با سلام خدمت استاد عزيز وگراميمن يك رسيور 150 دارم كه در جلوي صفحه lcd آن دو نقته ميزند اگر ممكن است مرا راهنماي كنيد مخلص شما سعيد
دوست عزیز مشکل شما از پاور است خازن های پاور را چک کنید . بعد نتیجه را اعلام کنید.موفق باشید
با سلام خدمت استاد عزيز وگراميمن يك رسيور 150 دارم كه در جلوي صفحه lcd آن دو نقته ميزند اگر ممكن است مرا راهنماي كنيد مخلص شما سعيد
كجا ببرم براي جيتك سمت خ طالقاني ميشينم وقيمت چنده
دوست عزيز اين نوع 150 چيني هستند و دوتا خازن16 ولت 1000 ميكرو داره در قسمت خروجي تغذيه كه اگه نگاه كني كمي باد كرده اونا رو تعويض كن مشكلت حل ميشهبا سلام خدمت استاد عزيز وگراميمن يك رسيور 150 دارم كه در جلوي صفحه lcd آن دو نقته ميزند اگر ممكن است مرا راهنماي كنيد مخلص شما سعيد
دوست عزیزكجا ببرم براي جيتك سمت خ طالقاني ميشينم وقيمت چنده
دوست عزیزبا سلام خدمت استاد عزيز وگراميمن يك رسيور 150 دارم كه در جلوي صفحه lcd آن دو نقته ميزند اگر ممكن است مرا راهنماي كنيد مخلص شما سعيد
دوست عزیزلطفا:من يك رسيوراستارست290دارم كه لينك usbداره.لطفا طريقه فعال كردنش رو بگيد .ممنون ميشم
دوست عزیزسلام امیدوارم که اساتید بتونند کمکم کنند
یک رسیور Starsat 550 Cx دارم همه چیز درست کار میکنه ولی در قسمت سیگنال عدد 0 ودر قسمت کیفیت بعضی اوقات عدد 10 یا 20 نشان داده میشود ولتاز تیونر هم درست است و در ضمن جیتگ هم نمیشه کابل رو که به سوکت وصل میکنی داغ میشه از کمکتون ممنون میشم
دوست عزیزke error E4 mide vaghti dare roshan mishe bad ke toye menu miram khate signal nadare va search nemikone mamnon mish m age pashokh bedid