مشكلات سخت افزاري رسيور هاي متفرقه

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
سلام.
خدمت دوستان عزیز اگر مشکلی در مورد خرابی رسیور و جیتک کردن دارید ..
اماده جواب دادن و کمک به شما دوستان عزیز هستم.
اگه نیاز به نرم افزار های جیتک و فایل های اموزشی داشتید.
مطرح کنید تا به شما دوستان عزیز هدیه کنم .
در مورد تعمیرات رسیور شما.
دوستدار شما .
استاد.:p

esh-tk

کاربر
2006-10-17
11
2
سلام دوست عزیز. یه ریسیور استارست 2100 هست که چند روز پیش وقتی روشن میکردی روی پنل جلو میزد صفر و تصویر tv سبز میشد و دستگاه هی ریست میشد واین اعمال و تکرار میکرد. تا ریسیور ودادم به یه تعمیر کار و امشب گرفتم ولی حالا یه بار روشن شد و وقتی رفتم توی منوی نصب واسه تعریف سوییچ دستگاه خاموش شد و دیگه روشن نشد و این اتفاق دقیقا یه بار دیگه پیش اومد. لطفا کمک کنید فوری ممنون

safar

کاربر
2006-11-15
3
4
سلام. من یک 190سوپر دارم که در حین کار خاموش شد
وقتی که روشن میکنم on میاد و میره و عدد صفر میاد.جی تک هم کردم ولی درست نشد.البته تو جیتک کردنم شک دارم چون نمیدونم که فایلی که ریختم(starsat.boot.bin) درست و سالم است یا نه.خیلی گیرم اگه میشه لطف کنید جوابم رو سریع بدید.با تشکر فراوان

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
سلام. من یک 190سوپر دارم که در حین کار خاموش شد
وقتی که روشن میکنم on میاد و میره و عدد صفر میاد.جی تک هم کردم ولی درست نشد.البته تو جیتک کردنم شک دارم چون نمیدونم که فایلی که ریختم(starsat.boot.bin) درست و سالم است یا نه.خیلی گیرم اگه میشه لطف کنید جوابم رو سریع بدید.با تشکر فراوان
دوست عزیز شما باید اول برنامه میریختید
حالا که جیتک کردید به اینجا سر بزن و فایل بوت رو بردار
http://www.irantk.com/forumss/showthread.php?p=5519#post5519
رسیور رو جیتک کن بعد اخرین برنامه رو بریز بعد اگه باز هم عدد صفر امد
خرابی از قطعات تغذیه میباشد
استاد.

nazali

کاربر
2006-10-05
61
66
استاد عزیز سلام من برنامه جدید گرفتم همین ورزن 403ودستگاه قبول نمیکند همین velcomeدر پنل نشان میدهداینم از خبر که گفتید خبر بده تا انشالا یک فکر اساسی برای این دستگاه بکنیدممنون دست شمادرد نکند

آخرین ویرایش:

safar

کاربر
2006-11-15
3
4
سلام
ببخشید من تو جیتک مشکل دارم .تو آموزش جیتک خوندم که ابتدا برنامهejflasher را اجرا میکنیم و بعد به ترتیب boot loder و ....را پاک میکردیم وبعد program flash را انتخاب میکردم
و فایل boot-sr190d را می آوردم و گزینه boot loder را انتخاب و استارت می کردم،و بعد هم آبگرید میکردم.اگر چیزی جز این است و پای فایل دیگری در میان است،لطفا مرا راهنمایی کنید.
ضمنا در بعضی مواقع بعد از آبگرید اعداد بهم ریخته نشان داده می شد.با تشکر

djarash

کاربر
2006-11-16
5
2
سلام استاد
جیتک چند مرحله داره.نمی دونم فایل boot را کی و کجا باید اعمال کنیم.من با برنامه ejflasher کار میکنم.آیا به جز فایل بووت برنامه دیگری را هم باید در این برنامه اجرا کنیم.منظور شما از دادن برنامه همون آبگرید کردنه یا چیزه دیگه ای.فایل فلش را با چه برنامهای و چه موقع باید بریزیم.
ممنون میشم اگه جوابم را سریع بدهید.

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
سلام
ببخشید من تو جیتک مشکل دارم .تو آموزش جیتک خوندم که ابتدا برنامهejflasher را اجرا میکنیم و بعد به ترتیب boot loder و ....را پاک میکردیم وبعد program flash را انتخاب میکردم
و فایل boot-sr190d را می آوردم و گزینه boot loder را انتخاب و استارت می کردم،و بعد هم آبگرید میکردم.اگر چیزی جز این است و پای فایل دیگری در میان است،لطفا مرا راهنمایی کنید.
ضمنا در بعضی مواقع بعد از آبگرید اعداد بهم ریخته نشان داده می شد.با تشکر
safar
کاملا مورد را درست انجام دادید
آن اعداد هم بهم میخوره .. مشکلی نداره برنامه دیگه ای بریز
استاد.

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
سلام استاد
جیتک چند مرحله داره.نمی دونم فایل boot را کی و کجا باید اعمال کنیم.من با برنامه ejflasher کار میکنم.آیا به جز فایل بووت برنامه دیگری را هم باید در این برنامه اجرا کنیم.منظور شما از دادن برنامه همون آبگرید کردنه یا چیزه دیگه ای.فایل فلش را با چه برنامهای و چه موقع باید بریزیم.
ممنون میشم اگه جوابم را سریع بدهید.
djarash
انجمن جیتک فایل آموزشی برای جیتک کردن 190 گذاشتم بردارید
و مطالع کنید ...
استاد.

djarash

کاربر
2006-11-16
5
2
سلام.
من رسیورم را(190 ) جیتک کردم وبرنامه جدید و هم قدیمی بهش دادم،ولی هنوز اعداد بصورت شکسته می آید.یه تعمیرکار گفت که باید آیسی فلش عوض بشود.آیاخودم میتوانم این آیسی را عوض کنم.این آیسی در کجاست.لطفا مرا راهنمایی کنید

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
djarash
شما تصویر را دارید یا نه ....
اگه اعداد به صورت شکسته میاد
پنل رسیور را با یک پنل سالم امتحان کن ببین درست میشه
استاد.

nazali

کاربر
2006-10-05
61
66
استاد جان سلام ممنون که جواب دادید وبعد من قبلا گفتم که من فقط این ابزار دارم اینترفیس جیتک دارم با لودر جیکیس نه فایل فلش دارم ونه نقشه سیم بستن روی برد اگر اینها برام بزارید ممنون میشم ویا راهنمایی بفرماهید دست شما درد نکند

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
nazali
رسیور شما با استارست 550 یک جور جیتک میشوند
اینجا برو http://www.irantk.com/forumss/forumdisplay.php?f=124
و نرم افزارهی مورد نیاز را ورد
مانند لودر jkeys رو بردار
طریقه وصل کابل به برد
و آموزش متاباکس رو وردار
از همه مهم تر عکس های واضیح برای ساخت کابل رو وردار
تا بعد....
استاد.

djarash

کاربر
2006-11-16
5
2
سلام استاد
ممنون از اینکه جواب های من رو میدید.من پنل جلو را هم با یکی دیگه عوض کردم ولی جواب نمی ده.تصویر هم ندارم.علت خراب شدن دستگاه من این بود که کابل تغذیه یه دستگاه خراب رو رو این امتحان کردم و این هم خراب شد.به یه این کاره نشون دادم گفت آیسی فلش باید عوض شه.اگه از آیسیه این آیسی کجاست و آیا خودم میتونم عوض کنم.شماره آیسی را هم برام بزارید
تشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــکر فـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــراوان

djarash

کاربر
2006-11-16
5
2
سلام استاد
ممنون از اینکه جواب های من رو میدید.من پنل جلو را هم با یکی دیگه عوض کردم ولی جواب نمی ده.تصویر هم ندارم.علت خراب شدن دستگاه من این بود که کابل تغذیه یه دستگاه خراب رو رو این امتحان کردم و این هم خراب شد.به یه این کاره نشون دادم گفت آیسی فلش باید عوض شه.اگه از آیسیه این آیسی کجاست و آیا خودم میتونم عوض کنم.شماره آیسی را هم برام بزارید
تشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــکر فـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــراوان

djarash

کاربر
2006-11-16
5
2
سلام
ببخشید key.dat چیست و به چه دردی میخوره. یه سری از کانا لهای قفل شده در رسیور 190
را چه جوری باز کنم.

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
diarash
دوست من ای سی را عوض کن شماره ای سی هم TE28F160C3T هست
کار شما نیست بهتر هست که به یک تعمیر کار مراجع کنید ...
key.dat هم تمام کدهای کانالهای کارتی داخل این فایل هست
برای آپدیت کردن رسیور شما اول باید لودر 2.9-INTERSTAR را داشته باشید
اینجا میتونید دانلود کنید
http://www.irantk.com/forumss/showthread.php?t=1496
بعد آخرین برنامه را دانلود کنید به اینجا سر بزن
http://www.irantk.com/forumss/showthread.php?t=1331
بعد key.dat را هم روی دستگاه بریزید تا کانالهای کارتی باز شود
استاد.

alireza035

کاربر
2006-10-27
16
2
با سلام
من یه دستگاه استارست 3200 سوپر دارم که بر اثر نوسانات برق خاموش شد بعد از برسی و تعمیر منبع تغذیه باز هم روشن نمیشه و منع تغذیه را بروی یه دستگاه دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت دستگاه را جیتک کردم تمامی مراحل به خوبی انجام شد ولی باز دستگاه روشن نمیشه

لطفا مرا راهنمایی کنید

بالا