با درود دوست گرامیسلام
دوستان عزيز متاباكس 1 روي حالت start مي ايستد و ديگر بالاتر نميرود در ضمن دستگاه با كنترل كاملا" خاموش و روشن ميشود و روي حالت استندباي قرار ميگيرد.خواهشمندم كمكم كنيد.
سلامبا درود دوست گرامی
شما اول سیم انتن را از دستگاه جدا کنید ببینید بالا نمیاد؟
انتقال نرم افزار
تست کردن پاور خصوصا خازن های 1000 میکرو16 را تعویض کنیدk:
بادرود دوست گرامیسلام
دوست عزيز اصلا" سيم آنتن رو وصل نكردم و نرم افزار رو هم عوض كردم خيلي خوب قبول كرد ولي بازم فرقي نكرد،ميدونيد دستگاه درست بود و خوب كار ميكرد فقط فركانسهاي بالاتر از 11919 را سيگنال نميداد پيچهاي برد اصلي دستگاه رو باز كردم كه برد رو دربيارم و حواسم نبود كه دستگاه توي برقه و روي حالت استندباي قرار داره كه از زير برد قسمتي كه سوكت پاور به دستگاه وصل ميشه يك جرقه كوچك زد و دستگاه روشن شد و ديگه روي حالت start ايستاد و با كنترل خاموش و روشن ميشه ولي فقط تا حالت start ، نرم افزار قبول ميكنه ودستگاه رو با يك پاور ديگه چك كردم فرقي نداشت.
با درود دوست گراميبا سلام
دوستان من چند عدد رسيور سوپرمكس 1x1دارم كه تا كمي گرم نشه روشن نميشه؟
تمام خازنها را تست كردم (با خازن سنج)تمام لحيم سردي رسيور را گرفتم،پروگرام كردم ،آيسي فلش را دوباره ليحم كاري كردم، باز روشن نمي شه(بايد كمي روي بخار بزاري )
رسيورها همه تازه هستند
با تشكر
با درود دوست گراميبا سلام خدمت مدیریت سایتو عرض خسته نباشید من یک هایویژن 9090 دارم که چراغ جلوی پنلتند تند خاموش روشن میشه تغذیه رو با یک مدل دیگه تست زدم سالم بوده خواهشمندم راهنمایی بفرمایید
با درود دوست گرامي
چيزي بنام تست خازن سنج نداريم كه درست كار كنه!
شما خازن هاي 1000ميكرو يا 2200 اگر در ثانويه پاور داريد تعويض كنيدk:
با درود دوست گراميبا سلام ع علت روشن ماندن چراغ قرمز وسبز در تیتانیوم 9800 چیست تغذیه درست وفلاش هم زدم ؟مرسی
سلام من هم بامشکل شما مواجه شدم پاور سالم رسیور رو فلش کردم آیکلاس 9595ولی فقط چراغ قرمز جلوی پنل روشنه کسی نیست جواب بده :dast:سلام دوستان .یه رسیور هایویزن 9696pvr دارم که فقط 3 روز کار کرده و نه اپدیت شده و نه کول دیسک بهش وصل شده .مشکلش اینه که فقط چراغ قرمز اون روشنه.کارهایی که من برای تعمیر انجام دادم.1.پروگرام کردن ایسی فلش.2.تعویض ایسی رم.3.تعویض خازنهای پاور .4.تعویض ایسی lcx14 .5.لحیم کاری cpu و شستشوی برد ... ولی همچنان روی چراغ قرمز مونده .از اساتید درخواست راهنمایی دارم
با سلامسلام من هم بامشکل شما مواجه شدم پاور سالم رسیور رو فلش کردم آیکلاس 9595ولی فقط چراغ قرمز جلوی پنل روشنه کسی نیست جواب بده :dast:
با سلام وتشکر از توجهت عرض شود که من قسمت تغذیه رو روی رسیور دیگه ای امتحان کردم سالم بود پس نمیتونه ما ولتا باشه از دوستان دیگه ای که در این باره تجربه دارند کمک کنید مخصوصا علی رسیوربا سلام
دوست عزیز ولتاژها مخصوصا 3.2 راتست کن وکریستال تعویض کن اگر نشد به احتمال زیاد سی پی یو ایراد دارد.