كاري كردم، باز روشن نمي شه(بايد كمي روي بخار بزاري )
رسيورها همه تازه هستند

با تشكر
با درود دوست گرامي
چيزي بنام تست خازن سنج نداريم كه درست كار كنه!
شما خازن هاي 1000ميكرو يا 2200 اگر در ثانويه پاور داريد تعويض كنيد:eek:k:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام خدمت مدیریت سایتو عرض خسته نباشید من یک هایویژن 9090 دارم که چراغ جلوی پنلتند تند خاموش روشن میشه تغذیه رو با یک مدل دیگه تست زدم سالم بوده خواهشمندم راهنمایی بفرمایید
با درود دوست گرامي
مشكل از كجا شروع شد؟
ايا اتصال lnb داشتيد؟
سيم انتن را از دستگاه جدا كنيد ببينيد فرقي نميكند؟
يك اپگريد انجام بدهيد ببينيد قبول ميكند:eek:k:

sh110

کاربر
2007-06-09
4
5
ممنون از جواب شما
سیم ال ان بی نیز جداست این عمل رو انجام میدهد و دستگاه اصلا روشن نمیشود که اپ گریت قبول کند

sync

کاربر
2007-12-02
70
170
با درود دوست گرامي
چيزي بنام تست خازن سنج نداريم كه درست كار كنه!
شما خازن هاي 1000ميكرو يا 2200 اگر در ثانويه پاور داريد تعويض كنيد:eek:k:

با تشكر از جواب شما
ولي 2 ساله با خازن سنج كار مي كنم بي كوچك ترين خطا!!!!

تعويض شده ولي كماكان مشكل برقراره؟

elkteronikemodern

کاربر
2007-04-15
59
103
سلام دوستان .یه رسیور هایویزن 9696pvr دارم که فقط 3 روز کار کرده و نه اپدیت شده و نه کول دیسک بهش وصل شده .مشکلش اینه که فقط چراغ قرمز اون روشنه.کارهایی که من برای تعمیر انجام دادم.1.پروگرام کردن ایسی فلش.2.تعویض ایسی رم.3.تعویض خازنهای پاور .4.تعویض ایسی lcx14 .5.لحیم کاری cpu و شستشوی برد ... ولی همچنان روی چراغ قرمز مونده .از اساتید درخواست راهنمایی دارم

marfan

کاربر
2008-01-08
34
45
با سلام ع علت روشن ماندن چراغ قرمز وسبز در تیتانیوم 9800 چیست تغذیه درست وفلاش هم زدم ؟مرسی

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام ع علت روشن ماندن چراغ قرمز وسبز در تیتانیوم 9800 چیست تغذیه درست وفلاش هم زدم ؟مرسی
با درود دوست گرامي
خازن هاي ظرفيت بالاي پاور را تعويض كنيد اگر نشد ميتواند از كريستال يا حتي خود پردازنده يا رم دستگاه باشد:eek:k:

alih6

کاربر
2006-10-04
39
76
سلام دوستان .یه رسیور هایویزن 9696pvr دارم که فقط 3 روز کار کرده و نه اپدیت شده و نه کول دیسک بهش وصل شده .مشکلش اینه که فقط چراغ قرمز اون روشنه.کارهایی که من برای تعمیر انجام دادم.1.پروگرام کردن ایسی فلش.2.تعویض ایسی رم.3.تعویض خازنهای پاور .4.تعویض ایسی lcx14 .5.لحیم کاری cpu و شستشوی برد ... ولی همچنان روی چراغ قرمز مونده .از اساتید درخواست راهنمایی دارم
سلام من هم بامشکل شما مواجه شدم پاور سالم رسیور رو فلش کردم آیکلاس 9595ولی فقط چراغ قرمز جلوی پنل روشنه کسی نیست جواب بده :dast:

kyzar

کاربر
2008-10-27
100
214
سلام من هم بامشکل شما مواجه شدم پاور سالم رسیور رو فلش کردم آیکلاس 9595ولی فقط چراغ قرمز جلوی پنل روشنه کسی نیست جواب بده :dast:
با سلام
دوست عزیز ولتاژها مخصوصا 3.2 راتست کن وکریستال تعویض کن اگر نشد به احتمال زیاد سی پی یو ایراد دارد.

alih6

کاربر
2006-10-04
39
76
با سلام
دوست عزیز ولتاژها مخصوصا 3.2 راتست کن وکریستال تعویض کن اگر نشد به احتمال زیاد سی پی یو ایراد دارد.
با سلام وتشکر از توجهت عرض شود که من قسمت تغذیه رو روی رسیور دیگه ای امتحان کردم سالم بود پس نمیتونه ما ولتا باشه از دوستان دیگه ای که در این باره تجربه دارند کمک کنید مخصوصا علی رسیور

بالا